reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Wcinam serniczek , czekam na usta usta . Mąż robi jakieś swoje rozliczenia.:)

Dziunka a moze mnie jutro odwiedzisz? :) Kupiłąm dzis młodemu ślimaka smakosza FB , ale olał go .... czlowiek sobie zyly wypruwa a ten bez wdziecznosci :p

Cleo zaje**** awatar:)

Witam wieczorową porą
moje dziecko dziś było bardzo marudne dopiero po południu troszkę się uspokoił
jak tylko zaczął chodzić to zaczęły się guzy na głowie
ehhhhhh on płacze a ja z nim
pewnie jeszcze niejednego guza sobie nabije jeszcze
macie jakiś patent na guzy? jak mu przyłożyłam wczoraj zamrożone mięso to tak zaczął krzyczeć że musiałam go potem dopiero uspokajać
wszędzie teraz mi wchodzi nawet nie zdążę się obejrzeć a on już drepcze
oczywiście do kibelka tez musi ze mną i woła e e e :)
moje dziecko jutro kończy 11 miesięcy
strasznie szybko ten czas mi teraz leci
i szkoda mi każdego dnia że tak szybko minął bo przecież już się nie powtórzy
i ta jesień zrobiła ze mnie taką nostalgiczną babę normalnie

Witam wieczorową porą
moje dziecko dziś było bardzo marudne dopiero po południu troszkę się uspokoił
jak tylko zaczął chodzić to zaczęły się guzy na głowie
ehhhhhh on płacze a ja z nim
pewnie jeszcze niejednego guza sobie nabije jeszcze
macie jakiś patent na guzy? jak mu przyłożyłam wczoraj zamrożone mięso to tak zaczął krzyczeć że musiałam go potem dopiero uspokajać
wszędzie teraz mi wchodzi nawet nie zdążę się obejrzeć a on już drepcze
oczywiście do kibelka tez musi ze mną i woła e e e :)
moje dziecko jutro kończy 11 miesięcy
strasznie szybko ten czas mi teraz leci
i szkoda mi każdego dnia że tak szybko minął bo przecież już się nie powtórzy
i ta jesień zrobiła ze mnie taką nostalgiczną babę normalnie

Malgosiu u nas najlepszy sposob to sciagnac skorke z bialka (ta co przylega do skorupki jak robijesz jajko) i nalozyc na guza. zostaw az sie zasuszy i przy kapieli lub po kilku godzinach sciagnac ;-) tylko szkraba trzeba zajac zanim sciagnie jeszcze nie zaschniete. Oli nabija sobie srednio 3 guzy dziennie i od razu schodza!

witam dziewczyny

nadrobilam was ale ja ciagle w biegu, przez te szkolenie w weekend jestem do tyłu z robotą :((((

Cle sto lat dla synka !!!!!!!!!

Martolinka ja nie zobaczylam juz zdjecia kotka :(((, macie go juz w domu?

Hej.
Czuję się fatalnie. Odstawiam anty . Przez 6m-cy było dobrze z tymi tab. ale ostatnio stwierdziłam,że przytyłam 6kg, mam przeszywające bóle brzucha i strasznie bóle głowy. Jestem rozdrażniona i nerwowa.Także jestem w połowie brania ale już nie chce na nie patrzeć. Muszę zmienić na inne ale nie brać wcale.

Właśnie dziś zrozumiałam ,że nie umiem nic z chemii ;/

Ale mi pierwszy raz szkoda mojego B. :( Chodzi do pracy od 3 w nocy do 11tej, a teraz kolega mu załatwił pracę drugą żeby jeździć po towar u takiej babki co ma sklep internetowy i sobie jeździ (najważniejsze ze nie codziennie) ale jest w domu o 19tej :/ Przyszedł położył sie na podłodze pobawił chwile z małym i zasnął na niej ...;/ Biedy tak sie stara zeby było lepiej a ja zawsze marudzę.

reklama
Malgosiu u nas najlepszy sposob to sciagnac skorke z bialka (ta co przylega do skorupki jak robijesz jajko) i nalozyc na guza. zostaw az sie zasuszy i przy kapieli lub po kilku godzinach sciagnac ;-) tylko szkraba trzeba zajac zanim sciagnie jeszcze nie zaschniete. Oli nabija sobie srednio 3 guzy dziennie i od razu schodza!
no to sporo jajek dziennie rozbijasz:-D

Do góry