reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Czesc cioteczki:)
My dzis mialysmy szczepienie, mala ani nie pisnela, ani lzy nie uronila, moja dzielna:) przestraszyla sie tylko, co sie dzieje, ale nawet sie nie zorientowala, jak bylo po hehe. Dzionek nam minal szybciutko, u nas dzis cieplo 15st. i zero wiatru (a to sie zdarza baardzo rzadko hehe) wiec bylysmy na placu zabaw troche, troche spacerowalysmy. Niestety, tak wyszlo ze drzemka dzis w domu wiec troche placzu i histerii bylo, ale jak zasnela to spi mi juz poltorej godziny.
W koncu wiec znalazlam czas zeby wstawic fotki z urodzinek (lepiej pozno niz wcale hehe:)
Brak planow na wieczor, pewnie obejrzymy sobie jakis filmik i to tyle...
Buziaki dla was.

reklama
coś mnie choróbsko łapie chyba:-/Igor to samo kaszle i kicha:-( mi łepetyna zaczyna pękać...do tego D miał dzis dostać kasę i jak zwykle obsuwa....boże .....

zmieniłam avatarka:-) "mama i roczniaczek" :-)

Haha, usmiałam się D: Tak się u nas mówi na ciasto :)

dziunka[/B] 27 wpadam może być:-D:-D

PEWNIE!!! Tylko Ilonkę mi zabierz po drodze ;)

Dziewczyny robimy nalot na dziunke. Kto po drodze mnie zabierze??

:D Róbcie, róbcie :)

zmieniłam avatarka:-) "mama i roczniaczek" :-)

Prześliczne zdjęcie, daj w powiększeniu!

Ja - stara czarownica - siedziałam ok 11 przy kompie i myślę sobie tak: "Zadzwonię po brata, on i tak siedzi w domu, ponudzimy się razem" i za chwilę stukanie w okno :D Maciek już był, nie zdążyłam zadzwonić :D
Więc ruszyliśmy do miasta,na pocztę i do parku na plac zabaw - zrobili nowy, aż mi kopara opadła, czegoś takiego w życiu nie widziałam. Normalne CUDO :O
Asia w chuście smacznie chrapała, wracamy, aż nagle spadła taka ulewa że wszyscy byliśmy przemoknięci. Pod domem słońce :/

Idą nam górne dwójki, lada dzień się przebiją...

Dziunka ja bym Cie z checia odwiedziła, niestety auta mi N nie da.
Może jednak któraś z dziewczyn sie do Dziunki wybierze i mnie zabierze po drodze?????????????
Cleo avatarek swietny.
Zajrze pozniej papa

A czemu nie da łobuz jeden? Na tak długą drogę to i tak samemu niebezpiecznie... A pociągi tam do Ciebie jeżdżą?

edit
Wykonalne ale męczące. podróż ok 5 godzin, jak rano wyjadę o 6:40 jestem u Ciebie ok 12, powrót o 17:48 a w domu jestem o 22:40 więc bardzo późno, strach samemu z dziećmi. Lepiej chyba autem.

Ostatnia edycja:
A czemu nie da łobuz jeden? Na tak długą drogę to i tak samemu niebezpiecznie... A pociągi tam do Ciebie jeżdżą?

edit
Wykonalne ale męczące. podróż ok 5 godzin, jak rano wyjadę o 6:40 jestem u Ciebie ok 12, powrót o 17:48 a w domu jestem o 22:40 więc bardzo późno, strach samemu z dziećmi. Lepiej chyba autem.
Dziunka z własnego doświadczenia ci poiwem ze czas od 12 do 17.48 to mało ;] nie odczujesz wcale ;P i pozatym sa wagony matki z dzieckiem :d wiec tylko matka z dzieckiem moze tam byc ;P

reklama

edit

No właśnie ze wzgledu na bezpieczenstwo by mi nie dał. Tak mysle. Jakby coś sie popsuło w drodze to co ja zrobie z malym dzieckiem. A pociagiem kiedys jechałam do Gdanska jak jeszcze w ciazy byłam-MASAKRA!!

Do góry