reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama

Gie-oska - ja zrobiłam porządek dzieciom w weekend, do swoich półek jakoś nie dotarłam :-D:-D:-D , dalej mam ciuchy ciążowe na wierzchu... a nic już nie planuję..

ja ciazowych juz dawno sie pozbylam zeby M zlodzen nie mial hehe
anawawka tylko pozazdrościć nocki!!!! :)
laski u mnie tak cieplo , ze uchyliłam drzwi balkonowe, ale u mnie na X pietrze do śłońca blizej :)
mieszkasz na 10p wow i jak sie mieszka??

Gieoska widok jest nieziemski , z lewej widok na cały Sopot , morze, stocznie gdańska, z prawej las :) cudnie :)
latem bylio bradzo goroaco- mamy okna od słonecznej strony, zima za to jak tylko jest słonce jest cieplutko :)
najgorzej jak sie winda zepsuje , ale dajemy rade

Martolinka - zazdroszcze widoków, mi też się ckni za morzem..... Bo ja też rodem z Pomorza...
Ja mieszkam na parterze, ale po słonecznej stronie i latem to miewałam piekarnik, aż się zastanawialiśmy nad założeniem klimy... jednakże mamy taras i wyjście na trawkę, więc postanowiliśmy posadzić winorośl. Jedną mamy i w ciągu 3 lat urosła sporo , a i owoców wydała dużo prawie 3 kg.

cześl laseczki u nas szaro i pochmurno ale nie pada (tfu tfu) więc może na spacer się wybierzemy

Gieoska widok jest nieziemski , z lewej widok na cały Sopot , morze, stocznie gdańska, z prawej las :) cudnie :)
latem bylio bradzo goroaco- mamy okna od słonecznej strony, zima za to jak tylko jest słonce jest cieplutko :)
najgorzej jak sie winda zepsuje , ale dajemy rade

Marta nie dobijaj :-( ja mieszkam na 2p i widzę bloki po drugiej stronie ulicy ...

Ech u nas ciągle ulewa, na tęczę się nie zanosi.:-(

Wykiwali nas strasznie, cała rodzina jest oburzona:-( pisałam właśnie z nimi, a oni kombinują na lewo i prawo, karzą być cierpliwi! No *****, za przeproszeniem, ja niedługo żreć nie będę miała za co a oni mi tu mówią o cierpliwości i załatwiają pracę wszystkim tylko nie nam. :angry:

dziunka współczuje :-( a powiedz ty pracujesz nie??

reklama
Do góry