reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Azza, kurcze nigdy nie słyszałam o flaczkach z boczniaków, tzn z grzybów????????????

Ja to tak nazywam heh... Robie rosół a jak ju,z jest wszystko ugotowane to mięso z kurczaka oddzielam od kości i wrzucam rozdrobnione do zupy, warzywa ugotowane ścieram na tarce na dużych oczkach i dodaje porwane na paski boczniaki (tak, grzyby :p). Jeszcze troche gotuje i dodaje troche koncentratu i zasmażke z mąki. I to koniec :)))

Powiem Wam kobitki, że dziś powynosiłam troche rzeczy z Konrada pokoju do piwnicy, tzn. zabawki i ciuchy z których wyrósł. Zrobiło się troche miejsca hehe...

reklama
AZA - ja się zawsze dziwię jak to możliwe, że tyyyyle ciuchów mieści się w szafie, jak się wyciąga i chce je się upchać w reklamówkach to... szok..
U mnie pada, ale ciepło... wczoraj padliśmy orzy zasypianiu dziewczyn.

Mmartolinka gratuluje ładnie polecialas z ta waga nonono i wystarczylo tylko zmienic diete i chyba sie nie glodzisz?

Nie absolutnie sie nie głodze;-) wrecz wciaz jestem najedzona. Tak małymi kroczkami do celu;-)

Witajcie !! mnie dziś bolala okropnie głowa całą noc. Nocka do bani.

jakie plany na dziś kochane?

Witam sie i ja:-)
u nas dzis piekna sloneczna pogoda ale zimno no ale spacerek musi byc:-)

Kasiula co Ty tak z tym swoim M sie klucisz hehe:-) u mnie wojna trwa juz tydzien:p.. i gdzie zdjecie bucikow dla Pawcia??

Ja wczoraj przechodzilam kolo ccc i na wystawie widzialam ladne buciki dla chlopca za kostke na rzepy za 49zl ale nie wiem czy to na zime??

Aza ja tez musze porzadki zrobic w szafach bachorkow bo az mi sie nie domykaja...a Ty masz powod aby teraz zapelniac szafe:-)

Dziunka trzymaj sie laska!, po deszczu zawsze wychodzi tecza, zobaczysz twoj a cos wymysli i stanie na wysokosci zadania

Ech u nas ciągle ulewa, na tęczę się nie zanosi.:-(

Wykiwali nas strasznie, cała rodzina jest oburzona:-( pisałam właśnie z nimi, a oni kombinują na lewo i prawo, karzą być cierpliwi! No *****, za przeproszeniem, ja niedługo żreć nie będę miała za co a oni mi tu mówią o cierpliwości i załatwiają pracę wszystkim tylko nie nam. :angry:

Witam sie i ja:-)
u nas dzis piekna sloneczna pogoda ale zimno no ale spacerek musi byc:-)

Kasiula co Ty tak z tym swoim M sie klucisz hehe:-) u mnie wojna trwa juz tydzien:p.. i gdzie zdjecie bucikow dla Pawcia??

Ja wczoraj przechodzilam kolo ccc i na wystawie widzialam ladne buciki dla chlopca za kostke na rzepy za 49zl ale nie wiem czy to na zime??

Aza ja tez musze porzadki zrobic w szafach bachorkow bo az mi sie nie domykaja...a Ty masz powod aby teraz zapelniac szafe:-)

hehe jest nie grzeczny to sie kłoce :D musze wyszkolic podobno do 30 faceta mozna nauczyc wsyztskiego :D wiec mam 6 lat jeszcze ahahahha :D a codo butków juz zrobilam foto lece zrzucic na kompa niesttey komórka bo baterie padły w aparacie :/

Dziunka moze jak ktos im pare słów dosadnie powie to sie opamietaja!!!!!

a u mnie słońce:)
Daj troche :d bo u mnie szaro i zimno !! ;o nawet w chacie czuc ze zimno mimo iz na termometrze 7 stopni ;o wczesniej bylo ok 0 i cieplej bylo niz teraz :o omg ;P ...

ja dzis tylko ziemniaki ugotowac <wczorajszy gulasz mam:D> no i zupke ogórkowa chyba ;P zobacze jak wena bedzie haha

reklama
Kasiiula - mój miał po 30 jak zaczęłam go szkolić.... ciężko szło, ale .... facet gotuje, teraz siedzi na wychowawczym.... ale żeby nie było tak różowo - dzwoni codziennie do rodziców..
Martolinka - u mnie wręcz odwrotnie, noc super , wreszcie się wyspałam, w weekend ząbek wychodził Gośce, więc było ciężko,.... głowa mnie nie boli, a ciśnienie spada...
Dziunka - niestety czasami rodzina dobra tylko na zdjęciu i to tak , żeby można ją szybko odciąć...., mam nadzieję, że jednak im się odmieni i słowa obrócą w czyn.
Gie-oska - ja zrobiłam porządek dzieciom w weekend, do swoich półek jakoś nie dotarłam :-D:-D:-D , dalej mam ciuchy ciążowe na wierzchu... a nic już nie planuję..

Do góry