reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Witam :)
Dziewczyny ile Wy od rana już napisałyście :-):-)
Hmm, może przez to, że u mnie jest o godzinę wcześniej:tak: a po drugie synuś dzisiaj spał do 9:30 i mi też się nie chciało wcześniej wstawać...

Martolinka - zazdroszczę widoku, nie ma co :)

Miłego dzionka życzę :-)

reklama
Martolinka - z miłą chęcią bym się przejechała, ale szkopuł w tym, że mam 3 dni urlopu... ale mała jakoś dziwnie tak pochrząkuje... może mała zmiana klimatu by jej się przydała...;-)
Dziunka - mam nadzieję, że Wam wreszcie zaświeci słonko... u nas też by bylo krucho, gdyby nie babcia, która obkupuje dziewczyny i reszta rodziny też jakoś o te kobitki dba...

Czesc dziewczynki
Coraz mniej jestem na bierząco z BB bo Wy tyle piszecie ze nie mam czasu nadrabiać a wieczorem szkoda mi czasu na BB.
U nas w porządku tylko coś ze mną nie halo ;/
Czy ktoś z Was oprócz mnie mieszka na jednym poziomie z rodzicami? Nosz cholera bo ja już nie wytrzymuję ;/
Zamiast po slubie od razu zacząć remont góry, albo budowe domu albo kupno swojego mieszkania zacząc to my bylismy w ciazy i nie w glowie nam inne rzeczy a teraz szlak mnie trafia codziennie, chodzę poddenerwowana itd.
Remont góry potrwa jeszcze pewnie z 2 msc moze na swieta się wprowadzimy, może.....
Dziś moja ukochana mamusia smażyła placki tacie ziemniaczane, tata dziś do firmy nie pojechał - smród w całym domu, bo przecież okna uchylić-po co? Wywietrznik - po co? Głowa mnie boli, wymiotować mi się chce itd. Do tego ciągle zamiatanie, odkurzanie bo oni ciągle coś na podwórku robią a potem wnoszą na ubraniach te wszystkie brudy. Łazienka - to już inny temat. Na Oliwiera na każdym kroku trzeba uważac bo wszędzie zakazane rzeczy, kuchnia-woła o pomstę do nieba. A ja ciągle dzien zaczynam od sprzatania pobierznie i tracę energię i się wk...m.
Niech ja tylko pójdę na swoje bo zamkną mnie w jakims wariatkowie niedługo ;/

No nic idę spać z małym. To się wyżaliłam ;D

wrociliśmy własnie ze spaceru , obiadek zjedzony :) i juz calkiem sie zachmurzyło...
Cynamonek musiał biedak coś zjesc bo jest osowiały , zwymiotował.. ech. poczekam jeszcze troche i chyba podjade z nim do wet na dyzur

Ula ja tam bym sie cieszyłą , ze ktos robi mi placki :) wszystko ma swoje +/-

a ja tak z innej beczki babeczki widzialyscie ze nasza kolezanka Kamcia tez jest w ciazy?na zdjeciach zamknietych ma suwaczek...szkoda ze nam sie nie pochwalila...

Ula Martolinka ma racje sa + i - ... pomoc w opiece na dzieckiem czy ugotowany obiad chociażby no a minus ze chodzisz i musisz sprzatac dzien w dzien ... ale ja bym nie mogla mieszkac z rodzicami ani moimi ani meza ... wole płacic za wynajem i byc "na swoim"kiedy chce wstane ugotuje i posprzatam po swojemu :) ...

zdrzemnełam sie 2h :D nawet Pawcio tyle spał szok :) chyba lubi przytulanki z mamusia :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry