reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

cześć laseczki mi od dzisiaj w domu (od po spaliśmy u moich rodziców- odstawianie od cyca) zobaczymy jak w domku będzie to wyglądało... jutro zdam relacje:-)

Marta hahahahahaha dobre :-):-)
wyjątkowa .... współczuję
dziunka ja też coś o tym wiem tylko do mnie w ten największy syf wchodzi np teściowa z swoją koleżanką żeby pokazać jak się "dzieci urządziły" to jest dopiero zonk...
klaudzia głowa do góry może na mikołaja bądź pod choinkę nowy dostaniesz

ja też postanowiłam zrobić tort próbny na niedzielą tylko nie wiem gdzie ja te barwniki dostane ech...

reklama
Wiecie co ja rzadko ogladam wiadomosci i tak szczerze powiem ze malo wiedzialam na temat porwania Krzysztofa Olewnika, wczorajszy film otworzył mi oczy i zaczełam szperać w necie. Tak jak pisze Malgosia : "raczka myje raczke" , podejrzewam ze policja, prokuratura sa w to wszystko zamieszani. Kurcze jak moze zaginac 16 tomów akt sprawy bez śladu?? No jak?? 3 głównych oskarżonych popełnia samobójstwa-czy to nie jest podejrzane?? Dużo w tym śledztwie luk, niedopatrzenia, zaniedbania- ja zwykly szary czlowiek a moge sie doczepic. Jeju strach sie bac co w tym panstwie sie wyprawia. Instytucje takie jak prokuratura, sady i policje trzeba omijac szerokim łukiem.

A co najgorsze rozwalilam moj ukochany aparat ;-( Robilam zdjecia na szkolenia, gdy bylam na spacerze z Oliverem i wypadl mi z wozka przy wyciaganiu :( Poplakalam sie normalnie jak dziecko :dry: naprawa sporo bedzie kosztowac a ja nie mam na to kompletnie kasy :/ Zdjecia dalej robi ale ekran caly zalany i nic nie idzie zobaczyc. Tyle dobrze ze na kompa mozna wrzucic no ale w trakcie robienia zdjec nie moge nawet sprawdzic czy wszystkie funkcje dobrze wychodza na zdjeciu :-( i jak sie tu nauczyc czegos.
jak coś się zaleje nie powinno się tego włączać tylko odczekać jakieś 24h aż wyschnie może połóż go gdzieś w ciepłym miejscu (najlepiej by było na słońcu) np. grzejnik na czymś papierowym

Hej. Witam się dziś ze złym humorem.Niestety. Wczoraj zostawiłam malego pod opieką siostry (mojego)B. a sama poszłam załatwiać rodzinne. Które i tak nie załatwiłam. Poszłam od razu do szkoły. Kiedy wróciłam mój telefon był rozłożony na części. Bateria była prawie biała od drapania zębami Patryka, klawiatura nie działa ...:( Więc pisze do niej co się stało z moim telefonem. A B jak zobaczył ze napisałam wyzwał mnie,że się czepiam jego siostry bo sama daję telefon małemu i zresztą to był jego jak i cała reszta rzeczy :/
A ona mu dała , bo mały bardzo chciał sie bawic i płakał jak mu zabierała.No i tak nie mam telefonu ale za to B ma 3. Myślicie ,że mi da? Nie. Nawet mi kartę zabrał , bo JEGO jest. Ajjjjj.... ale się nawyłam wczoraj. I na dodatek NK skasowałam z nerwów. ;/
a miało byc lpiej! i widzę, ze nic się nie zmieniło. Chyba musisz poczynic jakies radykalne kroki. A rodzice go w koncu kontroluja czy nie?

Nawet z domu wyjść nie mogę bo 1 para kluczy a ten nie chce mi ich dać.

Jak ubrać małego na dwór?
to nie zamykaj i już

ja padnie ta dzis totalnie. w piatki jak już dzici polożę to koniec. na nic siły nie mam. Nogi moczę. Rachunki popłaciłam. Jeszcze kilka rzeczy kupić musze chyba w kraine snów się udam

ups faktycznie sorki ;)
to pod wpływem uderzenia się rozlał

No niestety od uderzenia, nie zalania. No nic czeka mnie kupno nowego ekranu ktory jest raczej niezbedny w moim nowym przyszlym fachu :dry:

Aga4444 takie mikolaje to tylko w bajkach sie zdazaja :/ moi rodzice to nawet nie zaproponowali mi zebym sobie pranie u nich zrobila wiedzac doskonale ze mam pralke zepsuta a co dopiero kupic mi nowy aparat a mezowi kasa raczej z kieszeni tez nie wystaje wiec bede musiala jakos na to odlozyc sama. ;-)

reklama
Do góry