reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Witam, też oglądałam wczoraj ten film, masakra co przeżyła ta rodzina :-/
Martolinka trafne porównanie.........
Wyjątkowa, tak jak już kiedyś pisałam, zastanów się nad sensem byci z takim człowiekiem, z tego co piszesz wynika, że jest on egoistą i osobą, która w ogóle nie dojrzała do roli partnera, ojca, zastanów się nad tym, w jakiej atmosferze będzie wychowywane Twoje dziecko :-/ szczerze współczuję

Eliza śpi, chyba czas do niej dołączyć, bo oczy same lecą ;-)

reklama
Bo mu szkoda pieniędzy a ja swoich pieniedzy nie mam, nawet ostatnio zrobił awanturę skąd ja miałam 1,66zł na bułkę do szkoły :( (...)

Wyjatkowa, im wiecej piszesz tym ciezej w to uwierzyc i tym bardziej ci wspolczuje. Wez sie w garsc i faceta w troki poki czas, musisz go troche potresowac, bo cos sie za bardzo rozpuscil hehe.

dziunka jasne , ze mam te ksiazki . ZAPRASZAM!!!!!!! :)

Wyjatkowa, bez komentarza...

kasiul zajrzyj na "odchudzanie" tam zobaczysz co dzis robie :)

Ale się wprosiłam :D a co z ETNĄ? ETNA HALLLLOOOOOO KIEDY SIĘ WIDZIMY?????

Bo mu szkoda pieniędzy a ja swoich pieniedzy nie mam, nawet ostatnio zrobił awanturę skąd ja miałam 1,66zł na bułkę do szkoły :(

A ja nie mam termometra to nie wiem ile stopni :(

Zastanwaiam się czy mu założyć na polarku kurtkę czy cienką bo w sumie to pójda body na długi, bluza? kurtka. rajty spodnie i skarpety + papucie.

Popieram dziewczyny............

Dziunka no wprosiłaś się okropnie :)

teraz dowcip:

-Wnuczku kochany jak sie nazywa ten Niemiec co mi wszystko zabiera?
- Jaki Niemiec dziadku?
- NO, ten co mi wszystko chwa , drań jeden!!!!!
- AAAAAAAAA , dziadku - Alzheimer!!!!!!!!!!

Dziunka no wprosiłaś się okropnie :)

teraz dowcip:

-Wnuczku kochany jak sie nazywa ten Niemiec co mi wszystko zabiera?
- Jaki Niemiec dziadku?
- NO, ten co mi wszystko chwa , drań jeden!!!!!
- AAAAAAAAA , dziadku - Alzheimer!!!!!!!!!!

Hhahahhahha

Mam spokój hurrrararaaa. Przyjechały do mnie siostrzenice -10lat i 6lat i zajmuja sie mała. Właśnie układaja klocki na podłodze. Jak dobrze ;-)

Hhahahhahha

Mam spokój hurrrararaaa. Przyjechały do mnie siostrzenice -10lat i 6lat i zajmuja sie mała. Właśnie układaja klocki na podłodze. Jak dobrze ;-)

o jak ci super :)

Dziewczyny, ugotowałam "zupę" właśnie dla siebie i Aluśki, takąs szpitalną - ziemniaki, marchewka, groszek zielony, trochę pora, pietruszki i natka pietruszki. Kawałek piersi indyka pływa, ale tylko dla małej :) Jakie można zioła jeszcze sypnąć, żeby było bardziej nasmaczone ?

Bo solidaryzując się z misiakiem nie solę ostatnio :)

reklama
Do góry