reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Jestem i ja po zakupach, oczywiscie poszlam po dekoracje, ale zanim je kupilam weszlam do dwoch sklepow i mala sie wkurzyla, padal deszcz a ona nie nawidzi folii i tak sie rozdarla, ze ja z nia do autobusu czym predzej hehe, cale szczescie tatus nas z przystanku odebral bo akurat skonczyl prace i wzial mala do domu a ja dalej do spozywczakow. W sumie wiec zrobilam szybkie zakupy, tylko talerzyki z ksiezniczkami na urodzinki, balonikow jedna paczuszka (nawet nie spr. ile ich tam jest tak sie spieszylam) i kilka *******ek na tort. No i produkty do tortu (bede piec w sobote) i do sernika (bede piec dzis). No i wpadlam do domuzdyszana, bo moj juz wydzwanial hehe - mala mu zjadla 3 lyzki obiadku i zaczela wydziwiac. A jak weszlam do domu to sie cieszyla w glos hehe, tylko sie rozebralam i jak dopadla cyca, to jakby z tydzien nie jadla:)
No i teraz moj dopiero konczy obiad robic, a ja z mala sie siluje zeby uspic, bo tez dzis tylko jedna drzemke rano miala.
Acha dodam, ze zziajana, ale zdolalam malej druga czapke kupic na zime - biore jak widze ze cos jest fajnego, bo potem jak bede szukac to nie znajde takiej jak chce:)

Pozdowka dla was, pewnie zajrze jeszcze wieczorem:)

reklama
Dziunka no wprosiłaś się okropnie :)

teraz dowcip:

-Wnuczku kochany jak sie nazywa ten Niemiec co mi wszystko zabiera?
- Jaki Niemiec dziadku?
- NO, ten co mi wszystko chwa , drań jeden!!!!!
- AAAAAAAAA , dziadku - Alzheimer!!!!!!!!!!

Haha dobre :D

Hhahahhahha

Mam spokój hurrrararaaa. Przyjechały do mnie siostrzenice -10lat i 6lat i zajmuja sie mała. Właśnie układaja klocki na podłodze. Jak dobrze ;-)

No to masz luuuuuz ;)

Ja już mam dość!!!

Julia zażyczyła sobie placki, obok rybę robiłam jednocześnie obierając ziemniaki,zmywając, mieszając sos, ganiałam za Asią, która albo to pudełko po puzzlach wcinała, albo w śmieciach grzebała albo przy komputerze. KASIULA podziwiam Cię że wszystko ogarniasz!

Ale słuchajcie! Na to wszystko - BURDEL W DOMU NIESAMOWITY - no bo jak ja mam cokolwiek ogarnąć, rano już o 7:30 nas nie ma w domu, potem po pracy zakupy, odebranie Julki i Joasi i w domu jesteśmy ok.16, a o 17:30 Adam. Więc kochana nieżonka wyrobić się chciała z obiadem......a tu się ryba rozmrozić nie chciała, a ziemniaki już ugotowane....

NAGLE DO DOMU WRACA A z MAMUSIĄ POD RĘKĘ!!!

No myślałam że padnę! Bałagan wszędzie , nie ma gdzie usiąść, pokój dziewczyn zawalony zabawkami, kuchnia naczyniami, mąką i jajami, och.... miałam ochotę się zabić!!!

No już mam dość, serdecznie dość, idę spać :|

(...) NAGLE DO DOMU WRACA A z MAMUSIĄ POD RĘKĘ!!!
No myślałam że padnę! Bałagan wszędzie , nie ma gdzie usiąść, pokój dziewczyn zawalony zabawkami, kuchnia naczyniami, mąką i jajami, och.... miałam ochotę się zabić!!!
No już mam dość, serdecznie dość, idę spać :|

Dziunka, ty to mnie czasem rozwalasz:)

Ilona dobrze ci :d To znak ze musisz juz starac sie o dzidziusia to pozniej te starsze bedzie zajomowac sie młodszym :D

a ja piekę próbny biszkopt<Eweliny> z kremem kokosowym<Pianistki> :D
za godzine zdam relacje :D

Zdaj relacje, zdaj:)
A ja siedze z mala przy cycu, co ja chce odlozyc to cyca szuka jak szalona. Nic to, posiedze przynajmniej na necie:)
A potem serniczek bede piec.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
pisałam wczesniej do dziunki ze trzeba pilnowac porzadku ;) ja obieram ziemniaki i latam po kuchni za Pawłem bo zazwyczja grzebie w szufladach :) naczynia na bieżąco zmywam albo do zmywarki chowam wiec pełno miejsca :) w miedzy czasie kotlety przewracam :D i zbieram zabawki do pudła co stoji w pokoju :D wsyztskie zabawki tam sruu i porzadek jest :)
co do biszkoptu nigdy mi ciasta nie wychodza !! a tu co ??? SUPER Biszkopt w srodku BIALUŚKI !! Puszysty Pyszny !! juz przełozyłam oblalam góre tez kremem i chłodzi sie... zobacze jutro na ile on sztywny sie stanie bo na tym mi zalezy najbardziej a smak ... mmm czekolada biala z odrobina snieżki :D

ah moj juz w nowej pracy zadowolony ... tylko teraz weekendy wolne ;o wiec moze nie pozabijamy sie hahahah :D no i skorzytam i jutro od rana na szmacie bede trzeba doprowadzić chatę to porządku :D

Ostatnia edycja:
Witam kobitki kochane! Ja cos ostatnio sporadycznie zagladam bo jest u mniie teściowa więc nie mam za bardzo kiedy posiedzieć przy kompie. Musiałam jednak pokazać Wam co moje dziecko wyrabia w sklepie więc dodałam filmik :))) Buziaki dla Was wszytskich, wkrótce teściowa jedzie to będę częściej... :)))

oj wyjatkowa biedulko ... jestes wiezniem w tym zwiazku :( musisz cos zrobic bo bedziesz cierpiec nie wiadomo ile patrz na historie Małgosi !! wreszcie powiedziala DOSC i ma cudne zycie ! patrz na siebie i Synka!!
Wyjatkowa jak czytam co Ty przechodzisz to aż mnie dreszcze dopodają
tak jak pisała Kasiiula nie możesz w nieskończoność cierpieć wiesz mi to nie tylko na Tobie się odbija na dziecku też
faceci (nie wszyscy) są egoistami i kompletnie nie docierają do nich argumenty
wiesz co mojego ex najbardziej zabolało że to ja go zostawiłam - ja ta głupia idiotka co to pies by nie chciał osikać - ja brzydka i tępa - i mało tego nie może teraz patrzeć jaka ja jestem szczęśliwa - ciągle coś wymyśla kombinuje co by mi umilić czas ale ja już nie odbieram od niego telefonów
co do wczorajszego filmu "Krzysztof" to też nie mogłam później spać
a ten cały prywatny detektyw pan "R" miał nawet swój program w tvn a tak na prawdę powinien siedzieć
w naszym państwie niestety nie ma sprawiedliwość "rączka myje rączkę " powiem wam szczerze że ja bym ich wszystkich posadziła na krzesło elektryczne normalnie
moje dziecko daje mi ostatni czadu w nocy się budzi z takim wrzaskiem że umarłego by obudził
budził się co 30 min
dzień też nie najlepszy był po prostu nieodkładany ciągle na rękach bo inaczej wrzask
teraz też śpi jak myszka ciągle muszę do niego chodzić
padam ze zmęczenia dobrze że jutro M już będzie to chociaż sobie troszkę odpocznę

reklama
Hej.

Ja chyba tylko na chwilke bo jestem wykonczona. Caly dzien siedze na bb ale nie mam sily nic napisac. Nie wspominajac o czasie.
Wczoraj mialam zakladana spirale i boli mnie cholernie do teraz :/ ciagle mi pulsuje wszystko. Nie wiem czy to normalne czy cos jest nie tak :dry: musze chyba na google zerknac i poczytac.
Wczoraj bralam tabletki od bolu ale na pusty zoladek i niestety ale przez to pol dnia spedzilam w toalecie :-(

Oli maruda straszna... nie moglam sie juz doczekac powrotu meza do domu.

A co najgorsze rozwalilam moj ukochany aparat ;-( Robilam zdjecia na szkolenia, gdy bylam na spacerze z Oliverem i wypadl mi z wozka przy wyciaganiu :( Poplakalam sie normalnie jak dziecko :dry: naprawa sporo bedzie kosztowac a ja nie mam na to kompletnie kasy :/ Zdjecia dalej robi ale ekran caly zalany i nic nie idzie zobaczyc. Tyle dobrze ze na kompa mozna wrzucic no ale w trakcie robienia zdjec nie moge nawet sprawdzic czy wszystkie funkcje dobrze wychodza na zdjeciu :-( i jak sie tu nauczyc czegos.

Oli jutro idzie na pierwsze urodziny do swojego najlepszego kumpla :D zobaczymy jak wygladaja angielskie urodziny hehe moze wykorzystam jakies pomysly ;-)

MALGOSIU widze ze nasze skarby z tego samego dnia ;-) Moj Oli ma na 2 Mikołaj tyle że w angielskiej wersji ;-)

Do góry