reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Dziunka cieszę się , że Ci się podobała :) "Granicę "Nałkowskiej znasz? uwielbiam ją , abo "Wichrowe Wzgorza" E.Bronte?
Agrafka i jak w złobku???
dziubasku baaaaaaaaaaaaaaaardzo gratuluję :)

Wyjątkowa nie kumam tej sytuacji , naprawdę... pomyśl, ze masz znim być do końca życia :/

Ja szaleję dziś w kuchni , ale za jakąś godzinkę mykamy na spacer:)

Ogladałam wczoraj tez "Krzysztofa" i nie mogłąm spac. Polska jakby w wydaniu Kafki.. gdzie my żyjemy???

reklama
Witam się z rana ;D

O jakim Wy Krzysztofie pisałyście, bo nie kumam ;D

Sprzedałam podgrzewacz na allegro którego nie używałam za 150 zł więc jestem happy ;D

Mały śpi a ja zupkę dyniową zaraz robię dla niego tylko nie mogę zdecydować się na jeden przepis ;D

Byłam dziś w sklepie z butami i babka odradziła mi kupowanie butów w ecco i geoxie...polecała Bartka, Antylopy, Mrugały. Gdzieś dziewczyny na paździrnkiku polecały sklep w W-wie gdzie ma kilka punktów gdzie są buciki tych firm one dostały nagrodę zdrowa stópka. Nie pamiętacie czy nie wrzucałam linka na pierwszych bucikach o tym? Bo to tyle szukania ;/

Miłego! ;D

Hej. Witam się dziś ze złym humorem.Niestety.(...) Ajjjjj.... ale się nawyłam wczoraj. I na dodatek NK skasowałam z nerwów. ;/

Oj wyjatkowa, wspolczuje:) zaprowadz w domu porzadek, wez meza tel. bez pyt. i odbierz swoja karte i tyle. Tacy sa czasem faceci, dziecko moze wszystko a jak cos im zepsuje to wtedy dopiero krzycza zeby nie dawac tego czy tamtego... eee tam, szkoda twoich lez dziewczyno, to nic nie da, ty sie bardziej wkurzysz a on i tak nic nie zrozumie, bo faceci sa PROSCI i prosto mysla.

(...) Zupa z ryby fugu przeczytana od deski do deski :) Ale się poryczałam! :D

A co to za ksiazka? Widze ze jest do sciagniecia na chomiku, a jest w ksiegarniach? Dawno nic nie czytalam, z checia bym do czegos zajrzala, bede miala wiecej czasu jak przyjedzie moja mama:)

(...) ps. dzis Tomi skonczyl 10 mcy jupiiii! :))))

100 lat dla Tomiego!

U nas dzis deszczowo znowu i wiatr, a ja musze wyjsc kilka spraw pozalatwiac, dlaczego zawsze jak mam gdzies isc jest taka pogoda? to jakas ironia losu normalnie!
Mala wlasnie usypia na cycu, a ja mam czas na bzdurki:) jestem po sniadaniu i porannej kawie, obmyslam obiad i co mam kupic:) no i czy robic dzis sernik czy nie (tort bede piec jutro, ale przydaloby sie jeszcze jakies ciacho:) chyba ze pojde na latwizne i kupie hehe

Witam sie z rana. Wczoraj ogladałam ten film Krzysztof i nie moge sie jeszcze obudzic. Powiem wam ze bardzo mi sie podobał, wogole to lubie filmy na podstawie prawdziwych historii. Dla nie ogladajacych napisze ze film opowiada o glosnym w Polsce porwaniu Krzysztofa Olewnika-pewnie kazdy o tym słyszał. No wiadomo dla potrzeb filmu rózne rzeczy zostały zmienione, film naprawde godny polecenia.
Sprawa zabójstwa Krzysztofa Olewnika – Wikipedia, wolna encyklopedia

Mnie jakies choróbsko zaczyna łapać, jejuu zawsze cos. Dziunka moze pralke na raty weź ?? Ja ostatnio w ten sposób zaopatrzyłam kuchnie.

No niestety, z różnych względów raty odpadają, póki co mamy ich na razie dużo :(

Dziunka cieszę się , że Ci się podobała :) "Granicę "Nałkowskiej znasz? uwielbiam ją , abo "Wichrowe Wzgorza" E.Bronte?
Agrafka i jak w złobku???
dziubasku baaaaaaaaaaaaaaaardzo gratuluję :)

Wyjątkowa nie kumam tej sytuacji , naprawdę... pomyśl, ze masz znim być do końca życia :/

Ja szaleję dziś w kuchni , ale za jakąś godzinkę mykamy na spacer:)

Ogladałam wczoraj tez "Krzysztofa" i nie mogłąm spac. Polska jakby w wydaniu Kafki.. gdzie my żyjemy???

Nie czytałam... A masz? :p

Oj wyjatkowa, wspolczuje:) zaprowadz w domu porzadek, wez meza tel. bez pyt. i odbierz swoja karte i tyle. Tacy sa czasem faceci, dziecko moze wszystko a jak cos im zepsuje to wtedy dopiero krzycza zeby nie dawac tego czy tamtego... eee tam, szkoda twoich lez dziewczyno, to nic nie da, ty sie bardziej wkurzysz a on i tak nic nie zrozumie, bo faceci sa PROSCI i prosto mysla.

A co to za ksiazka? Widze ze jest do sciagniecia na chomiku, a jest w ksiegarniach? Dawno nic nie czytalam, z checia bym do czegos zajrzala, bede miala wiecej czasu jak przyjedzie moja mama:)

100 lat dla Tomiego!

U nas dzis deszczowo znowu i wiatr, a ja musze wyjsc kilka spraw pozalatwiac, dlaczego zawsze jak mam gdzies isc jest taka pogoda? to jakas ironia losu normalnie!
Mala wlasnie usypia na cycu, a ja mam czas na bzdurki:) jestem po sniadaniu i porannej kawie, obmyslam obiad i co mam kupic:) no i czy robic dzis sernik czy nie (tort bede piec jutro, ale przydaloby sie jeszcze jakies ciacho:) chyba ze pojde na latwizne i kupie hehe

Ta książka jest od Marty, pozyczyłam, ale chyba póki co tylko do kupienia w księgarni.

A ile stopni? U nas rano było ZERO!! SZOK!

Jutro zakładam sobie zimową kurtkę i kozaki, A CO!

Joasie ubieram w taką pogodę w body z długim rękawem, bluzkę, rajstopy, spodenki, skarpetki na rajtopy i papucie, kurtkę ciepłą, czapkę i rękawiczki dziś wyciągnęłam. Na spacer w mt czy chuście dodatkowo getry na nóżki, a do wózka nie, tylko kocykiem przykrywam.
Zastanawiam się nad śpiworkiem do wózka czy już uruchomić?

reklama
Ludzie, to co ty masz za tyrana?:)
Czemu sobie nie dorobisz kluczy?
Bo mu szkoda pieniędzy a ja swoich pieniedzy nie mam, nawet ostatnio zrobił awanturę skąd ja miałam 1,66zł na bułkę do szkoły :(

A ja nie mam termometra to nie wiem ile stopni :(

Zastanwaiam się czy mu założyć na polarku kurtkę czy cienką bo w sumie to pójda body na długi, bluza? kurtka. rajty spodnie i skarpety + papucie.

Do góry