reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

kasiula a tam wystarczy zaglosowac czy jeszcze trzeba ten e-mail podać??

GDZIE??

uLA CO dO mleka/kaszy przez butle u nas tak samo ! mleko jest ok i cale zje bez problemu ale przez sen na spiocha bo w dzien chyba ze zmecozny wezmie ciepla kasze "pociumka" czasem ciumka i zje 20 ml a czasem 150ml

dziubasku gratuluje :) i zazdroszcze patrze na foto czytam informacje... mam kolezanke w 19tc i normalnie sciska mnie zazdrosc ... TEZ CHCE ;-(

reklama
Zobacz załącznik 288324hejka, obiecałam, że zdam relację to zdaję :)
Najmłodsze dziecko w rodzinie waży 430 g :) wszystkie organy są rozwinięte prawidłowo :) Bardzo ruchliwy chłopczyk, który kolana trzyma przy buzi i ma wielkie stopy :) (...)

Kochana, gratulacje, super ze wszystko w porzadku, trzymam kciuki za ciebie i twoja rodzinke! No i podziwiam, jak dajesz rade z malym Olafkiem i malenstwem w brzuszku, ja w ciazy narzekalam na zmeczenie, bole kregoslupa i samopoczucie, a teraz tez czaem narzekam i nie wiem, czy dalabym rade:)

(...) Pianistka ja też jestem uzależniona od kurnika to może teraz to mniej ale już ponad 5 lat gram i poznałam tam właśnie mojego M :))
jaki masz nick na kurniku? (...)

Na kurniku jestem obecnie momenta (konto sie zmienia co jakis czas:) a gram glownie w 3-5-8, probuje w kanaste (ale srednio mi idzie), czasem literaki (ale mala nie daje i czesto mi sie konczy czas hehe), kosci, remik gin - ogolnie jestem karciara, od malego przesiadywalismy na osiedlu pod blokiem z kartami hehe:)
Wow, niezle, nie sadzilam ze mozna w takim serwisie nawet sie w milosci odnalezc:) super:)

(...) koncze piwko i chipsy :D <lays o smaku ogórków małosolnych!! haha> i lukam Hotel ... (...)

Mmmm, a ja chipsy i cola, nie ma to jak zdrowo pojesc przed snem:) hehe

Ja w necie grzebie, moj siedzi i gierke klika na drugim kompie, mala spi juz od 2h:) zaraz obejrzymy odcinek jakiegos filmu i lulu.

Gieoska - moj wczoraj karte pozyczal moja i zapomnial oddac, nic wiec dzis nie zalatwilam. Ale jutro ruszam na podboj - dekoracje na tort musze byc bo w sobote bede piec:)

Hej. Witam się dziś ze złym humorem.Niestety. Wczoraj zostawiłam malego pod opieką siostry (mojego)B. a sama poszłam załatwiać rodzinne. Które i tak nie załatwiłam. Poszłam od razu do szkoły. Kiedy wróciłam mój telefon był rozłożony na części. Bateria była prawie biała od drapania zębami Patryka, klawiatura nie działa ...:( Więc pisze do niej co się stało z moim telefonem. A B jak zobaczył ze napisałam wyzwał mnie,że się czepiam jego siostry bo sama daję telefon małemu i zresztą to był jego jak i cała reszta rzeczy :/
A ona mu dała , bo mały bardzo chciał sie bawic i płakał jak mu zabierała.No i tak nie mam telefonu ale za to B ma 3. Myślicie ,że mi da? Nie. Nawet mi kartę zabrał , bo JEGO jest. Ajjjjj.... ale się nawyłam wczoraj. I na dodatek NK skasowałam z nerwów. ;/

Dziunka no co ty, kopnij pralke w tyłek moze zadziała :-D:-D:-D:-D:-D

Dziunka nie świruj !!
hehe

ja to dzis zajeta robilam porzadek w moich duperelach <czyt. mulina itp> :)

koncze piwko i chipsy :D <lays o smaku ogórków małosolnych!! haha> i lukam Hotel ... syn idzie spac z mezem ... maż w stresie bo jutro 1 dzień w nowej pracy :)

Taaa, pewnie śmiejcie się, ale mnie nie stać na nową :(

Zobacz załącznik 288324hejka, obiecałam, że zdam relację to zdaję :)
Najmłodsze dziecko w rodzinie waży 430 g :) wszystkie organy są rozwinięte prawidłowo :) Bardzo ruchliwy chłopczyk, który kolana trzyma przy buzi i ma wielkie stopy :)
Jest w położeniu miednicowym :)
Termin z usg – 7 luty, cały czas ta sama data.
Chcieliśmy 3D, ale dzieciątko zakrywało twarzyczkę kolanami i rękami na zmianę i nie wyszły ładne zdjęcia do 3d, Olaf też się zakrywał i nie mamy trójwymiarowej pamiątki dla żadnego syna.
Mam małą anemię, biofer mam łykać 2tabl dziennie do końca ciąży i tyle. Za chwilkę postaram się przesłać zdjęcie profilowe mojego najmłodszego :)
Zdjęcie zrobione komórką więc jakościowo kiepskie, ale zarys widać :)

Super! Gratuluję!!!

MARTA Zupa z ryby fugu przeczytana od deski do deski :) Ale się poryczałam! :D

Witam sie z rana. Wczoraj ogladałam ten film Krzysztof i nie moge sie jeszcze obudzic. Powiem wam ze bardzo mi sie podobał, wogole to lubie filmy na podstawie prawdziwych historii. Dla nie ogladajacych napisze ze film opowiada o glosnym w Polsce porwaniu Krzysztofa Olewnika-pewnie kazdy o tym słyszał. No wiadomo dla potrzeb filmu rózne rzeczy zostały zmienione, film naprawde godny polecenia.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Sprawa_zabójstwa_Krzysztofa_Olewnika

Mnie jakies choróbsko zaczyna łapać, jejuu zawsze cos. Dziunka moze pralke na raty weź ?? Ja ostatnio w ten sposób zaopatrzyłam kuchnie.

Ostatnia edycja:
Hej. Witam się dziś ze złym humorem.Niestety. Wczoraj zostawiłam malego pod opieką siostry (mojego)B. a sama poszłam załatwiać rodzinne. Które i tak nie załatwiłam. Poszłam od razu do szkoły. Kiedy wróciłam mój telefon był rozłożony na części. Bateria była prawie biała od drapania zębami Patryka, klawiatura nie działa ...:( Więc pisze do niej co się stało z moim telefonem. A B jak zobaczył ze napisałam wyzwał mnie,że się czepiam jego siostry bo sama daję telefon małemu i zresztą to był jego jak i cała reszta rzeczy :/
A ona mu dała , bo mały bardzo chciał sie bawic i płakał jak mu zabierała.No i tak nie mam telefonu ale za to B ma 3. Myślicie ,że mi da? Nie. Nawet mi kartę zabrał , bo JEGO jest. Ajjjjj.... ale się nawyłam wczoraj. I na dodatek NK skasowałam z nerwów. ;/
Ja to bym sie nie pytala tylko zabrała jakis jego telefon i jakim prewem zabrał ci Karte?? oj ciezkie zycie masz z nim ...pamietaj ze ty tez jestes wazna i nie jestes zadna służką :|
Taaa, pewnie śmiejcie się, ale mnie nie stać na nową :(
śmieje sie bo fajnie to napisalas :)
a pozatym mozesz wziasc na raty :) sa niskoprocentowe albo nawet i 0 procent :) ceny tez spadły wiec porozgladaj sie :) bez pralki zmywarki i robota kuchennego nie ma zycia :D

Właśnie miałam pytac, gdzie Cie wcieło z n-k ......
Trzymaj sie .... i skuchaj co kasiula napisala... :)

ps. dzis Tomi skonczyl 10 mcy jupiiii! :))))

reklama
100 lat dla Tomiego!!

Rany ale pogoda :/. Chyba poczłapię dziś do żłobka z Alusią zobaczyć jak to wszystko tam teraz wygląda. Podchodzę do tematu jak pies do jeża, strasznie mnie to stresuje :/

Do góry