małgosia68
mama Listopadowego skarba
no tak to ja idę oglądaćnie dzieki![]()
hehe a ja zapomnialam o tym Krzysztofie tyle o nim mowili ;P
to spokojnego oglądania
i spokojnej przespanej nocki życze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no tak to ja idę oglądaćnie dzieki![]()
a co to???nie dzieki![]()
hahhahhakasiula a tam wystarczy zaglosowac czy jeszcze trzeba ten e-mail podać??
Kilolku sawi to ja nabroiłam, przyznaje sie bez bicia
chciałam sie zapytac małgosi ci jej starsze dzieci pomagaja przy dzieciatku jak mąż tylko w weekendy, a napisałam o sawi chyba, a jak to sie na kilolku skupilo to nie wiem
Pawłowi chyba ida zęby, Bartek dzisiaj wrocil a on nam dal popalic na wieczor, masci, gryzaki i jeden wielki ryk, dopiero po nurofenie zasnal pare minut temu, padam na pysk a tyle chcialam jeszcze dzisiaj porobic a sily odeszy
no potwierdzam sklep w Starych Babicach (na przeciw kościoła) bardzo fajny, dużo wszytskiego a ceny bardzo rozsądne, zwłaszcza, ze do warszawy tylko kilka kiloemtrów (duzo taniej niż u nie w Grodzisku)Ja siedziałam na webparku na przepisach dla maluchów i spisywałam do zeszytu (a jutro mąż przywiezie drukarkę to podrukuję) ileż można robić zupkę z brukselką (mały ją uwielbia ai mi wychodzi pyszna, plus koperek).
Dziunka fajne są przepisy jak Ci brakuje pomysłu to sa tez deserki z kaszką manną na mleku modyfikowanym itd itp.
Jakiego to Krzysztofa oglądałyscie?
Mały śpi od ok 20.50 - usnął w sekundę a do zgaszenia światła latał jak oszalały ;D
Ja też spadam spać, na podłogę do małego, bo nie chę na łóżko bo skrzypi i boję się małego obudzić ;/ a mąż chrapie w nocy więc już z nim nie śpię bo się tylko wkurzam ;/
Kurczę odkąd daję samo mleko małmu smokiem trójprzepływowym Aventu mały oduczył się mocniejszego ssania i jak mu zagęszczę mleko kaszką to ciężko mu idzie ssanie. Już nawet zrobiłam dziurkę w smoku 1 przecięłam w poprzek i leci jak talala a on ciągnie i nic ;/ w nocy się stara a w dzien nie idzie nic ;/
Albo musze kupić jakąś inną butlę i innego smoka albo kaszkę łyżeczką mu dawać. Ale te Pepti ze zwykłą kaszka smakową ryżową w ilości na gęsto smakuje jak kupa ;/ to wogóle nie smakuje ;/
Jutro zaczynam z jogurtem.
Aha Kilolek w Factory kosztują te kombinezony ok 150 zł ja własnie sobie zamówiłam rozmiar 80 czeka na mnie do soboty. Na allegro widziałam laska sprzedaje dwuczęściowy za 120 plus przesyłka 10 zł (wczesniej wystawiała za 150). Pisała ze kombinezon jest idealny bo córka wyjechała itd. Ale ja wolę nowy, dziadki płacą ;P
Ps dziewczyny z okolic W-wy, jak macie blisko do Babic, to zaraz za W-wą jest sklep Mama i tata tam są bardzo fajne ceny. Np kombinezon Cocodrillo w W-wie kosztował ok 200 zł a tam 150, mają ciuszki i wyprawki dla dzieci. Ja czasami tam wpadam.
Zobacz załącznik 288324hejka, obiecałam, że zdam relację to zdaję
Najmłodsze dziecko w rodzinie waży 430 gwszystkie organy są rozwinięte prawidłowo
Bardzo ruchliwy chłopczyk, który kolana trzyma przy buzi i ma wielkie stopy
Jest w położeniu miednicowym
Termin z usg – 7 luty, cały czas ta sama data.
Chcieliśmy 3D, ale dzieciątko zakrywało twarzyczkę kolanami i rękami na zmianę i nie wyszły ładne zdjęcia do 3d, Olaf też się zakrywał i nie mamy trójwymiarowej pamiątki dla żadnego syna.
Mam małą anemię, biofer mam łykać 2tabl dziennie do końca ciąży i tyle. Za chwilkę postaram się przesłać zdjęcie profilowe mojego najmłodszego
Zdjęcie zrobione komórką więc jakościowo kiepskie, ale zarys widać![]()
Gratulujemy!Zobacz załącznik 288324hejka, obiecałam, że zdam relację to zdaję
Najmłodsze dziecko w rodzinie waży 430 gwszystkie organy są rozwinięte prawidłowo
Bardzo ruchliwy chłopczyk, który kolana trzyma przy buzi i ma wielkie stopy
Jest w położeniu miednicowym
Termin z usg – 7 luty, cały czas ta sama data.
Chcieliśmy 3D, ale dzieciątko zakrywało twarzyczkę kolanami i rękami na zmianę i nie wyszły ładne zdjęcia do 3d, Olaf też się zakrywał i nie mamy trójwymiarowej pamiątki dla żadnego syna.
Mam małą anemię, biofer mam łykać 2tabl dziennie do końca ciąży i tyle. Za chwilkę postaram się przesłać zdjęcie profilowe mojego najmłodszego
Zdjęcie zrobione komórką więc jakościowo kiepskie, ale zarys widać![]()