reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Ja też grałam na kurniku dużo czasmi w pracy ;/ w domku mam net bezprzewodowy i zacina mi się i zwykle brak mi czasu i przegrywam ;/
Moje dziecię wstało o 8 i już dwa razy próbowałam go położyć i nie chce spać, ale myślę ze ok 13 pojdzie spać bo nigdy takiej długiej przerwy nie miał, ze poszedł spać o 14 np ;/ Jak już uśnie idę spać razem z nim, nie ma bata.
Zamówiłam dziś w factory w ursusie kombinezon dla małego, taki sam jaki mieliśmy w ubiegłej zimie ale go nie założyliśmy bo kupiliśmy rozm. 68 i mały się w nim topił, parę razy go mieliśmy na sobie, o taki
COCCODRILLO CIEPŁY KOMBINEZON R. 80/86 GRATIS (1248398587) - Aukcje internetowe Allegro
teraz zamówiłam dwuczęściowy. Kurczę na allegro sprzedają je za 60 zł -80 zł prawie stan idealny gdyby był dwuczęściowy wzięłabym na 100% bo jest piękny - zdjęcie nie oddaje jego uroku ;D

reklama
Ja też grałam na kurniku dużo czasmi w pracy ;/ w domku mam net bezprzewodowy i zacina mi się i zwykle brak mi czasu i przegrywam ;/
ja też mam net bezprzewodowy Play czasami to w ogóle nie ma zasięgu
w tamtym związku jak siedziałam w domu to grałam całe noce na kurniku ale to była jedyna moja rozrywka
teraz to czasu mało a jak już Mikołaj śpi wieczorem to zajrzę na 30 min i pyknę sobie w kości :)

Ja gram w literaki
N
Nie uwierzycie jak mi mały usną.............
nie śpi od 8 i lata biega itd, siedzimy w pokoju gościnnym rodziców a on się bawi, włączyłam vivę i mały usiadł mi na kolanach, więc oglądamy dwa teledyski on wpatrzony w tv, i przytulony do cycka, i nagle cicho ale ogląda a on chyba usną z otwartymi oczami z młotkiem od magicznej kostki w buzi ktorą wczesniej gryzł, zasną z młotkiem zamiast smoczka ;D. Jak go pogłaskałam po buzi jakby się ockną i zaczął popłakiwać więc przytuliłam a on zamknięte oczka, otwarta buzia zeby dać smoczka bo młotek wypadł, ja smoczka a ten śpi ;D

Idę i ja ;D

Moje dziecię wstało o 8 i już dwa razy próbowałam go położyć i nie chce spać, ale myślę ze ok 13 pojdzie spać bo nigdy takiej długiej przerwy nie miał, ze poszedł spać o 14 np ;/ Jak już uśnie idę spać razem z nim, nie ma bata.
Zamówiłam dziś w factory w ursusie kombinezon dla małego, taki sam jaki mieliśmy w ubiegłej zimie ale go nie założyliśmy bo kupiliśmy rozm. 68 i mały się w nim topił, parę razy go mieliśmy na sobie, o taki
COCCODRILLO CIEPŁY KOMBINEZON R. 80/86 GRATIS (1248398587) - Aukcje internetowe Allegro
teraz zamówiłam dwuczęściowy. Kurczę na allegro sprzedają je za 60 zł -80 zł prawie stan idealny gdyby był dwuczęściowy wzięłabym na 100% bo jest piękny - zdjęcie nie oddaje jego uroku ;D
a ile w faktory?

No przecież my siostry bliźniaczki jesteśmy nie ;-)

No wiem, wiem ;)

dziunka i jak przeprowadzka??

Można powiedzieć że zakończona ;)

dzięki za rady co do sąsiadki :D:D:D
z tą wiertarka git pomysłale szkoda mi innych obok sąsiadów a są naprawdę sympatyczni :-/
myslałam raczej zeby na odhodne jej wysamrować okna gównem ale to już hardcore po całośi by był :D:D:Dmam fantazje co:D:D:D

zapalki do dzwonkanie wsadze boona mieszka na oddzielnej stronie i ma zamkana klatke,wiec sie do niej nie dostane,tak samo jak ona do mnie:-/ ale pomysł zajebisty by był

mam nadzieje ze jak bedzie zima to tyłka nie wynurzy na balkon , mimo zepali na balkonie,ale jak sie ma w sobie cigale % to taka menda nie czuje ze zimno....

licze na to że wynajmie komuś tak jak to było wcesniej, sezon studencki sie zaczyna więc może akurat jakaś dziecinka grzeczna sie wprowadzi :-)

u nas 5 stopni ...brrrrrrrr a Igor szaleje z garnkami....normalnie perkusista mi rośnie lub kucharz :-)

Taaa, chyba studentów nie znasz :D ;)
No ale ponieważ zapowiadają zimę conajmniej taką jak ostatnia to nie masz się co martwić ;)

ja też mam net bezprzewodowy Play czasami to w ogóle nie ma zasięgu

Ja jestem z Playa BARDZO zadowolona, nie mam z nim problemów, tylko jak burza jest to nie działa - no ale wtedy kompa raczej się nie uruchamia ;)

PRALKA IS DEAD!!! Idę się powiesić :(

Ostatnia edycja:
Dziunka nie świruj !!
hehe

ja to dzis zajeta robilam porzadek w moich duperelach <czyt. mulina itp> :)

koncze piwko i chipsy :D <lays o smaku ogórków małosolnych!! haha> i lukam Hotel ... syn idzie spac z mezem ... maż w stresie bo jutro 1 dzień w nowej pracy :)

Dziunka nie świruj !!
hehe

ja to dzis zajeta robilam porzadek w moich duperelach <czyt. mulina itp> :)

koncze piwko i chipsy :D <lays o smaku ogórków małosolnych!! haha> i lukam Hotel ... syn idzie spac z mezem ... maż w stresie bo jutro 1 dzień w nowej pracy :)

Powodzenia dla meza ;-)

Ja ogladam na tvn-Krzysztof, mala z moim N juz chrapia od 20.30, juz widze pobudke o 6.00 rano

reklama
Do góry