reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Witam sie z ranka, nie wyspana totalnie. U nas dzis 5 stopni wiec czas wyciagnac cieple ciuszki. Dzis tez ide odebrac zimowa czapke dla Mai, i rozejrze sie za kombinezonami.

Dudziakowa 100 lat dla synka. Wogóle to ciekawi mnie co u nich, co u Kaski i innych dziewczyn ktore znikneły po porodzie. Macie jakies wiesci??

Milego dnia dziewczyny

ps. pamietacie o glosach??:-):sorry2::sorry2:

edit: przed chwila prawie dostałam zawału, wyszłam na chwile z pokoju, wracam a tam telewizor włączony-nikogo tam nie było, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ostatnia edycja:
reklama
kilolek ja mam tylko jedno dziecko Emilkę wiec nie ma mi kto pomagać,pomyliłas mnie z kimś ale nie szkodzi,wybaczam ale zgadza się ciągle sama siedze,mąż jak rano wybędzie to wraca wieczorkiem,ale musze teraz go uprosić żeby wracał na 18-19 do domu bo chce zacząć chodzić na fitness...kilolek wybierasz się ze mną???

Hej :)
ja se kawke pije a syn jeszcze chodzi :D zaraz idziemy na drzemkę :) maz zawieziony do pracy bo dzis jade załatwiac aparaty eh ... i na złosc nie wiem gdzie dokumenty od samochodu !! :( :( w domu ie ma w samochodzie tez nie :/ a maz jak na złosc telefon zostawil :( ah ...

bardzo lubię czytać i chciałam małemu też czytać od samego początku. Jak był maluszkiem to słuchał, kwilił , uśmiechał się, teraz się NIE DA!!!!!!!!! Na kolankach nie usiedzii nic i z czytania:tak:

Ja gdzieś wyczytałam że warto czytać nawet jak dzieci POZORNIE nie słuchają. No i intonacja głosu się liczy ;) Zawsze zmieniam głos jak ktoś tam się wypowiada, jak mówi żaba to kumkam itp itd. Julia zachwycona a i Asia na chwilę się zatrzymuje i słucha ze śmiechem :)

Witam sie z ranka, nie wyspana totalnie. U nas dzis 5 stopni wiec czas wyciagnac cieple ciuszki. Dzis tez ide odebrac zimowa czapke dla Mai, i rozejrze sie za kombinezonami.

Dudziakowa 100 lat dla synka. Wogóle to ciekawi mnie co u nich, co u Kaski i innych dziewczyn ktore znikneły po porodzie. Macie jakies wiesci??

Milego dnia dziewczyny

ps. pamietacie o glosach??:-):sorry2::sorry2:

edit: przed chwila prawie dostałam zawału, wyszłam na chwile z pokoju, wracam a tam telewizor włączony-nikogo tam nie było, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Haha DUCHY!!!! :D

DUDZIAKOWA STO LAT DLA SYNKA!!!!!!

DUDZIAKOWA 100 LAT DLA PIERWSZEGO ROCZNIACZKA :)))

u nas to jeszcze 2 miesiace :D chociaz i tak sie zastanawiam gdzie sie podzialo te 10 mcy, jak to szybko leci....... i tesknie za czasami, gdy tomi co najwyzej pełzał, albo sie turlał, a nie jak teraz, wstaje przy wszystkim i sie na wszystko wspina :)
milego dnia! :)

Hej dziewczynki :)

witam sie z rana. U nas dzis sloneczko :szok: zaliczymy pewnie jakis spacerek do poludnia.
Oli szaleje, przespal dzis cala nocke, o 7 dostal mleczko i pospal jeszcze do 8:30 :-D nie wierze hehe ;-)

Wczoraj myslalam ze dostane szalu, godzine przed wyjsciem do szkoly, rozstrzaskalam sobie ekran w aparacie. A dokladniej to moj syn pociagnal aparat ze stolu gdy sciagalam zdjecia na laptopa. Myslalam ze mnie szlak trafi :[ :-( na szczescie zdjecia mozna robic tylko nei da sie ogladac na aparacie. No i to juz kolejna rzecz do listy zepsutych rzeczy w domu do zakupienia :-( lista sie powieksza i powieksza a funduszy coraz mniej...

KORDIANKU WSZYSTKIEGOOOO NAJLEPSZEGOOOO!!!!!!! 100 LAT!

Ostatnia edycja:
Dobry wieczor :-):-):-)
(...)

moze i racja, jesli je tylko lyzeczka. Kiedy nasze dzieciatka zaczna jesc kolacje (mleko) przed kapaniem??? bo przeciez dzieci jedza, kapia sie i do spania. Tak mnie to zastanowilo po poscie malgosi mmmmm

Olaf od urodzenia jadł przed kąpielą, nigdy nie przyzwyczajałam go do usypiania przy jedzeniu ze względu na ząbki. To moja teściowa pod moją nieobecność na siłę próbuje uśpić Olafa przy mleczku na noc, za co dostaje opieprz!

Dudziakowa! Gratuluję :) WOW! To już rok!

reklama
Do góry