Uleńka_79
Listopadowa Mamusia
Kilolek pokoje mam na poddaszu, takie mniejsze klitki będą. U Olinka jedna prosta od której odchodzić będzie skos, tak naprawdę bez sufitu. Oglądam jeszcze i się wkurzam ze taka mało....jestem ;/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ogladam :/ z tego co zawsze widze, to mamusie tych maluchow raczej by kariery w tej branzy nie zrobilyczy tylko ja nei widze ???
włączcie Discovert Travel&Living ... bosh wspolczuje dzieciom ....
zrobilam liste co do jedzenia na urodziny robic eh .. bedzie troche roboty![]()
pozatym ide kanapke zrobic bo cos zglodnialam a mam pyszna szyneczke wędzona przez moja babcie mmmmmmm![]()
haha to samo pomyslałam !!!! spełniają swoje marzenia za pomoca córek ...ogladam :/ z tego co zawsze widze, to mamusie tych maluchow raczej by kariery w tej branzy nie zrobilywiec na sile na córeczkach to realizuja.... masakra :/
ja raczej do tych bardziej spokojnych, ale od ciaglego gadania tego samego mam juz dosc, a poza tym wszystkie chore dzieci trafiaja do mnie np. nie moga cwiczyc na wf, lasce pomagac odrabiac lekcje a ona na mnie kichnela...
no ja mam dla ciebie rade na ból gardła - zamiast nawoływać kup gwizdekmasz zapewne przeciążone gardło i dlatego infekcja za infekcją
ah podkusilo mnie i pojechałam do marketu na duże zakupy, dopiero wróciłam ledwo zywa a tu jeszcze tyle pracy...
czy tylko ja nei widze ???
włączcie Discovert Travel&Living ... bosh wspolczuje dzieciom ....
zrobilam liste co do jedzenia na urodziny robic eh .. bedzie troche roboty![]()
pozatym ide kanapke zrobic bo cos zglodnialam a mam pyszna szyneczke wędzona przez moja babcie mmmmmmm![]()
Kilolek pokoje mam na poddaszu, takie mniejsze klitki będą. U Olinka jedna prosta od której odchodzić będzie skos, tak naprawdę bez sufitu. Oglądam jeszcze i się wkurzam ze taka mało....jestem ;/
no to fototapeta nie bardzo, bo musialabyś wykorzystać edyna duża ścianę, a na niej to radze ci raczej szafe postawicKilolek pokoje mam na poddaszu, takie mniejsze klitki będą. U Olinka jedna prosta od której odchodzić będzie skos, tak naprawdę bez sufitu. Oglądam jeszcze i się wkurzam ze taka mało....jestem ;/
hehe ja nie mówię, zę nerwowa jestś, tylko sama wiem jak to jest, co chwilę musisz glos podnosić żeby cie ktos usłyszał (no chyba, że twoje po cichu siedzą) bo male gaduły nawet jak po cichu gadaja to przy większej ilości jest jak w ulu, więc gardło się nadwyręża. Ja mam gwizdek jak nie zwracają uwagi normalnym tonem to gwiżdżę deliktnie wtdy na moment cichna i moge powiedziec co chcę (chociaż czasem to i gwizdka nie słychac)ja raczej do tych bardziej spokojnych, ale od ciaglego gadania tego samego mam juz dosc, a poza tym wszystkie chore dzieci trafiaja do mnie np. nie moga cwiczyc na wf, lasce pomagac odrabiac lekcje a ona na mnie kichnela, ci rodzice sa straszni, ja bym tak chorych dzieci nie dala do szkoly
nagana ;-) o tej godzinie![]()
2x dodalas to samo foto? u mnie przynajmniej tak widac... usun moze to co ma mniej klikniec.... bo tak to mniejsze szanse jak sie fotka powiela.... oczywiscie kliknelamWitam sie i ja. Jakaś połamana wstałam, może jakaś grypka chce mnie dorwać-ale ja sie nie dam tak łatwo hehe
Kasiula widać ze strona bebiko nie przemyślala tego konkursu, co chwile zmienia se adres stronki ze zdjeciem, trzeba by było leciec po kolei zeby znaleść, co jest oczywiscie nie realne-bo komu sie chce wertować 900stron. Na tą chwile adres jest taki:
http://www.bebiko.com.pl/home/Konku...am-gdy/Galeria-konkursowa/Zobacz?PhotoID=6975