reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

2x dodalas to samo foto? u mnie przynajmniej tak widac... usun moze to co ma mniej klikniec.... bo tak to mniejsze szanse jak sie fotka powiela.... oczywiscie kliknelam ;) pozdrawiam!

Dziekuje za glos. Rzeczywiście dodałam 3 zdjecia, bo wysłałam 1 zdjecie i nie dostałam potwierdzenia ze zostało zgloszone do konkursu i dlatego tak wyszło. Nie moge usunać raczej. Mozna glosowac na kazde z nich ;-)

reklama
ojej :(((
i poszlas do niej drugi raz? no i kiedy w koncu sie odcielas

biedna jestes, teraz sie wyprowadzilas od ojca to tez cie pewnie duzo kosztowalo

dzisiaj zaczelo sie glosowanie i pewnie sie nie spodziewali takiego ruchu

laski macie jakies sprawdzone sposoby domowe na bol gardla, ja tydzien po antybiotyku i anginie, a po pracy juz mnie strasznie znowu gardlo boli

Eee tam, znowu biedna :D ja to twarda sztuka jestem, mało co mnie rusza ;) Z mamą mam wyśmienity kontakt, wiem że dla mnie chciała jak najlepiej i doskonale ją rozumiem.

Co do gardła to mi pomogło usunięcie migdałów po setnej aniginie...

Ach zapomniałam: Aśka ma trzeciego ząbka :D

HELENKO ale z ciebie laska, szok :O

Ostatnia edycja:
witam sie i ja:-) u nas dzis znowu ma lac masakra...Kacper ciagle kaszle i pociaga nosem:-(

zrobilam liste co do jedzenia na urodziny robic eh .. bedzie troche roboty ;)

pozatym ide kanapke zrobic bo cos zglodnialam a mam pyszna szyneczke wędzona przez moja babcie mmmmmmm :D
Kasia pochwal sie co zamierzasz robic na urodzinki??juz wiesz jakie ozdoby bedziesz miec na torcie??
Kilolek pokoje mam na poddaszu, takie mniejsze klitki będą. U Olinka jedna prosta od której odchodzić będzie skos, tak naprawdę bez sufitu. Oglądam jeszcze i się wkurzam ze taka mało....jestem ;/

Ula moze naklejki beda najlepsze??ja tez chyba zdecyduje sie na naklejki bo mam w obu dzieciecych pokojach skosy i fototapeta nie wejdzie w calosci.

Dziunka gratuluję ząbeczka :-) u Igorka się własnie przebiła górna dwójka...razem ma już 6 :-)

u mnie totalne znp..kłotnie z D po czym rano liścik z przeprosinami...niech się wypcha...wczoraj stwierdził ze siedze na dupie i nic nie robie...to teraz naprawde nic nie bede robila...bedzie łaził w brudnych majtach i ***** mnie to od dziś interesuje...
Igoek rozpakował mi chusteczki i drze na podłodze...ma zabawe a ja sprzątanie...ale jemu wolno ;-)

Dzieńdoberek.

Ja miałam dziś w nocy mega ból głowy, myślałam że mi czoło ekslopduje, wkońcu o 3.00 wzięłam Paracetamol, ale tylko trochę pomógł. Uff...

U mnie Alusiak śpi obchodząc dziś 10 miesiecy, a na dworze pada :(

u mnie totalne znp..kłotnie z D po czym rano liścik z przeprosinami...niech się wypcha...wczoraj stwierdził ze siedze na dupie i nic nie robie...to teraz naprawde nic nie bede robila...bedzie łaził w brudnych majtach i ***** mnie to od dziś interesuje...
Igoek rozpakował mi chusteczki i drze na podłodze...ma zabawe a ja sprzątanie...ale jemu wolno ;-)

Cleo może miał gorszy dzień, ale to go nie usprawiedliwia. Może masz rację przez parę dni naprawdę nic nie rób (czego nie musisz dla siebie i Igora) i niech się D zorientuje co to znaczy nic nie robić.

Co do chusteczek - u mnie paklanki po całym pokoju rozwleczone :).

Dzieńdoberek.

Ja miałam dziś w nocy mega ból głowy, myślałam że mi czoło ekslopduje, wkońcu o 3.00 wzięłam Paracetamol, ale tylko trochę pomógł. Uff...

U mnie Alusiak śpi obchodząc dziś 10 miesiecy, a na dworze pada :(

Cleo może miał gorszy dzień, ale to go nie usprawiedliwia. Może masz rację przez parę dni naprawdę nic nie rób (czego nie musisz dla siebie i Igora) i niech się D zorientuje co to znaczy nic nie robić.

Co do chusteczek - u mnie paklanki po całym pokoju rozwleczone :).

Najlepszego dla Alicji:-)
Nam 11 miesięcy minęło w sobotę i zapomniałam przez te nerwy i całą resztę ....:-(

Dziunka gratuluję ząbeczka :-) u Igorka się własnie przebiła górna dwójka...razem ma już 6 :-)

A co z tym Waszym wyjazdem? I gratuluję ząbka :)

Agrafko wszystkiego najlepszego dla Alusi :)

Moja dziecię za to przestało pożerać gazety a za to porywa je na małe kawałeczki po uprzednim obejrzeniu dokładnie każdej strony :D

reklama
cześć dziewczyny :) mamy już 8 ząbków :)))
Olaf troszkę chorował w tamtym tygodniu, ale to pewnie przez zęby, bo na raz dwa wyszły!

Jesień zawitała chyba na dobre :( czas się przyzwyczaić!
Mnie brzuch rośnie i coraz wolniejsza się robię, ale ganiam za Olafem i w sumie przytyłam dopiero 4,5 kg a to już 21 tydz. W czwratek mam usg połówkowe i nie mogę się doczekać.

Do góry