reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Ula bardzo lubię ten program :)

Mi też bb się chrzaniło, już działa, ufff!
ja tez od poczatku go ogladałam do konca tzn. do rozpadu malzenstwa, trach i po wszystkim, facet mial dosc tego wszystkiego, ta żona troche nim pomiatala - moim zdaniem. ona zostala z dziecmi on sie wyprowadzil i ich odwiedza
Ech, to taki typ jak moja babcia która uważa że ja nie karmię swoich dzieci, że źle się imi opiekuję, to samo mówiła o mojej matce że zawsze miała pustą lodówkę - a jak widać cała nasza czwórka zyje i mamy się dobrze ;) Nie pamiętam też żebym kiedykolwiek chodziła głodna.
Tyle że moja mama wymiękła i mnie oddała babci jak miałam koło 10 lat, dla mojego dobra, a teraz mówi że w życiu by tego nie zrobiła już nigdy i bardzo tego żałuje. Także nie oddawaj synka za żadne skarby świata i najlepiej nie proś teściowej o żadną pomoc!
Jak tak bardzo chce niech sobie zrobi sama dziecko albo adoptuje jeśli dzieci mieć już nie może. Twój syn jest TWÓJ.

Biedulka, daj jej buziaka ode mnie :*
Dziunka to od 10 roku zycia bylas u babci tylko?? jaki masz z nia kontakt, nie tesknilas za mama?
witam sie!
moje dziecie postanowilo, ze czas zaczac chodzic:tak::szok: jestem super dumna i szoku, ze stalo sie to tak poprostu nagle zaczela robic kroki i idzie jej coraz lepiej :-) niesamowicie poprawila mi nastroj :-)

gratulacje!!!!! to juz cos

moj tak jak kilolka molestuje wszystkich zeby z nim za raczki chodzic, sam nic, nawet dalej nie chce mi raczkowac, nie i koniec!

Widze ze na konkurs bebiko jest nas coraz wiecej, mam nadzieje ze bb bedzie w pierwszej dziesiatce hihihihihi

reklama
gratuluje Katrenki! :))))))

super pomysl z tym dzialem Pierwsza Pomoc :)

a z mojego wczorajszego doswiadczenia - dzewczynki, uwazajcie, jak macie zawieszone hustawki w drzwiach........ moje dziecko wczoraj na takiej guza zaliczylo, nie hustal sie wprawdzie mocno, ale w trakcie sie wychylil na bok i zaliczyl srodkiem czola w futryne, niby stalam obok, ale nie zdazylam go zatrzymac...... na szczescie lod pomogl, dzis tylko mala czerwona szramka zostala, ale co sie maly nakrzyczal(chyba bardziej ze strachu) to jego :(

Cześć kobitki! Ja jestem po dłuższej przerwie z powodu gości ale postaram sie chociaż ciut nadrobić...:))) U nas wszystko ok oprócz mojej walki z ranami w pachwinach Konrada. Na początku myślałam, że to odparzenie, potem że atopowe zapalenie skóry a dziś lekarz mówi, że too mu wyglada na jakąś infekcje. Powiem Wam masakra, walcze od 3 tygodni i w ruch poszła mąka, sudocrem, bepanthen, emolium, mycie czystą wodą i nawet zwykły krem Nivea i nic... Ale to w sumie na inny wątek... hehe...

Hej dziewuszki, ja tylko na minutkę bo cały dzien szukałam inspiracji pokoju dziecięcego. Weszłam nawet na nasz wątek o pokoikach dla naszych maleństw ;D
Spec już niedługo do nas przychodzi i 3 pokoje włącznie z małego mogę urządzić od podłóg i ścian a ja nie mam weny, gustu itd. Najlepiej widzę koncowy efekt.
Jestem totalne beztalencie i nie mam wyobraźni. Jak sobie pooglądałam Wasze pokoiki i mieszkanka to aż westchnęłam ;D
Klaudzia a Ty to już kobieto masz w tym temacie talent!!!!
Macie może dziewczynki jakieś piękne pokoiki albo zdjęcia na necie? Bo ja już świruję ;p
Ps. nie wiem czy na jednej ścianie nie zrobić małemu tapety 3d o coś takiego:
TAPETA 3D DLA DZIECI SAFARI, DŻUNGLA-KLEJ GRATIS! (1234023893) - Aukcje internetowe Allegro
Kingula a jakie Ty masz wypasione mieszkanko........łomatkoooo!!! ;P

Tymczasem buziaki ;D

Dziewczyny z UK - w tv reklamuja, ze w Sainsburym jest promo na art. dzieciece o 1/3 ceny, warto by zajrzec. W tych wiekszych maja fajne kolorowe spioszki tanio i body - sama sie chyba wybiore, bo potrzebuje wiekszych rozm. bodziakow.

Poza tym mala zepsula nam stacjonarny (chyba jest do wywalenia), zepsula mi kom. (od 3 tyg. nie moge dzwonic a dzis juz nawet wyswietlacz padl:(, no i ostatnio zepsula ladowarke do laptopa (oslinila tak, ze nie dzialala przez cala noc, cale szczescie rano sie wlaczyla). Ehh, niby zabieramy jej pilot od tv, ladowarki, tel. ale i tak zawsze znajdzie sposob, zeby je dopasc:)
w saisburym bylam, bo mialam jeszczekupony,zrobilam mega zakupy, m in te saszetki ella's kitchen, ktore polecalas- fajne sa, a przy kasie sie okazalo,ze jeden kupon przeterminowany,a drugiego zapomnialam dac :)))))

co do telefonow, to malej czasami dawalam domowy z zablokowana klawiatura i ostatnio tak mnie urzadzila,ze odblokowala i jeszcze ustawila automatyczna sekretarke, ktorej przez 3 dni nie umialam wylaczyc!
komorki nie dostaje po tym ,jak odlamala mi dwa plastikowe kawalki ze skorzanego etui

gratuluje Katrenki! :))))))

super pomysl z tym dzialem Pierwsza Pomoc :)

a z mojego wczorajszego doswiadczenia - dzewczynki, uwazajcie, jak macie zawieszone hustawki w drzwiach........ moje dziecko wczoraj na takiej guza zaliczylo, nie hustal sie wprawdzie mocno, ale w trakcie sie wychylil na bok i zaliczyl srodkiem czola w futryne, niby stalam obok, ale nie zdazylam go zatrzymac...... na szczescie lod pomogl, dzis tylko mala czerwona szramka zostala, ale co sie maly nakrzyczal(chyba bardziej ze strachu) to jego :(

Oj, biedaczek :(

Cześć kobitki! Ja jestem po dłuższej przerwie z powodu gości ale postaram sie chociaż ciut nadrobić...:))) U nas wszystko ok oprócz mojej walki z ranami w pachwinach Konrada. Na początku myślałam, że to odparzenie, potem że atopowe zapalenie skóry a dziś lekarz mówi, że too mu wyglada na jakąś infekcje. Powiem Wam masakra, walcze od 3 tygodni i w ruch poszła mąka, sudocrem, bepanthen, emolium, mycie czystą wodą i nawet zwykły krem Nivea i nic... Ale to w sumie na inny wątek... hehe...

Współczuję, oby to szybko znikło!

Banana moja już wycwaniła jak się wyciąga baterie z pilotów. Potrafi każdy pilot otworzyć :| Strach pomyśleć co by było gdyby połknęła! Dlatego wniosłam kategoryczny zakaz zabawy pilotami ;)

Ula Ja to raczej minimalistka w tych sprawach, lubię jak są tylko najbardziej potrzebne meble i jak najmniej pierdół na nich. Lubię przestrzeń, duże pokoje, najlepiej bardzo słoneczne. Pewnie nie przesadziłabym ze ścianami i ozdobami na nich. Przypuszczam że dwie ściany byłyby puste, na trzeciej ew. jakieś obrazki/naklejki, na czwartej może tablica aby można było po niej pisać kredą czy pisakiem? VOX świetne meble wyprodukował dla dzieci, np. szafa, gdzie z jednej strony są normalne drzwi, z drugiej drzwi do pisania ;)

o: http://www.ma-ma-ma.pl/kolekcje-mebli-mamama/pook-pook/

Ale te są rewelacyjne http://www.ma-ma-ma.pl/kolekcje-mebli-mamama/meee/

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry