E
etna36
Gość
ja tez od poczatku go ogladałam do konca tzn. do rozpadu malzenstwa, trach i po wszystkim, facet mial dosc tego wszystkiego, ta żona troche nim pomiatala - moim zdaniem. ona zostala z dziecmi on sie wyprowadzil i ich odwiedzaUla bardzo lubię ten program
Mi też bb się chrzaniło, już działa, ufff!
Dziunka to od 10 roku zycia bylas u babci tylko?? jaki masz z nia kontakt, nie tesknilas za mama?Ech, to taki typ jak moja babcia która uważa że ja nie karmię swoich dzieci, że źle się imi opiekuję, to samo mówiła o mojej matce że zawsze miała pustą lodówkę - a jak widać cała nasza czwórka zyje i mamy się dobrzeNie pamiętam też żebym kiedykolwiek chodziła głodna.
Tyle że moja mama wymiękła i mnie oddała babci jak miałam koło 10 lat, dla mojego dobra, a teraz mówi że w życiu by tego nie zrobiła już nigdy i bardzo tego żałuje. Także nie oddawaj synka za żadne skarby świata i najlepiej nie proś teściowej o żadną pomoc!
Jak tak bardzo chce niech sobie zrobi sama dziecko albo adoptuje jeśli dzieci mieć już nie może. Twój syn jest TWÓJ.
Biedulka, daj jej buziaka ode mnie :*
witam sie!
moje dziecie postanowilo, ze czas zaczac chodzicjestem super dumna i szoku, ze stalo sie to tak poprostu nagle zaczela robic kroki i idzie jej coraz lepiej :-) niesamowicie poprawila mi nastroj :-)
gratulacje!!!!! to juz cos
moj tak jak kilolka molestuje wszystkich zeby z nim za raczki chodzic, sam nic, nawet dalej nie chce mi raczkowac, nie i koniec!
Widze ze na konkurs bebiko jest nas coraz wiecej, mam nadzieje ze bb bedzie w pierwszej dziesiatce hihihihihi