martolinka
Mama i nie tylko :-)
hahahhaha :d mi wysżło 23 słoiki 2 butelki i gar 3litry małosolnych
no widzisz podzeilimy sie po poł trzeba bliznim pomagac w potrzebie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hahahhaha :d mi wysżło 23 słoiki 2 butelki i gar 3litry małosolnych
haha to dawaj do mnie bo poczta to nie mozna slac chyba takich rzeczy pokaze Ci Białystok odrazu o ile jest tu cos do pokazaniano widzisz podzeilimy sie po poł trzeba bliznim pomagac w potrzebie
dzieki, to ide robic ))
hahahah a czemu tak mowi ?Ale bez meza , bo on wciaz z tym swoim tekstem " W Białymstoku sa najpiekniejsze dziewczyny"...
ja robiałm przetwory dwa lata temu: dynia , papryka i dzemy z truskawek i powiem szczerze , ze mi sie odechcaiło
wow not o super! ale co tv i lodówkę musicie miec swoje? a teraz jak macie?A My będziemy sie przeprowadzać do domku jednorodzinnego. Nadala bedziemy wynajmowac u tych samych ludzi tylko,że oni zamieniają te 32m2 z dopłata na domek i my tam bedziemy mieszkać (3pokoje, nowa łazienka no i wszystko prócz tvi lodówki zostawiają) bedziemy im płacić 400zł za wynajem a obecie za 32m2 płacimy 500zł (w tym czynsz)
hahaahkiedys mial wyjazd do Białegostoku i tam prowadził obserwacje i widac doszedł do takich wniosków
:----(