reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

Kasiula nie strasz mnie. Ja pojutrze mam lot i na sama mysl mam ochote uciec...

Moze nie powinnam. Moze to nie miejsce, ale k**** mnie bierze jak ogladam tvn24 i relacje z "uroczystosci" przeniesienia krzyza. Wstyd mi za tych katolickich fanatyków!!!! i trzeba miec naprawde wiare silna zeby wytrzymac to co sie oglada.Podziwiam!!!!!
to bedziesz uwazala ;P

no ja wlanczylam jak powiedzialas !! Masakra co tam sie dzieje !!

reklama
Tak bede uwazała ... tylko niestety nie mam wplywu na to , czy sie nie rozbijemy.. Czy tylko ja tak sie boje samolotu?:eek: to moj pierwszy raz...

Kasiula widziałas ten chory tłum?? masakra...

Tak bede uwazała ... tylko niestety nie mam wplywu na to , czy sie nie rozbijemy.. Czy tylko ja tak sie boje samolotu?:eek: to moj pierwszy raz...

Kasiula widziałas ten chory tłum?? masakra...
no widzialam durnie !!!!
Martolinka wiem co czujesz bo to samo mialam jak lecialam :D ale jeszcze raz bym sie przeleciala tzn startowała hahah :D a ja wtedy lecialam sama z big bagazami i nei wiedzialam gdzie mam isc i wogole :| :| wiec szlam za ludzmi haha ;P

Gdyby nie mały pewnie wybraąłbym samochod, ale po co skoro mozna szybciej i łatwiej..:tak: ja to mam czarne mysli, ale chyba az tak zezowatego szczescia nie mam:-D

;D
Jestem ;D dziewczyny normalnie jestem wyspana ;D Poszliśmy na szczepienie, przyszliśmy do domku mały zjadł 130 ml zupki jarzynkowej z królikiem Gerberka, za godzinkę 180 Bebilonu tak zgłodniał i śpi od 13, ja się położyłam o 13, usnęłam od 14 do prawie 16, mały jeszcze śpi. To chyba po szczepieniu albo kiedy wieje też tak ładnie śpi, wstałam żeby zobaczyć co i jak z nim bo już się niepokoiłam. Pewnie za niedługo wstanie ;D
Też oglądałam tych idiotów pod Pałacem Prezydenckim, ale byłam pewna, że nie mają szans w obronie krzyża. Moim zdaniem tacy ludzie nie mają po prostu co robić, a fanatycy religijni są naszą zmorą, modlą się i zarazem klną na tvn.

Och dziecię mi wstało ;D bo już się stęskniłam ;D

Kilolek te prosbe o glosowanie trzeba bylo dac jakims czerwonym a nie bladym fioletem bo dopiero teraz zauwazyałam slepa kura:tak: Glosik oddany

a ja po prostu dzis mamwalke z małym od 12.30 jeszcze nie spał i nie zamierza. Spac nie , bawic sie nie , na rece nie...
tylko jadlby jak opetany. Pol godziny temu 210 ml mleka , teraz CAŁY BANAN!!!!!1

no widzialam durnie !!!!
Martolinka wiem co czujesz bo to samo mialam jak lecialam :D ale jeszcze raz bym sie przeleciala tzn startowała hahah :D a ja wtedy lecialam sama z big bagazami i nei wiedzialam gdzie mam isc i wogole :| :| wiec szlam za ludzmi haha ;P
miałam tak samo za pierwszym razem , wysiadłam w Oslo z samolotu i poszła za tłumem ;) , potem leciałam następnym samolotem i jak mnie D odbierał z lotniska to 1,5h buzia mi się nie zamykała taka byłam podniecona lotem :)
u mnie dzisiaj pada :( fajny pierwszy dzień urlopu , ale i tak poszliśmy na spacer po plaży niestety Kubie się fale nie podobały , może jak morze będzie spokojniejsze , jak wstanie to idziemy dalej się szwędać w końcu z cukru nie jesteśmy :)
buziaki

ja sie witam :)
ja to dopiero jestem nie wyspana, maż wrocił o 1 w nocy i spac mi nie dal, wstał przed 7 zamknal drzwi i maly sie obudzil, grrrrrrrrrr, caly dzien na nogach i w samochodzie, teraz go uspalam (co by na jutrzejszy wypad poranny z Antkiem na basen byl wyspany) ale cos jeczy przez sen. Spal mi dzisiaj dwa razy po pol godziny i to z wielkim rykiem nie wiem co to dzisiaj za fatum, ledwo na oczy widze.

Dodam, że namietnie mi spi w poprzek łozka i musze go wyciagac ze szczebelek

reklama
Kilolek te prosbe o glosowanie trzeba bylo dac jakims czerwonym a nie bladym fioletem bo dopiero teraz zauwazyałam slepa kura:tak: Glosik oddany

a ja po prostu dzis mamwalke z małym od 12.30 jeszcze nie spał i nie zamierza. Spac nie , bawic sie nie , na rece nie...
tylko jadlby jak opetany. Pol godziny temu 210 ml mleka , teraz CAŁY BANAN!!!!!1
hehe dzieki :D

a mój Michas dziś 9 miesięcy kończy :D dopiero się zorientowłam w dacie

Ostatnia edycja:
Do góry