reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Kasiula nie strasz mnie. Ja pojutrze mam lot i na sama mysl mam ochote uciec...

Moze nie powinnam. Moze to nie miejsce, ale k**** mnie bierze jak ogladam tvn24 i relacje z "uroczystosci" przeniesienia krzyza. Wstyd mi za tych katolickich fanatyków!!!! i trzeba miec naprawde wiare silna zeby wytrzymac to co sie oglada.Podziwiam!!!!!
to bedziesz uwazala ;P

no ja wlanczylam jak powiedzialas !! Masakra co tam sie dzieje !!

reklama
Tak bede uwazała ... tylko niestety nie mam wplywu na to , czy sie nie rozbijemy.. Czy tylko ja tak sie boje samolotu?:eek: to moj pierwszy raz...

Kasiula widziałas ten chory tłum?? masakra...

Tak bede uwazała ... tylko niestety nie mam wplywu na to , czy sie nie rozbijemy.. Czy tylko ja tak sie boje samolotu?:eek: to moj pierwszy raz...

Kasiula widziałas ten chory tłum?? masakra...
no widzialam durnie !!!!
Martolinka wiem co czujesz bo to samo mialam jak lecialam :D ale jeszcze raz bym sie przeleciala tzn startowała hahah :D a ja wtedy lecialam sama z big bagazami i nei wiedzialam gdzie mam isc i wogole :| :| wiec szlam za ludzmi haha ;P

Gdyby nie mały pewnie wybraąłbym samochod, ale po co skoro mozna szybciej i łatwiej..:tak: ja to mam czarne mysli, ale chyba az tak zezowatego szczescia nie mam:-D

;D
Jestem ;D dziewczyny normalnie jestem wyspana ;D Poszliśmy na szczepienie, przyszliśmy do domku mały zjadł 130 ml zupki jarzynkowej z królikiem Gerberka, za godzinkę 180 Bebilonu tak zgłodniał i śpi od 13, ja się położyłam o 13, usnęłam od 14 do prawie 16, mały jeszcze śpi. To chyba po szczepieniu albo kiedy wieje też tak ładnie śpi, wstałam żeby zobaczyć co i jak z nim bo już się niepokoiłam. Pewnie za niedługo wstanie ;D
Też oglądałam tych idiotów pod Pałacem Prezydenckim, ale byłam pewna, że nie mają szans w obronie krzyża. Moim zdaniem tacy ludzie nie mają po prostu co robić, a fanatycy religijni są naszą zmorą, modlą się i zarazem klną na tvn.

Och dziecię mi wstało ;D bo już się stęskniłam ;D

Kilolek te prosbe o glosowanie trzeba bylo dac jakims czerwonym a nie bladym fioletem bo dopiero teraz zauwazyałam slepa kura:tak: Glosik oddany

a ja po prostu dzis mamwalke z małym od 12.30 jeszcze nie spał i nie zamierza. Spac nie , bawic sie nie , na rece nie...
tylko jadlby jak opetany. Pol godziny temu 210 ml mleka , teraz CAŁY BANAN!!!!!1

no widzialam durnie !!!!
Martolinka wiem co czujesz bo to samo mialam jak lecialam :D ale jeszcze raz bym sie przeleciala tzn startowała hahah :D a ja wtedy lecialam sama z big bagazami i nei wiedzialam gdzie mam isc i wogole :| :| wiec szlam za ludzmi haha ;P
miałam tak samo za pierwszym razem , wysiadłam w Oslo z samolotu i poszła za tłumem ;) , potem leciałam następnym samolotem i jak mnie D odbierał z lotniska to 1,5h buzia mi się nie zamykała taka byłam podniecona lotem :)
u mnie dzisiaj pada :( fajny pierwszy dzień urlopu , ale i tak poszliśmy na spacer po plaży niestety Kubie się fale nie podobały , może jak morze będzie spokojniejsze , jak wstanie to idziemy dalej się szwędać w końcu z cukru nie jesteśmy :)
buziaki

ja sie witam :)
ja to dopiero jestem nie wyspana, maż wrocił o 1 w nocy i spac mi nie dal, wstał przed 7 zamknal drzwi i maly sie obudzil, grrrrrrrrrr, caly dzien na nogach i w samochodzie, teraz go uspalam (co by na jutrzejszy wypad poranny z Antkiem na basen byl wyspany) ale cos jeczy przez sen. Spal mi dzisiaj dwa razy po pol godziny i to z wielkim rykiem nie wiem co to dzisiaj za fatum, ledwo na oczy widze.

Dodam, że namietnie mi spi w poprzek łozka i musze go wyciagac ze szczebelek

reklama
Kilolek te prosbe o glosowanie trzeba bylo dac jakims czerwonym a nie bladym fioletem bo dopiero teraz zauwazyałam slepa kura:tak: Glosik oddany

a ja po prostu dzis mamwalke z małym od 12.30 jeszcze nie spał i nie zamierza. Spac nie , bawic sie nie , na rece nie...
tylko jadlby jak opetany. Pol godziny temu 210 ml mleka , teraz CAŁY BANAN!!!!!1
hehe dzieki :D

a mój Michas dziś 9 miesięcy kończy :D dopiero się zorientowłam w dacie

Ostatnia edycja:
Do góry