reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
kasiiula i jak z ta lista urodzin/imienin naszych/naszych malenstw? jesli chcesz dziewczyny moga slac do mnie te daty a ja ladnie ci to zbiore i przesle na maila, bedzie latwiej znalezc daty:/

Tak bo oni mysla , ze maja doswiadczenia po 20 lat i wszystko im wolno. Ja jezdze niecały rok , ale nie znaczy to , ze jestem gorsza... **********- tez sobie ulzyłam.:tak:

Kasiula to wez i dla mnie pare zrob, etne zaprosze do sprzatania i bede urzadzona:-D

hahahaaaaaaaaaaa :)
na temat samochodow to mi lepiej nic nie mowcie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wysiadl mi akumulator w szerym polu w ogromnym korku i zanim dojechalam szczesliwie do domu łacznie z odstawieniem samochodu moj synek juz na mnie warczał, trzeba było mnie widziec jak latalam z malym po wode do mleka. U nas ci ..... debile lali asfalt i tak zakorkowane to u nas jeszcze nie bylo, kilometry stania bez drgniecia aut brrrrrrrrrrrrrrrrrr, oczywiscie samochod mam skopany z kazdej strony az mnie nogi bola
Maly padl dzisiaj, jedno dobre ze szybko mu to poszlo
czekam ciagle na meza co wrocic do domu nie moze
a tak poza tym to wszystko ok :-D kupilam sobie swietne buciki, normalnie miodzio :-D
malemu tez pare drobiazgow :-D
no i przeceniona gore od stanika :-pnie moglam sie oprzec, bede ja do spodni nosic :-D (dołu już nie było :-()
no i pawel miał w sobote swoj pierwszy powazny czerwony krawat ubrany i zrobił furrorę
no i jeszcze na koniec od 4 dni załatwia mi sie rano na nocnik i dzisiaj nawet w ciagu dnia raz

a teraz latam na miotle hihihi

kasiiula i jak z ta lista urodzin/imienin naszych/naszych malenstw? jesli chcesz dziewczyny moga slac do mnie te daty a ja ladnie ci to zbiore i przesle na maila, bedzie latwiej znalezc daty:/
Kira a czemu ja ? :) rób ty :) ja chetnei pomoge ;P
przeciez tez robilam listy urodzeniowe i rozpakowane a modem nie bylam :)

tez mam ogory na malosolne i w zwiaku z tym mam problem. mam malo kopru i czosnku i sie zastanawialam, czy zamiast rozdzielac to na co najmniej 3 sloiki( ciezko bedzie) to czy moge je ukisic w takim plastikowym wiaderku z pokrywka (wiaderko jest wlasnie po kupnych ogorkach). ktos wie?

tez mam ogory na malosolne i w zwiaku z tym mam problem. mam malo kopru i czosnku i sie zastanawialam, czy zamiast rozdzielac to na co najmniej 3 sloiki( ciezko bedzie) to czy moge je ukisic w takim plastikowym wiaderku z pokrywka (wiaderko jest wlasnie po kupnych ogorkach). ktos wie?
ja małosolne robilam w garnku ;P zwykle w beczce sie robi ... i sie je na bieżąco ... albo robilam tez w butelki plastiki kiszone albo... sałatki w słoiki ;]

reklama
Do góry