reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

reklama
kasiiula i jak z ta lista urodzin/imienin naszych/naszych malenstw? jesli chcesz dziewczyny moga slac do mnie te daty a ja ladnie ci to zbiore i przesle na maila, bedzie latwiej znalezc daty:/

Tak bo oni mysla , ze maja doswiadczenia po 20 lat i wszystko im wolno. Ja jezdze niecały rok , ale nie znaczy to , ze jestem gorsza... **********- tez sobie ulzyłam.:tak:

Kasiula to wez i dla mnie pare zrob, etne zaprosze do sprzatania i bede urzadzona:-D

hahahaaaaaaaaaaa :)
na temat samochodow to mi lepiej nic nie mowcie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wysiadl mi akumulator w szerym polu w ogromnym korku i zanim dojechalam szczesliwie do domu łacznie z odstawieniem samochodu moj synek juz na mnie warczał, trzeba było mnie widziec jak latalam z malym po wode do mleka. U nas ci ..... debile lali asfalt i tak zakorkowane to u nas jeszcze nie bylo, kilometry stania bez drgniecia aut brrrrrrrrrrrrrrrrrr, oczywiscie samochod mam skopany z kazdej strony az mnie nogi bola
Maly padl dzisiaj, jedno dobre ze szybko mu to poszlo
czekam ciagle na meza co wrocic do domu nie moze
a tak poza tym to wszystko ok :-D kupilam sobie swietne buciki, normalnie miodzio :-D
malemu tez pare drobiazgow :-D
no i przeceniona gore od stanika :-pnie moglam sie oprzec, bede ja do spodni nosic :-D (dołu już nie było :-()
no i pawel miał w sobote swoj pierwszy powazny czerwony krawat ubrany i zrobił furrorę
no i jeszcze na koniec od 4 dni załatwia mi sie rano na nocnik i dzisiaj nawet w ciagu dnia raz

a teraz latam na miotle hihihi

kasiiula i jak z ta lista urodzin/imienin naszych/naszych malenstw? jesli chcesz dziewczyny moga slac do mnie te daty a ja ladnie ci to zbiore i przesle na maila, bedzie latwiej znalezc daty:/
Kira a czemu ja ? :) rób ty :) ja chetnei pomoge ;P
przeciez tez robilam listy urodzeniowe i rozpakowane a modem nie bylam :)

tez mam ogory na malosolne i w zwiaku z tym mam problem. mam malo kopru i czosnku i sie zastanawialam, czy zamiast rozdzielac to na co najmniej 3 sloiki( ciezko bedzie) to czy moge je ukisic w takim plastikowym wiaderku z pokrywka (wiaderko jest wlasnie po kupnych ogorkach). ktos wie?

tez mam ogory na malosolne i w zwiaku z tym mam problem. mam malo kopru i czosnku i sie zastanawialam, czy zamiast rozdzielac to na co najmniej 3 sloiki( ciezko bedzie) to czy moge je ukisic w takim plastikowym wiaderku z pokrywka (wiaderko jest wlasnie po kupnych ogorkach). ktos wie?
ja małosolne robilam w garnku ;P zwykle w beczce sie robi ... i sie je na bieżąco ... albo robilam tez w butelki plastiki kiszone albo... sałatki w słoiki ;]

reklama
Do góry