Uleńka_79
Listopadowa Mamusia
Czy tylko mi się nie otwierają zdjęcia na wątku zdjęciowym?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wszystkim, domyslam sie ze cos robia temu nie pokazują sieCzy tylko mi się nie otwierają zdjęcia na wątku zdjęciowym?
Tak bo oni mysla , ze maja doswiadczenia po 20 lat i wszystko im wolno. Ja jezdze niecały rok , ale nie znaczy to , ze jestem gorsza... **********- tez sobie ulzyłam.
Kasiula to wez i dla mnie pare zrob, etne zaprosze do sprzatania i bede urzadzona
Kira a czemu ja ? rób ty ja chetnei pomoge ;Pkasiiula i jak z ta lista urodzin/imienin naszych/naszych malenstw? jesli chcesz dziewczyny moga slac do mnie te daty a ja ladnie ci to zbiore i przesle na maila, bedzie latwiej znalezc daty:/
ja małosolne robilam w garnku ;P zwykle w beczce sie robi ... i sie je na bieżąco ... albo robilam tez w butelki plastiki kiszone albo... sałatki w słoiki ;]tez mam ogory na malosolne i w zwiaku z tym mam problem. mam malo kopru i czosnku i sie zastanawialam, czy zamiast rozdzielac to na co najmniej 3 sloiki( ciezko bedzie) to czy moge je ukisic w takim plastikowym wiaderku z pokrywka (wiaderko jest wlasnie po kupnych ogorkach). ktos wie?
a co i jak ?dzieki, to ide robic ))