reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Heja z rana...
co tam u Was?Jak dzieciaczki spały ładnie??

Mi się zbliża @ i jest tragedia istna w domu.Kłotnie z D non stop takie że mam go po dziury w nosie...( rozstanie nasze nieuniknione wczesniej czy pożniej),Igor wali metalowym kubkiem w garnek i ma przy tym radochę:-)
w dodatku ma dziś przyjsć D z kolegą żeby zobaczył Igorka.A ja mam niby ***** sprząta cały dom?? O nie ,nic z tego.Boże jak ja go mam dość...

A My będziemy sie przeprowadzać do domku jednorodzinnego. Nadala bedziemy wynajmowac u tych samych ludzi tylko,że oni zamieniają te 32m2 z dopłata na domek i my tam bedziemy mieszkać (3pokoje, nowa łazienka no i wszystko prócz tvi lodówki zostawiają) bedziemy im płacić 400zł za wynajem a obecie za 32m2 płacimy 500zł (w tym czynsz)

A My będziemy sie przeprowadzać do domku jednorodzinnego. Nadala bedziemy wynajmowac u tych samych ludzi tylko,że oni zamieniają te 32m2 z dopłata na domek i my tam bedziemy mieszkać (3pokoje, nowa łazienka no i wszystko prócz tvi lodówki zostawiają) bedziemy im płacić 400zł za wynajem a obecie za 32m2 płacimy 500zł (w tym czynsz)
o super!! :)

Heh, a my 900 za 28 m2 płacimy teraz za wynajem, ale już niedługo :)

Wrrrrrrr zła jestem :/
narobiłyście mi smaka tymi ogorkami, no to sobie naszykowalam słój, dzis z rana sie wybralam na bazarek po ogoreczki do zakiszenia i lipa...... taki deszcz sie zerwal, ze w 5 min bylam spowrotem z wozkiem w domu(samochodem nie podjade bo nie ma tam gdzie zaparkowac, tyle narodu tam zawsze jest). :/ folia p/deszczowa nic nie dala... no to dopiero w piatek znow bedzie bazarek(u nas tak jest 2 dni w tyg) i musze czekac z jezykiem na brodzie :)

Wrrrrrrr zła jestem :/
narobiłyście mi smaka tymi ogorkami, no to sobie naszykowalam słój, dzis z rana sie wybralam na bazarek po ogoreczki do zakiszenia i lipa...... taki deszcz sie zerwal, ze w 5 min bylam spowrotem z wozkiem w domu(samochodem nie podjade bo nie ma tam gdzie zaparkowac, tyle narodu tam zawsze jest). :/ folia p/deszczowa nic nie dala... no to dopiero w piatek znow bedzie bazarek(u nas tak jest 2 dni w tyg) i musze czekac z jezykiem na brodzie :)
eheheh to w chuste/nosidełko pod parasol i sruuu :D

Maly ladnie dzis spał, teraz tez spi.U nas pada od rana :/
Wyjatkowa to fajnie Wam sie udało;-)
co do sloików to mysle , ze Kasiula o mnie pamieta i cos mi tam wysle poczta;-):-) bo mam takiegoooooooooooo lllllllllllllllenia

reklama
Do góry