reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
a ja chciałam się przywitać,bo jakoś wcześniej nie miałam siły i pisałam tylko na jednym wątku:)

Dzieńdoberek Basiu :)

-------

A jeśli chodzi o dziunkę to wczoraj pod prysznicem wymyśliłam, ze dziunka się uzależniła od BB i lekarz jej kazał usunąć konto jako początek terapii :-D
to z takich humorystycznych wyjaśnień.
A czy któraś z was, która ma z dziunką kontakt mogłaby potwierdzić, że z Joasią jest wszystko ok? Bo to była moja druga myśl, że coś się stało i tak mnie to jakoś męczy :-(

witam z rana :)
młody obudził mnie dzisiaj o 4.16 :baffled: pogadał, popłakał, pojęczał, popił sobie mleczka i zasnął do 7, ale się dzisiaj wyspałam

Brak apetytu ciąg dalszy dzisiaj mama musiała dojesc kaszke na śniadanie

dzisiaj jedziemy do mojej mamy i wujka pawelka wiec nas nie bedzie moze do jutra kto wie ;-)

Jesli chodzi o dziunke to ja juz sie nie wypowiadam,
usunela link i nie ma najmniejszej ochoty powiedziec nam dlaczego
kontakt z nia mamy i nic to nam nie dało
wiemy tylko że dojechali do tego Poznania cali i zdrowi

Spotkalam sie z Dziunka w Poznaniu dwa dni temu. Od razu napisze ze NIE rozmawialysmy o powodach jej odejscia z forum. Joasia ma sie dobrze. Z zaskoczeniem odkrylam ze jest drobnijsza od Idy :) pomimo roznicy w masie ciala i ilosci "pofaldowan" Ida jest troszke potezniejsza od niej. Oczywiscie jest tez dluzsza. Dziunka to mila i sympatyczna dziewczyna,jej maz (facet?) przemknal obok kilka razy. Julka jest rowniez drobna - myslalam ze jest wieksza. Ot i tyle.

witam z rana :)
młody obudził mnie dzisiaj o 4.16

kurcze my też dzisiaj pobudka wcześnie z tym że my o 5 ech nie weim czemu z tym że my zasnęliśmy tak ok 7 i spalismy do prawie 10

muszę się pochwalić że mamy DRUGI ząbek :-):-) nieźle w odstępie 5 dni dwa zęby nadrabiamy

u nas dzisiaj duchota pewnie będzie padać :-(

Spotkalam sie z Dziunka w Poznaniu dwa dni temu. Od razu napisze ze NIE rozmawialysmy o powodach jej odejscia z forum. Joasia ma sie dobrze. Z zaskoczeniem odkrylam ze jest drobnijsza od Idy :) pomimo roznicy w masie ciala i ilosci "pofaldowan" Ida jest troszke potezniejsza od niej. Oczywiscie jest tez dluzsza. Dziunka to mila i sympatyczna dziewczyna,jej maz (facet?) przemknal obok kilka razy. Julka jest rowniez drobna - myslalam ze jest wieksza. Ot i tyle.

Byłaś z nia na spotkaniu i nie zapytałaś?? My tu wymyslamy historie, martwimy sie itd. Oj Passingby dałaś ciała!!!

Witam sie i ja :-) Miłej i spokojnej niedzieli.

reklama
Kilolku i Aguś - gratuluję kolejnych ząbków;-)
U nas coś też się kluje w buźce, ale sama nie wiem..Marysia namiętnie gryzie wszystkie smoczki - najlepszy jest z kubka niekapka z Aventu..ślini się na maxa znowu, wietrzy sobie buźkę, ale na razie cisza..
W Zabrzu też straszna duchota, ale na niebie zero chmurek..

Do góry