reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

Witam a jak mam naładowane akumulatory wczoraj byłam u swoich rodziców ohhh jak było cuuuudnie. Zajmowalis sie małym wrecz sobie go wyrywali a ja wypoooooczywałam, nie musiałam gotowac, prac, prasowac nic słoooodkie lenistow. Na dodatek wszystko podane pod nos i zmywać nie trzeba po sobie normalnie raj. Poczułam sie jak mała dziewczynka :) Dzis juz u siebie no i cóż zaczęło sie obiad na kuchni a ja ze ścierką latam po domu, bo Jaś śpi no i oczywiscie uzależnienie od BB bierze góre. Pozdrowionka dla wszystkich.

reklama
Aza do zobaczenia wkrótce ;-) , my wyruszamy w poniedziałek rano po drodze wpadniemy do rodzinki w Głogowie i nad morze :-)
jak sobie pomyśle że jutro czeka mnie pakowanie i to nie tylko letnich rzeczy to aż mi się odechciewa wyjazdu :szok:
pogoda w kratkę trochę świeci słońce trochę pada więc ciężko się będzie gdzieś wybrać w miasto, wczoraj kupiłam Kubie kąpielówki z ceratką i kilka bodziaków z dł rękawem bo następna wizyta dopiero w grudniu
kiedy Katrenki wychodzi za mąż??a może już po ślubie??ech ja to jakoś nie w temacie ciągle jestem:zawstydzona/y:

Aza do zobaczenia wkrótce ;-) , my wyruszamy w poniedziałek rano po drodze wpadniemy do rodzinki w Głogowie i nad morze :-)
jak sobie pomyśle że jutro czeka mnie pakowanie i to nie tylko letnich rzeczy to aż mi się odechciewa wyjazdu :szok:
pogoda w kratkę trochę świeci słońce trochę pada więc ciężko się będzie gdzieś wybrać w miasto, wczoraj kupiłam Kubie kąpielówki z ceratką i kilka bodziaków z dł rękawem bo następna wizyta dopiero w grudniu
kiedy Katrenki wychodzi za mąż??a może już po ślubie??ech ja to jakoś nie w temacie ciągle jestem:zawstydzona/y:

dzis Katrenki ma ślub :)

Witam się i ja.
Pospaliśmy do 9 ;D chociaż o 23, 3, 7 jedzenie a po 7 małe rzucanie się na łóżku przez sen i przyjmowanie dziwnych póz łącznie z pupą do góry, ale przetrwałam ;D
Znowu śpimy razem z Oliwierkiem. Mąż na wygnaniu nadal :(
Dziś mam lenia :( na obiad słoiczek, nie mam siły wymyślać, chociaż coś słoiczki mu buzię paskudzą, ale dziś bez pietruszki więc moze będzie ok.

Miłego weekendu dziewczynki ;D

Aza udanego wyjazdu :)

A ja mam już jakieś zwidy poforumowe. Wczoraj w shopie przeczytałam: szynaka DZIUNKA a tam pisało "dziadunia" ehhh pomroczność jasna. Póżniej miałam nieodparte wrażenie, że mignął mi Konradek AZOWy w niebiesko-czarnym x-landerze pchany przez czarnulke z kucykiem, ubraną w dzinsy i koszulke pod kolor wózeczka hehe. AZA, czyżbyś to była TY? w magnolii popołudniową porą ???

Miałam krzyknąć, ale w sumie to nie wiem jak wyglądasz więc zaniechałam pomysłu, bo może to kolejny zwid, jak z tą szynka :szok: :-D

reklama
hahahahahahaha dobre:-);-)

u nas dzisiaj się na deszcz zanosiło ale w końcu nie padało a ja prania nie zrobiłam... ech... no ale prasowania przynajmniej mam mniej :-)

AZA życzę udanych wakacji zazdroszczę ja bym jeszcze raz nad morze pojechała :-)

laseczki a nie jedzie któraś z was do Zakopca na wakacje??

Do góry