Witam a jak mam naładowane akumulatory wczoraj byłam u swoich rodziców ohhh jak było cuuuudnie. Zajmowalis sie małym wrecz sobie go wyrywali a ja wypoooooczywałam, nie musiałam gotowac, prac, prasowac nic słoooodkie lenistow. Na dodatek wszystko podane pod nos i zmywać nie trzeba po sobie normalnie raj. Poczułam sie jak mała dziewczynka Dzis juz u siebie no i cóż zaczęło sie obiad na kuchni a ja ze ścierką latam po domu, bo Jaś śpi no i oczywiscie uzależnienie od BB bierze góre. Pozdrowionka dla wszystkich.
reklama
AniaSm
Fanka BB :)
Aza do zobaczenia wkrótce ;-) , my wyruszamy w poniedziałek rano po drodze wpadniemy do rodzinki w Głogowie i nad morze :-)
jak sobie pomyśle że jutro czeka mnie pakowanie i to nie tylko letnich rzeczy to aż mi się odechciewa wyjazdu
pogoda w kratkę trochę świeci słońce trochę pada więc ciężko się będzie gdzieś wybrać w miasto, wczoraj kupiłam Kubie kąpielówki z ceratką i kilka bodziaków z dł rękawem bo następna wizyta dopiero w grudniu
kiedy Katrenki wychodzi za mąż??a może już po ślubie??ech ja to jakoś nie w temacie ciągle jestem
jak sobie pomyśle że jutro czeka mnie pakowanie i to nie tylko letnich rzeczy to aż mi się odechciewa wyjazdu
pogoda w kratkę trochę świeci słońce trochę pada więc ciężko się będzie gdzieś wybrać w miasto, wczoraj kupiłam Kubie kąpielówki z ceratką i kilka bodziaków z dł rękawem bo następna wizyta dopiero w grudniu
kiedy Katrenki wychodzi za mąż??a może już po ślubie??ech ja to jakoś nie w temacie ciągle jestem
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
Aza do zobaczenia wkrótce ;-) , my wyruszamy w poniedziałek rano po drodze wpadniemy do rodzinki w Głogowie i nad morze :-)
dzis Katrenki ma ślub
AniaSm
Fanka BB :)
o widzisz ,ale trafiłam :-)
Uleńka_79
Listopadowa Mamusia
Witam się i ja.
Pospaliśmy do 9 ;D chociaż o 23, 3, 7 jedzenie a po 7 małe rzucanie się na łóżku przez sen i przyjmowanie dziwnych póz łącznie z pupą do góry, ale przetrwałam ;D
Znowu śpimy razem z Oliwierkiem. Mąż na wygnaniu nadal
Dziś mam lenia na obiad słoiczek, nie mam siły wymyślać, chociaż coś słoiczki mu buzię paskudzą, ale dziś bez pietruszki więc moze będzie ok.
Miłego weekendu dziewczynki ;D
Pospaliśmy do 9 ;D chociaż o 23, 3, 7 jedzenie a po 7 małe rzucanie się na łóżku przez sen i przyjmowanie dziwnych póz łącznie z pupą do góry, ale przetrwałam ;D
Znowu śpimy razem z Oliwierkiem. Mąż na wygnaniu nadal
Dziś mam lenia na obiad słoiczek, nie mam siły wymyślać, chociaż coś słoiczki mu buzię paskudzą, ale dziś bez pietruszki więc moze będzie ok.
Miłego weekendu dziewczynki ;D
Aza udanego wyjazdu
A ja mam już jakieś zwidy poforumowe. Wczoraj w shopie przeczytałam: szynaka DZIUNKA a tam pisało "dziadunia" ehhh pomroczność jasna. Póżniej miałam nieodparte wrażenie, że mignął mi Konradek AZOWy w niebiesko-czarnym x-landerze pchany przez czarnulke z kucykiem, ubraną w dzinsy i koszulke pod kolor wózeczka hehe. AZA, czyżbyś to była TY? w magnolii popołudniową porą ???
Miałam krzyknąć, ale w sumie to nie wiem jak wyglądasz więc zaniechałam pomysłu, bo może to kolejny zwid, jak z tą szynka
A ja mam już jakieś zwidy poforumowe. Wczoraj w shopie przeczytałam: szynaka DZIUNKA a tam pisało "dziadunia" ehhh pomroczność jasna. Póżniej miałam nieodparte wrażenie, że mignął mi Konradek AZOWy w niebiesko-czarnym x-landerze pchany przez czarnulke z kucykiem, ubraną w dzinsy i koszulke pod kolor wózeczka hehe. AZA, czyżbyś to była TY? w magnolii popołudniową porą ???
Miałam krzyknąć, ale w sumie to nie wiem jak wyglądasz więc zaniechałam pomysłu, bo może to kolejny zwid, jak z tą szynka
Uleńka_79
Listopadowa Mamusia
UU ale tutaj dzisiaj cichuteńko
W
wyjatkowaonaa
Gość
Ja jestem ale dziś się nie chce udzielać ... Troszkę spokoju potrzebuje
reklama
A
aga4444
Gość
hahahahahahaha dobre:-);-)
u nas dzisiaj się na deszcz zanosiło ale w końcu nie padało a ja prania nie zrobiłam... ech... no ale prasowania przynajmniej mam mniej :-)
AZA życzę udanych wakacji zazdroszczę ja bym jeszcze raz nad morze pojechała :-)
laseczki a nie jedzie któraś z was do Zakopca na wakacje??