reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Przebiły nam się jedynki górne:-), eh nie było tak źle :-)
Jedynie parę dni temu w nocy Oliwierek jęczał strasznie a potem zobaczyłam pęknięte dziąsełko, troszkę marudny, może rozdrażniony ale ogólnie możemy ząbkować tak dalej. Kupiłam kiedyś żel i go wogóle nie używam, oby tak dalej :tak:
Górne jedynki wyszły nam po prawie 3 msc od dolnych zębolków.
Dziewczyny współczuję Waszym dzieciaczkom i Wam bolesnego ząbkowania :-(
Właśnie ululałam małego, więc zmykam sama spać.
Dzis się narobiłam, latałam na szmacie, spacerowałam i upiekłam w końcu te cukinie męzowi bo patrzyły na mnie codziennie :-D jeszcze 3 mi zostały :rofl2: Skorzystałam z tego przepisu Cukinia faszerowana - Mięso w roli głównej - Moja książka kucharska - bloog.pl

Dobranoc dziewuszki ;-)

reklama
Hej laseczki! melduje sie wyspana za wszystkie czasy:tak: piekny dzien na oknem , ptai cwierkaja- zyc nie umierac:tak:
wybieram sie dzis na zakupy- podobno sa wyprzedaze.
Kasiula zapomniałąm pisac- dziunka miw koncu odpisałą , ale tak lakonicznie jak i Wam . Moze do niej napisze i poprosze ten numer do katrenki

Hej laseczki! melduje sie wyspana za wszystkie czasy:tak: piekny dzien na oknem , ptai cwierkaja- zyc nie umierac:tak:
...
mowisz, ze piekny dzien mmmmmmmmmmmmm
jeszcze mamy zasloniete okna i nie widze a moj szkrab po nocnych szalenstwach ma problem z otworzeniem oczu bo buzia mu sie nie zamyka. Pewnie opowiada mi jakiego ma ładnego ząbka.
Zapomniałam wam napisac, ze moj synek zrobił wczoraj pierwszy raz ogromna kupe na nocnik z samego rana. Ale bylam z niego dumna

Ej czemu nikogo na czacie nie ma :confused:
o widzisz ja siedzialam siedzialam czekalam na age i mnie zamulilo poszlam spac ok.22.30 hehehe
Kasiula zapomniałąm pisac- dziunka miw koncu odpisałą , ale tak lakonicznie jak i Wam . Moze do niej napisze i poprosze ten numer do katrenki

o dzieki wielkie juz doszedł poczta pantoflowa ;-)

Witam się i żegnam na 2 tygodnie... Dziś wyjazd i ja od rana pakuje, pakuje i końca nie widać... Będzie mi tęskno za Wami, dobrze, że to tylko 2 tygodnie... hehe.. Trzymajcie sie cieplutko i buziaczki dla Waszych maleństw...Pa, pa, pa...

Witam się i żegnam na 2 tygodnie... Dziś wyjazd i ja od rana pakuje, pakuje i końca nie widać... Będzie mi tęskno za Wami, dobrze, że to tylko 2 tygodnie... hehe.. Trzymajcie sie cieplutko i buziaczki dla Waszych maleństw...Pa, pa, pa...
spokojnego urlopu abys wypoczeła :) no i dobrej pogody !! :)

reklama
Najwazniejsze zeby pogoda sie udala :)

Nam sie wyjazd konczy, jutro wracamy do domku, dzis tylko wpadlam na neta fotki dodac z wczoraj :)
Pozdrawiamy!

Do góry