reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

dziewczyny ja nie spodziewałam się takiego brania :-D
juz teraz wiem czemu moj maz jeszcze ze mna wytrzymuje :-p
ja tez mieszkam z tesciami na pokoju, ale tu na szczescie kazdy szanuje prace innych, a moja tesciowa lubi porzadek

Robota zrobiona, na obiad placki ziemniaczane i pomidorowka :-D

reklama
oj laseczki:)
Kasia napisała , ze sniło jej sie , ze byłąm w ciazy i takie tam wiec smiałam sie ze wykorzystam te testy co maz kupił w promocji:tak:

u mnie dzis sledz w smietanie;-)

no ja juz sięr ozpędziłaś, to teraz do mnie, tylko się zastanawiam jakby tu kolejkę ominąć, bo utworzyła się długa, a ja na samym końcu.....
no cóż, u mnie byście nie posiedziały panie czyścioszki, bo u mnie przyznaję się głośno jest brudno. Kiedys też na okrągło na szmacie siedziałam, podłoga codziennie obowiązkowo odkurzona i umyta (a mam 100m desek bez prawie dywanów) ale jak się Kuba urodził, czasu było coraz mniej, szło się zaharować na smierć. Teraz to olewam po prostu. Wychodzę z założenia, ze są rzeczy dużo ważniejsze w życiu niż porządek np dzieci. Dla mnie priorytetem jest się pobawić z dziećmi, iść na spacer, na plac zabaw itp a sprzątanie jest na ostatnim miejscu. Trudno, z brudu ponoć jeszcze nikt nie umarł

nie żebym teraz na maniaczkę szczoty i miotły wyszła, ale ja mam mieszkanie 50 metrowe, więc dużo roboty nie mam, parkiet jesł bardzo łatwo utrzymać w czystości i mam małe dywany, a dzięki ogromnej szafie na przedpokoju mam mało mebli do ścierania, więc trudno tu nabrudzić ;-) jedną lipą jest u mnie prasowanie, bo pralka chodzi co dzień, a prasowanie to już mi tak dobrze nie idzie i tylko kopy się zbierają, a chętnych brak :-(

dziewczyny ja nie spodziewałam się takiego brania :-D
juz teraz wiem czemu moj maz jeszcze ze mna wytrzymuje :-p
ja tez mieszkam z tesciami na pokoju, ale tu na szczescie kazdy szanuje prace innych, a moja tesciowa lubi porzadek

Robota zrobiona, na obiad placki ziemniaczane i pomidorowka :-D

Kochana takim obiadkiem to i mojego męża byś zadowoliła ;-)

nie żebym teraz na maniaczkę szczoty i miotły wyszła, ale ja mam mieszkanie 50 metrowe, więc dużo roboty nie mam, parkiet jesł bardzo łatwo utrzymać w czystości i mam małe dywany, a dzięki ogromnej szafie na przedpokoju mam mało mebli do ścierania, więc trudno tu nabrudzić ;-) jedną lipą jest u mnie prasowanie, bo pralka chodzi co dzień, a prasowanie to już mi tak dobrze nie idzie i tylko kopy się zbierają, a chętnych brak :-(

Kochana takim obiadkiem to i mojego męża byś zadowoliła ;-)
no to u mnie przynajmniej jest poprasowane :D i też niestety pranie codziennie. Nie przepadam, ale prasuję na bieżąco.
A szafy niestety nie mam i wszystko mam na wierzchu

co tam gadasz bardzo ladna szafa a z tyb brudem nei przesadzaj czysciutko masz :)
hahahaha dobre! dla niewtajemniczonych : 20 pudeł poustawiane jedna na drugich hahaha
jak małyście przyjechać to nawet troszkę posprzątałam :D a poza tym nie było widać, bo zaraz wszystko zaścieliły zabawki

Ja daje ciuszki Patryka i oczwiście B( Bo ja jego skarpet prać nie będę) teściowej. No i ona przynosi wyprane i wyprasowne : )

reklama
Do góry