Kasiiula
mamusia Pawełka :)
haha i do białegostoku jak juz sie tak rozpedziłas
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zapraszam i do mnieJa latam na miotle od rana
kuchnia błyszczy
lazienka błyszczy
korytarz blyszczy
pranie wstawione
jeszcze nasz pokoik i prasowanie
no i obiadek
Brzeszcze też zapraszają :-):-)A wy co?????????? po co wam testy????? hihihihi
biedak u nas tez tragedia z gornym zabkiem tak mi szkoda małego szkraba, też już kreski widać. Dziaslo takie napuchnieta a zabek sobie siedzi i sziedzi
Ja latam na miotle od rana
kuchnia błyszczy
lazienka błyszczy
korytarz blyszczy
pranie wstawione
no i obiadek
no ja juz sięr ozpędziłaś, to teraz do mnie, tylko się zastanawiam jakby tu kolejkę ominąć, bo utworzyła się długa, a ja na samym końcu.....A wy co?????????? po co wam testy????? hihihihi
biedak u nas tez tragedia z gornym zabkiem tak mi szkoda małego szkraba, też już kreski widać. Dziaslo takie napuchnieta a zabek sobie siedzi i sziedzi
Ja latam na miotle od rana
kuchnia błyszczy
lazienka błyszczy
korytarz blyszczy
pranie wstawione
no i obiadek
mary w skrócie ....
wczoraj <mnie od 22 nie bylo> cos dziewczyny pisały ze dziunka dziwny ma nick itp <dzis z rana przeczytalam> wiec patrzec ocb... patrze na dole moderatora nie ma dziunki ;o ;o ;o szukac jej postow jakies dziwne... w swoich znajomych na BB nie ma dziunki .... czyli usuneła... spytalam na BB i zaczela sie dyskusja i wogole... od tak se zniknela... wyjechala do poznania i zero kontaktu