reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Dziunka jak jesz np.udko to zostaje Ci kość no nie ? :) i zgodnie z tym, co mówiły babki z naszej , malborskiej rodziny powinnam dać je dziecku żeby soebie zęby ostrzyło:szok: tak sie ponoc robiło , ale JA NIE ZAMIERZAM:-D to taka ciekawostka
:-D no nieźle... hehe jak narazie too ja kości tylko psu dawałam;-):-p
ale żeby dziecku:shocked2:

tak samo jak mama mojego D móiła że kiedyś żeby dziecko oduczyć od smoczka (takie powiedzmy 2-3letnie) to maczali smoczek w soli lub pieprzu:szok:

MY wczoraj krotkie spodenki ,bodziaki ,bluzeczka z krotkim i kapelusik:-) nawet skarpetki były zdjęte przez jakiś czas :-)

a my w pampersie i bodziaku
a dzisiaj w bodziaku i krótkich ogrodniczkach bo wieje

Dziunka jak jesz np.udko to zostaje Ci kość no nie ? :) i zgodnie z tym, co mówiły babki z naszej , malborskiej rodziny powinnam dać je dziecku żeby soebie zęby ostrzyło:szok: tak sie ponoc robiło , ale JA NIE ZAMIERZAM:-D to taka ciekawostka

dobre nie spotkałam się z czymś takim :-)

ja kosci oddaje dla psa hahaha

i wyobraź sobie jak by ten psiak się czuł gdyby mu Pawełek kości zjadał :-):-)

Ja się jeszcze NIE wypowiedziałam:

Po pierwsze: kości z drobiu NIE podaje się psu - niestety, pekaja one wdluznie i moga wbic sie w podniebienie miekkie lub w przelyk

Po drugie: czy lubie Cleo czy jej nie lubie, czy wkurza mnie nieumiejetnosc i nieprawidlowe stosowanie slow przez Kam czy mnie nie wkurza, czy irytuja mnie bledy gramatyczne popelniane przez Kasiiule (nalecialosc regionalna ja wiem) prosze o nie powolywanie sie na mnie Ula - jesli zechce to przywale komu trzeba miedzy "oka" ;)

Po trzecie: To o czym napisala Iza do moderatorek bylo niezwykle pochopne, ja napisalam wczesniej i poniewaz nastapilo zlamanie regulaminu to Kam otrzymala upomnienie. Ale to nie znaczy ze jesli terqaz racja byla po jej stronie to bedzie tak zawsze :), niestety moderacja wymaga zelaznej dyscypliny (tudziez nerwow jak postronki) zwlaszcza jesli moderuje sie "kupe bab", i Ula nie obrazaj sie :) nie ma o co - ot babski swiat. Dowalic sobie trzeba.

i Ula nie obrazaj sie :) nie ma o co - ot babski swiat. Dowalic sobie trzeba.
może i trzeba ale bez przesady;-)
poza tym każdego w każdym coś denerwuje i nie da się tego zmienić...

np Ty wpadasz zawsze w środek kłótni jak na zawołanie i zawsze się musisz wypowiedzieć hehhe
bez obrazy;-)

ps... ide na basen z małą .. mam nadzieję że będzie spokojnie :p

Z tymi kościami drobiowymi dla psa - racja. Zawsze mnie A opierdzielał że psu kości po kurczaku chcę dawać.

Kamcia, ale wiesz, jak dziecko ssie kciuk w wieku np.3 lat i nic nie pomaga to się nie dziwię rodzicom że sypią pieprzem. Dziecku od tego nic nie jest, a nuż się oduczy. Moj wujek tak ssal kciuk ze az zrobila mu się taka narośl i dziadek musiał z nim pojechać do chirurga, tam mu obcięli bez znieczulenia, bo to była tylko taka skóra wyciumkana, nawet go nie zabolało. I też w akcie desperacji sypali mi ten kciuk czym popadnie. Tyle że ja nie pamiętam już co pomogło:dry:

reklama
Do góry