reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Kam - w żadnym poscie Cię nie obraziłam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tutaj post Cleo: strona 1801
"Po5. Jestes jakąś schizofreniczko,hipochondryczką
to tez napisałam ze jak nie skończycie dostaniecie ostrzeżenie, ona skończyła a ty nie
i jeszcze do tego zaczęłas mnie obrazac...
Potem zostałam obrażona jako hipohondryczka i schizofreniczka chyba koleżanka cleo musi zajrzeć do słownika wyrazów obcych, wydaje się być prostą osobą więc może nie wie ze coś takiego wogóle istnieje!

Kurczę, nie po to wchodzę raz od wielkiego dzwona na bb zeby zostać obrażana przez jakąś..................

A my idzemy zaraz na spacerek :-) jestem prostą osobą:-Dlepiej to niż mieć garba :-Da i nogi mam długi ale nie proste , a zgrabne :-D

dziunki post na ten temat mam nadzieję był ostatni:tak:
każdy się wypowiedział, powiedział co wiedział... i co chciał..
i na tym bym zakończyła ten temat bez końca....

Amen

reklama
Dziunka jak jesz np.udko to zostaje Ci kość no nie ? :) i zgodnie z tym, co mówiły babki z naszej , malborskiej rodziny powinnam dać je dziecku żeby soebie zęby ostrzyło:szok: tak sie ponoc robiło , ale JA NIE ZAMIERZAM:-D to taka ciekawostka

Do góry