reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

On też nie - ssał kciuk :-p
no tak:-D jakos sie zakrecilam i nie przemyslalm...

hehe etna n o ja mam nadzieje ze twoj post juz byl naprawde ostatni:tak:

a teraz z newsow..
przyjechala do mnie mary i jej facet naprawil mi kompa:-D
no w sumie jeszcze teraz D sciaga wszystkie programy i wogole wiec jutro bedzie w uzyciu jak nowka;-) heheh
a poki co musze korzystac z jego padaki ktora tez musi naprawic:-p

no i jak mary pojechala to poszlismy na basen:tak::-)
jutro zabiore sie wiec za zalegle filmiki:-D:-D:-D

reklama
Kamcia Super !! :) fajnie ze sie obyło bez tych palantów z gwarancji ;P

LAGAJKA zerknełam i nie ma Cie w liscie rozpakowanych poprosze o dane :)

bo ona sie jeszcze nie rozpakowala :-D:-D:-D

Laski kto wie co u KILOLKA ???????????
oj jak mi ich szkoda, trzymam za nich kciuki
a co to za bakteria co ma Michaś?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Usłyszałam imię na długo przed planowaniem pociechy i tak mi się spodobało, że od razu wiedziałam że kiedyś będę miała córcię Marikę :)
Nie wiem co z tymi fotkami, czasem jak wrzucę to ich nie widać :(

reklama
hej.
Kilolek mi napisala:
jest ok , okazalo sie ze bakteria jest tylko pd napletkiem, w ukladzie moczowym jej nie ma.Po cewnikowaniu mielismy brac 3 db antybiotyk , dzisiaj wzielismy ostatni,jutro mamy usg nierek, jak bedzie wszystko ok to chyba wyjdziemy

Do góry