reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

napisze to ostatni raz bo juz zaczyna sie gęsto robić...

wiesz co, jad ci sie juz wylewa ale widac taka twoja natura najpierw obrażałaś Passi, Izę i resztę, teraz gdy ich nie ma na mnie ci się rzuciło. Dodam twoje posty do ignorowanych bo po co mam toje posty wiecznie z błędami ortograficznymi czytać...

Po 1.nigdy nie obrażałam Passi ani Izy,jak już była wymiana zdań ostra
Po2.WIdzę ciągle wpisy Passi,nie zauwazyłam żeby znikneła z forum,może pisze mniej ale się udziela
Po3.Ignoruj sobie co chcesz lata mi to koło dupy
Po4. Będe pisac jak mi sie podoba z błedami lub bez nich...
Po5. Jestes jakąś schizofreniczko,hipochondryczką i wkrecasz sobie wszystko co popadnie...
Po6.Olewam co piszesz.Amen

tak....podoba ci się Kam jak cleo koleją osobę obraża??? brawo!!!! i to moderatorka???

co do temperatury, Oliwier miał 38,5 i nic po nim nie było widac......

Kam i oberwalo Ci się :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Potem zostałam obrażona jako hipohondryczka i schizofreniczka chyba koleżanka cleo musi zajrzeć do słownika wyrazów obcych, wydaje się być prostą osobą więc może nie wie ze coś takiego wogóle istnieje!

Kurczę, nie po to wchodzę raz od wielkiego dzwona na bb zeby zostać obrażana przez jakąś..................
pokaz mi ten post i uważaj na słowa...bo obrażać mnie napewno nie będziesz

Kochana, nie od dziś wiadomo, ze nie wolno wtykać nosa w NIE SWOJE SPRAWY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wiecznie stoisz w cieniu cleo, płaci ci za to?
nie Ulka wiesz..... jestem zdania tego co Cleo i pytam poprostu ... ;] i dla Twojej informacji jest wiecej dziewczyn które uwazaja ze zachowujesz sie .....
zresztą nie mam ochoty psuc se humoru kimś takim ....

Kamcia... ale śliczna pogoda ;] co ty w domu robisz jeszcze ? ;P

reklama
Do góry