reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
A mi sie wydaje ze jak jest temepartura to po dziecku widac.Tak bylo z Igorkiem raz.Głowa gorąca jak piec,czerwony i "ledwo żywy".Teraz głowka zawsze ciepła ,jeszcze jak te upały...
Najlepiej nie przegrzewać ,nie ubierac jak na Sybir..
MY wczoraj krotkie spodenki ,bodziaki ,bluzeczka z krotkim i kapelusik:-) nawet skarpetki były zdjęte przez jakiś czas :-)
hehe cleo coraz bardzie mi się podoba jak piszesz:-D:-D:-Dhihihih

Cleo...............
Dziecko jak jest przegrzane ma wilgotny karczek!! Kurczę potrafię rozpoznać.
A może to aluzja do mojego awataru???hahaha To zdjęcie było robione z jakiś msc temu!!!! Jak jeszcze było dosyć chłodno, i bluza jest cienka tylko kapturek ma cieplejszy! Hm.....to naprawdę aluzja? Bo już zgłupiałam!!!
no bez przsady... to cco każdy ma zmieniać avatar według pogody??:confused::-D:-D

to może ktoś mi zxarzuci że mam małą w avatarze w sukience bez rajstop i czapeczki siedzącą na trawce...
a dzisiaj leje,... i jak ja ją kurde ubrałam na taka pogodę... chyba zwariowałam:rofl2:

Ostatnia edycja:

no bez przsady... to cco każdy ma zmieniać avatar według pogody??:confused::-D:-D

to może ktoś mi zxarzuci że mam małą w avatarze w sukience bez rajstop i czapeczki siedzącą na trawce...
a dzisiaj leje,... i jak ja ją kurde ubrałam na taka pogodę... chyba zwariowałam:rofl2:
własnie ... jak mozesz trzymac dziecko na ziemi bez koca ni nic i to w słoncu bez czapki ... wyrodna matka jestes:-D:-D:-p:-p

napisze to ostatni raz bo juz zaczyna sie gęsto robić...
Tak zgłupiałaś

wiesz co, jad ci sie juz wylewa ale widac taka twoja natura najpierw obrażałaś Passi, Izę i resztę, teraz gdy ich nie ma na mnie ci się rzuciło. Dodam twoje posty do ignorowanych..."....."

tak....podoba ci się Kam jak cleo koleją osobę obraża??? brawo!!!! "..."

zmykam bo nie podoba mi się tutaj :( :( :(

co do temperatury, Oliwier miał 38,5 i nic po nim nie było widac......

Ostatnia edycja:

wescie sie opamiętajcie z tymi avatarami.czy coś wspomniałam...Ulenka przewrazliwiona już się wkręca i nakręca...czytać WYRAZNIE powtarzam WYRAZNIE ze zrozumieniem POWOLI :-Dbo zadyszki dostaniecie...

własnie ... jak mozesz trzymac dziecko na ziemi bez koca ni nic i to w słoncu bez czapki ... wyrodna matka jestes:-D:-D:-p:-p

ziemia była nagrzana:-D upał 30st:tak:
tak....podoba ci się Kam jak cleo koleją osobę obraża??? brawo!!!! i to moderatorka???
......
w tym że napisaa żebydziecka nie przegrzewać i ne unbierać jak na Sybr nikogo nie obraziła:eek:
chyba że ja ślepa jestem,
a to że jestem moderatorką nie znaczy że nie mogę się pośmiać....:tak:
przecież nie śeję sę z Ciebie tylko z cle posów zauważże już od wczoraj:tak: "wózek wasz wybór" a nawet i wcześniej...

moderator jak i inni może wyrażać swoje zdanie.... nie musze zawsze być bezstronna bo swoje zdanie mam ....

reklama
Kamcia a co termometr w ziemie wsadzilas? hahahahha

a co do Postów Cleo nigdzi enie bylo napisane ULKA ;] ze niby do Ciebie wiec nie wiem o co ci chodzi ... ;] aluzje to jakos sama se przyczepiasz bo wydaje Ci sie ze do Ciebie .... wrzuc na luz :))

Do góry