reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

hejdziewczyny, w zyciu nie nadrobie co pisalyscie... ja juz w polsce z kianka... podroz byla koszmarem, ale jakos przezylysmy i teraz staramy sie odpoczywac (nawet dlugi weekend zaliczony choc komary pozarly mnie do kosci, na szczescie kianke pilnowalam)... postaram sie czesciej zagladac.
trzymam kciuki za kikolka i michasia by jak najszybciej wrocili do domu....
gratuluje wszystkich zabkow, miesiecznic i rocznic...
miłego odpoczynku mirian,.. no i zaglądaj jak tylko możesz:tak:

reklama
hejdziewczyny, w zyciu nie nadrobie co pisalyscie... ja juz w polsce z kianka... podroz byla koszmarem, ale jakos przezylysmy i teraz staramy sie odpoczywac (nawet dlugi weekend zaliczony choc komary pozarly mnie do kosci, na szczescie kianke pilnowalam)... postaram sie czesciej zagladac.
Witam :-) ja też po długiej przerwie wróciłam ;-)

Kilolek - zdrówka dla Michasia, biedy maluszek...

Martolinka - ja daję surową marchewkę :tak: Moja jeszcze nie ma zębów, więc nie odgryzie, a sobie ulży. Mamy też gryzaczek z tomme tippe taki obustronny. Też jej pomaga.

A te skoki przez dzieci - masakra... Komuś mózg uciekł chyba...

Passi - tradycja to tradycja. Jeżeli ktoś wierzy, to jego sprawa. Moja mała była cała zanurzana i tylko doświadczonych księży (w moim przypadku popów) się daje do takich czynności.

U mojej małej z przodu dziąseł widać dwa prostokąty na dole i dwa na górze... ale zębów brak...

czesc dziewczyny u nas dzisiaj pięęęęknie :-) lekki wiaterek też jest więc będzie czym oddychać :-) chociaż popołudnu zapowiadają burze zobaczymy...
popatrzcie jacy idioci: Skok przez niemowlęta - Fotoreportaż - Onet.pl Wiadomości

WITAMY odpoczywaj ile możesz :-)
no nieźle , podziwiam za odwage ,chyba bym tam dziecka nie położyła
No a jakby panu w sukience rece zdrzaly i by utopil nam dziecko :/ ;) ot chodzilo mi jedynie o dosadnosc okreslenia "idioci" :)
ot koloryt lokalny. Raczej dziecka bym tam nie polozyla - ale tylko raczej, i pewnie dlatego ze wychowana jestem tu a nie tam :)
masz racje ,kwestia wychowania i wiary , co do panów w sukienkach to u mnie jest bardzo fajny no ale tu są inne warunki

Miran odpoczywaj ile się da!!!!!!
klaudzia mój też dzisiaj strasznie marudny już nie wiem co z nim zrobić

Kamcia, trzymam kciuki za Ciebie i za nowe szczęście :-)

Cierpię od miesiąca na bóle głowy... nie mam pojęcia co mam robić, bo tabletki pomagają tylko na godzinkę, a nie będę się faszerować chemią... Dzisiaj ejst lepiej, ale pewnie po poludniu znowu się zacznie...

Miłego wypoczynku :) Napisz kiedy będziesz w Trójmieście :)

Miran zycze milego odpoczynku w PL. NALEZY Ci sie jak nikomu innemu! ;-)

a ja bojowo nastawiona szykuje sie do lekarza, a niech mi sprobuja nie zrobic badan to im powiem co o nich mysle :wściekła/y::-)

Oli dzis chyba "wstal lewa noga" bo rowniez jest bojowo na wszystko nastawiony i marudzi od rana. wyzygal cale poranne sniadanie jak i wczorajsze wieczorne mleko i naprawde brak mi juz pomyslow o co mu chodzi. Wizyte mam umowiona na czwartek dla niego, mam nadzieje ze cos na to poradza...

no i pogoda dobijajaca, czuje sie jakby byla 9 wieczor a nie rano.... ciemno jak w d.... i pewnie zaraz lunie...

ajjjj lece bo tylko marudze dzis ;-)

A jakie badania chcesz?

Wracam do sprawy kostek ... wiec na bolace zeby trzeba dziecku dać kostke do reki żeby sobie gryzło... Co Wy tego nie wiecie?:-D mnie powaliło...

Więc do nas dotarł front.. zaczelo sie pieknie, teraz czarne chmury. Mały juz spokojny ..Wydaje mi sie , ze idzie 4 zab.. ech

Miran WITAJ !!!!!!!!!

Ale jakich kostek? Udo od kurczaka mam obgryżć i dać dziecku kość czy jak? ;-)

Ja w życiu nie dałabym ani kostek, ani kabanosa, ani skórki od chleba ani też surowej marchwi. O ile kostka od kurczaka jest bezpieczna :-D o tyle z pozostałych rzeczy łatwo urwać kawał i się nim zadławić. Po to są gryzaki, które schładza się w lodówce i w zupełności są bezpieczne :-)

Ula Ty mierzysz codziennie dziecku temperature? :eek:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Natalunia pewnie migrena. Wybierz sie do lekarza moze cos pomoze :tak:

Mi wczoraj niedobrze caly wieczor, mojemu A tez -pewnie od slonca :dry: spaleni jestesmy niesamowicie, całą noc spać nie mogłam, dziś ledwo stanik załozylam tak mnie plecy pieką :cool:

reklama
Kochana wyrzuć termometr do śmieci bo popadniesz w paranoję !!!;-) Naprawdę!!!
Ja chyba tylko raz Asi zmierzyłam, a Julce chyba ostatni raz z 3 lata temu :-D Dotykam czółka (ale nie ręką tylko policzkiem) i czuję czy normalne czy gorące. Gorące jeszcze nie było. Poza tym pamiętam jak dziś że jak Julka dostała temperatury jako niemowlę to zasypiała co chwilę i była cała rozpalona. Wtedy należy się martwić. Ale dopóki samopoczucie małego jest ok to olej tą temperaturę!!!

Do góry