martolinka
Mama i nie tylko :-)
Ufff u nas ciężko... małemu wyszła górna, prawa jedynka..Jak przy dolnych nie było tak źle tak teraz płacz , płacz..Ale już ją widac więc do przodu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ufff u nas ciężko... małemu wyszła górna, prawa jedynka..Jak przy dolnych nie było tak źle tak teraz płacz , płacz..Ale już ją widac więc do przodu
o rety, az tak ciezko nie strasz mnie bo juz sie boje :-(Ufff u nas ciężko... małemu wyszła górna, prawa jedynka..Jak przy dolnych nie było tak źle tak teraz płacz , płacz..Ale już ją widac więc do przodu
ja tam bym oczka nie przezyla, a co dopiero basen o nieeeeeeeetna, no ten skok był oszałamiający,..
teraz to się cieszyć że nie mamy domów z basenem![]()
Gratulacje! czas dodac zabulka na suwaczku! Po jakim odstepie od pierwszych dolnych wyszedl u was gorny zabek?
o rety, az tak ciezko nie strasz mnie bo juz sie boje :-(
trzymam za was kciuki i ostatnio dziunka mowila ze trzonowe chyba najbardziej bola wiec nie wiem czy to nie marne pocieszenie, ale jeszcze nie jest tak zle ;-)
kasia- ja nic nie podkladam
aga- powinna przyjsc w ciagu 2tyg..pochwale sie fotkami po slubie;-)
pozatym mam nadzieje ze kilolek nie bedzie zły ale zaraz zobaczycie ze jej nie ma a biedna w szpitalu z Michasiem... sama wiecej powie jak bedzie ...
już z ną piszę...
jest z Michasiem.... ale jeszcze ni wiem o co chodzi...
no napisała mi że posiedzi z tydzień w szpitalu...
mały już nie ma tej bakterii od której nie tył tylko wykryło mu teraz że ma bakterię coli:-(
ale dotał już antybiotyk, i miejmy nadziej że wszystko ok... no i we wtorek będzie miał usg nerek i brzuszka i inne badania..
ehhh biedaczek....
Trzymajdcie kciuki dziewczyny żeby ilolek szybko wróciła no i żeby wszystko bło dobrze zmałym, niech si jak najszybciej pozbęą te bakrerii..!!!
Biedny Kilolek i Michaś! Zdrówka dla naszych dzieci!
My dziś mamy rocznicę ślubu. Mąż pogonił z rana po kwiaty jeszcze jak spałam i biedak czekał pod kwiaciarnią ponad 2h![]()
Wybieramy się na sushi.... ;D
Wogole ostatnio zle sie czuje... ciagle wymiotuje (nie jestem w ciazy zebyscie sobie czegos nie wymyslily hehe) cokolwiek bym nie zjadla to mi mdlo. Mam problemy z kobiecymi sprawami ciagle boli mnie glowa, mam niskie cisnienie i jutro ide do lekarza. mam nadzieje ze porobia mi w koncu jakies badania bo od porodu nie bylo dnia zeby bylo idealnie... :-(![]()
No udał się udał ten nasz wypoczynek... Tylko A przywiózł dwóch pasażerów na gapę - kleszczeI komarów tyle było, że moskitiera obowiązkowa i bez niej ani rusz. Na szczęście małej nic nie pogryzło a Julka ma tylko jedno małe ukąszenie.
u nas trzy ukaszenia, jedno na paluszku, a dwa przy ustach
wstretne komary
kupilam Fenistil żel po ukaszeniach i "SIO" przeciw insektom i mam niej w portwelu o 30zł
to tak jak u nas... dolne spoko.. a teraz jakoś się marudna stała , ale jszcze grny ząbek się nie wybiłUfff u nas ciężko... małemu wyszła górna, prawa jedynka..Jak przy dolnych nie było tak źle tak teraz płacz , płacz..Ale już ją widac więc do przodu
No i najlepsze sa kurze kostki na bolace zabki a ja tego nie daje........ makabra
O matko![]()