reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Ufff u nas ciężko... małemu wyszła górna, prawa jedynka..Jak przy dolnych nie było tak źle tak teraz płacz , płacz..Ale już ją widac więc do przodu

reklama
Ufff u nas ciężko... małemu wyszła górna, prawa jedynka..Jak przy dolnych nie było tak źle tak teraz płacz , płacz..Ale już ją widac więc do przodu
o rety, az tak ciezko nie strasz mnie bo juz sie boje :-(
trzymam za was kciuki i ostatnio dziunka mowila ze trzonowe chyba najbardziej bola wiec nie wiem czy to nie marne pocieszenie, ale jeszcze nie jest tak zle ;-)
etna, no ten skok był oszałamiający,..
teraz to się cieszyć że nie mamy domów z basenem:-D
ja tam bym oczka nie przezyla, a co dopiero basen o nieeeeeee

Gratulacje! czas dodac zabulka na suwaczku! Po jakim odstepie od pierwszych dolnych wyszedl u was gorny zabek?

U Bartka po kilku dniach (chyba 5), ale np. u Amelki dopiero po 2 miesiącach, więc każde dziecko inne.

o rety, az tak ciezko nie strasz mnie bo juz sie boje :-(
trzymam za was kciuki i ostatnio dziunka mowila ze trzonowe chyba najbardziej bola wiec nie wiem czy to nie marne pocieszenie, ale jeszcze nie jest tak zle ;-)

Potwierdzam, trzonowe są najgorsze, bo to już nie są kreseczki. Amelka przy każdym trzonowym gorączkowała i to wysoko (do 39 stopni)
A co do górnych jedynek, to u Bartka też było gorzej niz przy dolnych, ale one są zdecydowanie szersze.

kasia- ja nic nie podkladam
aga- powinna przyjsc w ciagu 2tyg..pochwale sie fotkami po slubie;-)

o ja już się nie mogę doczekać:tak::tak: i 3mam kciuki żeby na czas doszła:tak::tak:

pozatym mam nadzieje ze kilolek nie bedzie zły ale zaraz zobaczycie ze jej nie ma a biedna w szpitalu z Michasiem... sama wiecej powie jak bedzie ...

już z ną piszę...
jest z Michasiem.... ale jeszcze ni wiem o co chodzi...
no napisała mi że posiedzi z tydzień w szpitalu...
mały już nie ma tej bakterii od której nie tył tylko wykryło mu teraz że ma bakterię coli:-(
ale dotał już antybiotyk, i miejmy nadziej że wszystko ok... no i we wtorek będzie miał usg nerek i brzuszka i inne badania..
ehhh biedaczek....
Trzymajdcie kciuki dziewczyny żeby ilolek szybko wróciła no i żeby wszystko bło dobrze zmałym, niech si jak najszybciej pozbęą te bakrerii..!!!

kilolku zdróweczka dla Michasia!!!!
oby biedaczka szybciutko wyleczyli!!!!

Biedny Kilolek i Michaś! Zdrówka dla naszych dzieci!

My dziś mamy rocznicę ślubu. Mąż pogonił z rana po kwiaty jeszcze jak spałam i biedak czekał pod kwiaciarnią ponad 2h :(
Wybieramy się na sushi.... ;D

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!:-):-):-):-)
Uleńka przez ciebie cały czas chce mi się tego suhi ech... :-):-)

Wogole ostatnio zle sie czuje... ciagle wymiotuje (nie jestem w ciazy zebyscie sobie czegos nie wymyslily hehe) cokolwiek bym nie zjadla to mi mdlo. Mam problemy z kobiecymi sprawami ciagle boli mnie glowa, mam niskie cisnienie i jutro ide do lekarza. mam nadzieje ze porobia mi w koncu jakies badania bo od porodu nie bylo dnia zeby bylo idealnie... :-( :eek:

klaudia zdróweczka:tak::tak:

No udał się udał ten nasz wypoczynek... Tylko A przywiózł dwóch pasażerów na gapę - kleszcze :dry: I komarów tyle było, że moskitiera obowiązkowa i bez niej ani rusz. Na szczęście małej nic nie pogryzło a Julka ma tylko jedno małe ukąszenie.

dziunka ale ja ci zaaaazdroszczę!!!! pakuje się i przyjeżdżam na tą twoją działkę brak wody przeżyję;-);-)
kurczę a ja myślałam że nad morzem komarów nie ma:szok::szok: dobrze że zamówiłam tą nieszczęsną moskitierę:tak::tak:

u nas trzy ukaszenia, jedno na paluszku, a dwa przy ustach
wstretne komary
kupilam Fenistil żel po ukaszeniach i "SIO" przeciw insektom i mam niej w portwelu o 30zł

nawet mi nie mów ja zisiaj kupiłam vibrucol i jeszcze dento...coś tam i 48 zł poszło:wściekła/y::wściekła/y:

gratki dla Antonio a my dalej szczerbaci:-):-)

a u nas dzisiaj pięknie a Igorek dalej gorączka i zmierzły że ho ho ale wzięłam go na 20 min na spacer:zawstydzona/y: bo po tych deszczach nie mogłam się oprzeć

Klaudzia to bedzie jakis miesiac od pojawienia się pierwszej dolnej jedynki, druga dolna pokazała się po tygodniu , no i teraz u góry:tak:
Uleńka 1000000000000000000000000 lat życia w szcześliwej małżeńskiej komórce społecznej:-D
KILOLEK TRZYMAM KCIUKI........UCAŁUJ SYNKA !!!!!!!!!!!!!!!!!

My po kilku dniach płaczu , stekania dziś wybraliśmy sie do rodziny w Malborku.Mały był względnie spokojny , ale wkurzyło mnie tłumaczenie non stop , daczego robie cos tak a nie inaczej. Dlaczego maly nie je rosołu jak wszyscy? Dlaczegp daje te swinstwa w sloiku? No i najlepsze sa kurze kostki na bolace zabki a ja tego nie daje........ makabra

reklama
Do góry