Dlaczegp daje te swinstwa w sloiku? No i najlepsze sa kurze kostki na bolace zabki a ja tego nie daje........ makabra
ze jak?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dlaczegp daje te swinstwa w sloiku? No i najlepsze sa kurze kostki na bolace zabki a ja tego nie daje........ makabra
dokładnie :-) z ust mi to wyjęłaś dziewczyny przybliżcie tematze jak?
hejdziewczyny, w zyciu nie nadrobie co pisalyscie... ja juz w polsce z kianka... podroz byla koszmarem, ale jakos przezylysmy i teraz staramy sie odpoczywac (nawet dlugi weekend zaliczony choc komary pozarly mnie do kosci, na szczescie kianke pilnowalam)... postaram sie czesciej zagladac.
trzymam kciuki za kikolka i michasia by jak najszybciej wrocili do domu....
gratuluje wszystkich zabkow, miesiecznic i rocznic...
czesc dziewczyny u nas dzisiaj pięęęęknie :-) lekki wiaterek też jest więc będzie czym oddychać :-) chociaż popołudnu zapowiadają burze zobaczymy...
popatrzcie jacy idioci: Skok przez niemowlęta - Fotoreportaż - Onet.pl Wiadomości
Tak samo jest to idiotyczne jak polewanie glowy dziecka zimna woda - ot co kraj to obyczaj. Jak widac zarowno zaczyniajacy (mezczyzni) jak i matki zaczynianych sa w stresie.
Zupelnie jak w tradycji kato oblewanie dziecka woda czy zanurzanie w chrzcielnicy - tez odczynianie urokow nie?
Kazdy jest na swoj sposob idiota.
No a jakby panu w sukience rece zdrzaly i by utopil nam dziecko :/ot chodzilo mi jedynie o dosadnosc okreslenia "idioci"
ot koloryt lokalny. Raczej dziecka bym tam nie polozyla - ale tylko raczej, i pewnie dlatego ze wychowana jestem tu a nie tam
![]()