reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Dziunka wlasnie jak ten domek duzy co kupilas Julce bawi sie nim??dokupilas do niego mebelki??

A tak wiesz, od przypadku do przypadku ;) Nadal rządzi Disney Chanell i gry online w internecie ;) Ale domek gra pierwsze skrzypce jak przychodzą koleżanki :) A i ja jestem zadowolona, bo wszystkie małe pierdoły (lalki+akcesoria do nich i inne małe koniki itp) tam znalazły swoje miejsce :)

o masz! A dopiero co sie udalo stanać na nogi, co za pech!
Ja tez dzisiaj z pracą sie wkurzylam, bo wybralam ostatecznie prace w tym miejscu gdzie pracuje teraz tylko przy tablicy, bo mialo byc umowa na 3 lata, a inne mimo,z e w fajniejszych miejscach bylo tyllko na rok. Dzis poszlam wszystko ugadac, a tam mi dyra mowi, ze to bedzie tylko na rok jednak, bo cos jej sie pomylllillo :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a ja juz w pzostalych miejscach powiedziaalm, ze rezygnuję z ich propozycji :-(
a teraz jesczez widze, ze nie dosc, ze L mi rzadko wchodzi to jeszcze allt przestaje dzialać :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: choc to oczywiiscie sa czyste gupoty w porownaniu z problemem dziunkowego A.:zawstydzona/y:

Aaaa tam, co nas nie zabije to nas wzmocni ;) Zresztą biednemu zawsze wiatr w oczy i już się przyzwyczaiłam.

reklama
Mnie też dziś spotkała niespodzianka. Mój A mi ją wręczył. Wypowiedzenie umowy o pracę:-( Totalna załamka. Powiedzieli mu że to dlatego że jest najniższy stażem w tej firmie, a jest mało pracy i jeśli za tydzień wpłyną zamówienia to przyjmą go z powrotem. Ale znając naszego pecha... Choć A mówi że już były takie sytuacje i zatrudniali na nowo...

przykro mi :-(

ojejku:( przykro mi:( a u nas idzie jakas mega burza:/ ciemno jak w d.... i zaczelo znienacka lac jak z cebra:/

i do tego nie mam sygnalu w tv:(

kurde pewnie tak jak ja masz cyfrowy polsat ja też nie mam sygnału

a ja jak tylko położyłam dzieci pojechałam z mmamą do carrefura, w międzyczasie zaczęła się burza, wychodzimy ze sklepu a cąly parking zalany do pół-łydki :szok: lodowata ta kaluża jak diabli, teraz siedzę i kicham (dobrze, ze klapki przynajmniej miałam)

u nas kochana nie błyska i nawet po tej stronie co antena niebo ne w kolorze atramentu, no ale cóż... nawet zadzwoniłam do nich czekałam na połączenie 30 min:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i usłyszałam że to z powodów atmosferycznych ale nie szkodzi że sąsiad na dole i na górze ma tylko ja nie mam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a na czata nie wejdę z tego kompa bo tu Javy nie mam i muszę dopiero ściągnąć:-:)-(

reklama
Do góry