D
dziunka24.
Gość
nie jak tu mieszkam 5 lat to burzy jeszcze nie widzialam.....
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie jak tu mieszkam 5 lat to burzy jeszcze nie widzialam.....
ja u nas przez 3lata tez nnienie jak tu mieszkam 5 lat to burzy jeszcze nie widzialam.....
Cześć dziewczyny, a właściwie dobry wieczór lub dzień dobry... jak kto woli... Ja dziś spędziłąm dzień na wynoszeniu wartościowych rzeczy z piwnicy. Poza tym wywiozłam swój samochód do rodziców żeby go nie zalało i spakowałam w razie "W" torbe z rzeczami naszymi i małego. Cały czas obserwujemy co się dzieje bo od nas do Odry jest jakieś 700 m. Odra wyszła juz ze swojego koryta i rozlała. Twierdzą, że nie powinno nas zalać ale wolę być przygotowana. Jakby co to małego ciach do samochodu i spadamy do rodziców lub lecimy do sasiadów :-) Dołączam zdjęcia z dziś w południe. Oczywiście normalnie koryto rzeki sięga poniżej lini drzew. Obecnie rozlała sie jeszcze na jakieś 3 metry. O 8 rano niby ma nadejść fala kulminacyjna więc czekamy... Myśle, że do nas woda nie dojdzie bo wały wysoko ale lepiej dmuchać na zimno...
haha i co zerwałas sie z łozka ??Ja wczoraj po południu byłam na wale przy wiśle na spacerze,ludzie czekali na fale z aparatamija bylam okolo15 więc troszkę tylko wylało, co było wieczorem nie wiem...tv nie obejrzałam bo mi się chrzani telewizor coś w nim strzela ciągle...czekam tylko aż wybuchnie...
Rano dzwoni do mnie siostra czy u mnie przypadkiem nie ma wielkiej wody bo mówili że na Tarchominie wylało...ale do mojego bloku dalllleko i wyyyyyyyysoko 8 piętro:-)
D rano tekst walną " kajaki wystwili podblokiem bo zalało do 1 pietra"jego poczucie humoru ;-)
Aza napisz jak sytuacja u Was,wspolczuję tych powodzi bo to coraz czesciej i czecsiej się dzieje...:-(
haha i co zerwałas sie z łozka ??![]()