reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Cześć dziwczyny. Nas jescze nie zalało, mówią, że fal akulminacyjna ma przyjść dziś nad ranem. Mój M był nad Odrą no i dużo wiecej wylała. Zobaczymy... U nas myśle sama Odra nie zagraża a taka mała smródka płynąca przy osiedlu. w 1997 to wlaśnie ona zalała. Poza tym moga jeszcze studzienki wybić. Cały czas mówią, ze nie ma co panikować a potem dowiadujemy się, że fala będzie niższa niż przewidywali ale dalej bez paniki. W 1997 tez mówili, ze spokojnie, że Wrocławia nie zaleje... Ale się zobaczy... :-)

reklama
haha po**************** ich :p i teraz kto ojcem ?? :D
poprostu zrobia ''entliczek petliczek na kogo wypadnie na tego bec'' sorki wiem, ze to nie smieszne, ale nie moglam sie opanowac....hahahahahahaah

dziunka ja to sie martwie na kogo moje dziecko wyrosnie w tym kraju gdzie ciagle jakies nastolatki ciezarne chodza i nikogo to nie dziwi.....idze taka co ma moze z 17 lat z trojka maluchow, kazde z innym i zyje z zasilkow....ale mam nadzieje, ze bede dobra mama i wychowam swoj dziecko na odpowiedzialne na tyle zeby takich glupot nie robilo.....jak ja zaczelam wspolzyc to poszlam prywatnie do ginekologa za swoje kieszonkowe zaoszczedzone i kupowalam co miesiac tabletki za kase ktora sobie zbieralam, jak sie chce to sie da! trzeba tylko myslec! i nikt mi niemusial mowic, jakos ciezko mi uwierzyc, ze nastolatki nie wiedza skad sie biora dzieci, glupia wymowka, to poprostu glupota a nie niewiedza. Tyle. Moje zdanie.

no i oczywiscie stowka dla Asi :-)

KOCHANA ASIU!!!!!! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I DUŻO ZDRÓWKA NA KOLEJNE PÓŁ ROCZKU I DALEJ TEŻ:-D

Byłam drugim rocznikiem który zaliczył gimnazjum , ale u nas czegoś takiego nie było:no: Słyszałam juz o tym kilka dni temu i do etj pory nie umiem sobie wyjasnic co te dzieci maja w głowie...

Iza powiem szczerze , że zaciekawiłąs mnie tematem mooncup. Troche już czytałam , bo nigdy wczesniej nie słyszałam o takim wynalazku. Podoba mi się ten pomysł .Jest tylko jedno ALE..Ciekawe jak to sie sprawdzi w takich zwyklych warunkach np.pociag, market itp...
Moze któras z Was powie jak sobie radziła jezeli ktos uzywał?

Najlepszego dla Joasiulka Naszego Małego :-)
od Igorka i e-cioci Cleo;-)
tigger.jpg

Katrenki ja tez mysle ze duzo zalezy od rodzicow. Dopoki seks bedzie domowym tabu dopoty takie sytuacje beda mialy miejsce. Ale jesli sie bedzie o tym mowic otwarcie to jest szansa ze bedzie ok. Choc powiem Ci ze moja mama ze mna o tym rozmawiala, ja wiedzialam ze musze isc po tabletki, ale ciagle sie ociagalam, ze wstydu chyba , no i w koncu Julia sie pojawila. Nawet wiem kiedy... Nie zaluje ze jest na swiecie bo ja kocham, ale zaluje tych wszystkich imprez moich kolezanek :D

reklama
Do góry