reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

hej laski :-)
ale dzis upal byl u nas...nawet mala byla na krotki rekawek tak cieplo...straszna duchota...
powoli zaczynam szukac niani na moj powrot do pracy zeby sie zajela mala na 2-3godz dziennie i w pn mam pierwsze spotkanie, co prawda do pracy wracam na poczatku wrzesnia ale postanowilam sie za to zabrac wczesniej zeby moc spokojnie poszukac kogos odpowiedniego:-)

a te powodzie to straszne...co roku teraz sa....masakra

reklama
U nas tez cieplutko, w cieniu 22 , w sloncu nie mam pojecia, ale umieralysmy obie :O oczywiscie tez krotki rekaw. Podziwiam mamy w kurtkach (jedna do tego miala golf :O) i zal mi ich dzieci w cieplych czapach i kurtkach, przykryte kocem + spiworek od wozka

U nas tez cieplutko, w cieniu 22 , w sloncu nie mam pojecia, ale umieralysmy obie :O oczywiscie tez krotki rekaw. Podziwiam mamy w kurtkach (jedna do tego miala golf :O) i zal mi ich dzieci w cieplych czapach i kurtkach, przykryte kocem + spiworek od wozka
no ja też podziwiam...
sama widziąłam raz w sklepie ja z małą wyszłam ona w bodziakach , spódniczce(bez rajstop bo ciepło) no i na bodziaki sweterek ja byłam spodenkach i koszulce, a kobieta nie dość że zimową czapę miała taką z wełną od środka to jeszcze taki ruby puchowy pajacyk pozapinany od góry do dołu noi jeszcze taki śrenio gruby koc... :szok: sama miała jesienne palto:szok:

No to nic nie mówiąc, o nic nie pytając mocno, mocno trzymam kciuki :))))

Kilolku moje GRATULACJE
z okazji tak długiego i owocnego pożycia małżeńskiego

Zobacz załącznik 247502

Kilolek która to rocznica ślubu??bo 15 to chyba nie..co ta etna wkleiła:-D

Niech ten Jubileusz
Milowym będzie kamieniem.
Czekamy następnych
Z wielkim w sercu
Wzruszeniem.
Zobacz załącznik 247520
no właśnie musze sprostować, ze od 15 lat jestesmy razem a małżeństwem niecale 5 czyli jakby to nazwać 15 rocznica... "konkubinatu"???????:-D:-D:-D:-D:-D

Ale wszystkim dziękuję za życzeni!

reklama
Do góry