reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Padnieta jesem dzisiaj, maly ostanio cos marudzil przy zasypianiu a po wczorajszym basenie byl pobudzony na calego. Dzisiaj sie zlitowal i zasnal mi na rekach, jakis dzien milosierdzia to ja szybko na bb. Maz wybyl i na caly tydzien i tylko wczoraj byl na noc, padniety zasnal w 15 minut po pryszicu i tyle go bylo, znowu mi plecy zostaly :)))) (a ja musialam go oprac, narobic kanapek i wyprawic o 6 rano )
Ale se pomarudzilam......................................

cześć dziewczynki u nas bez zmian leje :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-(

Dzis jeszcze stresujacy dzien.... nie bede sie rozpisywac dlaczego ale prosze 3majcie kciuki. ( i zeby zadnych podtekstow typu ciaza nie bylo :p bo takze mialam wlasnie okres )
No to milego dnia dziewuszki ;-)
no i co no i co ??:rofl::rofl::rofl::rofl:
hejka babeczki:)

Pamietacie mnie.??

ale dlugoo do was nie zagdlalam..ranyy
pamiętamy of course:-):-) wchodząc na zdjęcia naszych maluszków za każdym razem widzimy twego przystojniaczka pisz co tam u ciebie:tak::tak:
KILOLKU MOJE GRATULESZYNS WIELKIE:-):-):-):-) Z OKAZJI ROCZNICY :-):-):-):-):-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry