Kasiiula
mamusia Pawełka :)
Kilolku odezwij sie co u ciebei itp ... zaraz 23 a CIebie nie ma :| zaczynamy sie martwic o Ciebie i Michasia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja wywołuję raz do roku, ale ciągle sobie obiecuję, ze będę częsciej...a ja własnie wziełam sie za wybieranie zdjęć do wywołania troche sie nazbierało od stycznia
koleżanka mnie nawidziła. Pół roku się nie widziałyśmy, dopiero wyszła, a ja lecę z nógKilolku odezwij sie co u ciebei itp ... zaraz 23 a CIebie nie ma :| zaczynamy sie martwic o Ciebie i Michasia
popieramja drinka nie, ale wino, albo piwo tak :-) w niewielkich ilościach rzecz jasna. Dla zdrowia psychicznego czasem warto pomóc sobie sie wyluzować.. Uważam, że odrobina alkoholu w pokarmie jest mniej szkodliwa niż zestresowana rozmemłana smutna mama. Ja nie mam ambicji żeby być idealna.
Wszystko jest dla ludzi, byle nie przesadzić :-)
Dziunka - masz bardzo radykalne podejście..
do mojego mleka trafia na pewno szybciej - widzę to po tym, że jak zgrzeszę jakimś jedzeniem, któe nie służy Gai, to poliki ma ognistoczerwone po najbliższym karmieniu po grzechu... :/
ja chustę wybieram raczej ze względów praktycznych i przede wszystkim ze względu na bliskość, więc teraz sobie myślę, ze hipokrytką jestem, bo poszłam do pracy i noszę w chuście, bo niby chcę się zbliżać, a dzieciaka w domu zostawiam...Radykalne? Raczej normalne! Bo tu chodzi nie o nasze zdrowie ale o zdrowie naszego dziecka a ten argument jest niepodwazalny! Poza tym jest mnóstwo kobiet które nie wypiły nic przez całe swoje zycie - i jak najbardziej sa zdrowe psychicznie.
Dla mnie to co piszecie teraz jest hipokryzja - wybieracie np chuste bo jest lepsza od wisiadla bo dba o bioderka itd ale nie potraficie zrezygnowac z alkoholu na rzecz soku. Uzaleznienie?
no widzisz, a ja nigdy nie paliłam i w moim organiźmie nic z tego paskudztwa nie miało okazji się odłożyć ani zaszkodzić i uważam, ze to jest dobre dla dziecka. Bo ciążą w organixmie wcześniej trutym papierosami też nie uważam by była świetnym pomysłem. Wszystko pozostawia po sobie ślad.Ja podzielam zdanie Dziunki zdrowie mojego dziecka jest warte każdego poświęcenia z mojej strony a rezygnacja z alkoholu ( przecież to tylko trochę wegla, tlenu i wodoru;-)) to tak naprawdę żadne poświęcenie, kiedyś podziękuję też mojemu synkowiu że dzięki nimu rzuciłam fajki.
hehehe
Tak jak pisałam wcześniej, wiele rzeczy szkodzi i to bardzo. Ciężko powiedzieć,z ę jedno jest gorsze od innych
Kasiula to tak jak ja... Wczoraj siedziałam do 2 w nocy i powybierałam... nazbierało się 300 zdjeć. Chce teraz wywowałać bo w Saturnie jest promacja i za pakiet 50 zdjęć 10x15 płaci się 15 zł a nie 25 więc trzeba skorzystać )) Tylko, że ja nie od stycznia a ostatnie prawie 3 lata...
a do kiedy ta promocja? zalapie sie?
dzieki dziewczyny z trojmiasta za zaproszenie, na pewno bede pamietac... a dziewczyny z warszawy tez sie czasem spotykaja?
klaudzia, mam nadzieje, ze sytuacja zdrowotna wokol ulega poprawie... trzymam kciuki za wszystkie chore maluszki