reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
hmmm
co wejdę na chata to pusto...
gdzie sie chowacie...? ;)
po kątach!

ja mam np problemy z chatem i czasmai ajk wchodze to nikogo nie ma a jak się wyloguję to się okazuje, ze jednak sa tylko za 1 razem nei widziałam (ale to chyba tylko u mnie takie klocki)
myślę, ze to dlatego, że Ty nocą przychodzisz jak już wszyscy pójda spać :D

Dobra, po niedzieli spróbuje :) z chatem :)
zaraz zmykam spac :)

hehe kobieta zdecydowana jest! :D
Inaczej napisac nie moglam!
wczoraj konczylam tak szybko daltego, ze tesciowa caly wieczor nurtowalo co ja pisze! A byla zajeta z moim M. Do tego stopnia byla ciekawa, ze ostatnie 20minut stanela za mna, nachilila mi sie za plecami az nie moglam sie ruszac, nalozyla okulary i czytala co pisze i co inni pisza!!!:szok::szok::szok:
No myslalam, ze padne! On chce bardzo uczestniczyc w naszym zyciu, znac naszych znajomych-nawet internetowych:szok::szok::szok:. Brak slow. Ogolnie to dobra kobieta i bardzo mi przychylna, duzo nam pomaga...ale z tej milosci potrafi zaglaskac;-)...

reklama
po kątach!

ja mam np problemy z chatem i czasmai ajk wchodze to nikogo nie ma a jak się wyloguję to się okazuje, ze jednak sa tylko za 1 razem nei widziałam (ale to chyba tylko u mnie takie klocki)
myślę, ze to dlatego, że Ty nocą przychodzisz jak już wszyscy pójda spać :D
hahah
A od kiedy to 23:30 w pl to noc?? :sorry2:
Nie raz dziewczyny się chwaliły że pół nocy na chatie przesiedziały... ;-)

Do góry