reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Katrenki mam nadzieje , ze to nie migrena. Iza chyba na to cierpi? Jak na razie zadrzyło sie raz.Poprosiłam M zeby wrocił z pracy , bo juz nie miałam sił. Antek piszczal , krzyczał a ja czułam zeaczynam sie na niego zloscic - zupełnie niesłusznie.

Kasiula to tak jak ja... Wczoraj siedziałam do 2 w nocy i powybierałam... nazbierało się 300 zdjeć. Chce teraz wywowałać bo w Saturnie jest promacja i za pakiet 50 zdjęć 10x15 płaci się 15 zł a nie 25 więc trzeba skorzystać :))) Tylko, że ja nie od stycznia a ostatnie prawie 3 lata...

Kasiula to tak jak ja... Wczoraj siedziałam do 2 w nocy i powybierałam... nazbierało się 300 zdjeć. Chce teraz wywowałać bo w Saturnie jest promacja i za pakiet 50 zdjęć 10x15 płaci się 15 zł a nie 25 więc trzeba skorzystać :))) Tylko, że ja nie od stycznia a ostatnie prawie 3 lata...
heheh ja mam 70 szt + jeszcze musze powybierac odbitki dla babć itp .. :) wiec wyjdzie gdzies ponad 100 napewno :D no i lece po stronkach gdzie promocja wieksza :)

No to ja mam z kolei prawie 1500 zdjęć od czasu narodzin Joasi i z tego blisko 700 chcę wywołać - z samych chrzcin mam 98 zdjęc do wywołania. Ale ja nie liczę odbitek dla rodziny... To chyba nazywa się świrnięciem??? :D
Ech, już nie wspomnę o miloionach zdjęć od kiedy Julia ukończyła rok...

ja robie w ten sposob, ze robie zdiatka potem zrzucam na kompa i wybieram najladniejsze, reszte kasuje, a potem kataloguje kazdy miesiac osobno :-) dzieki temu latwo je znalesc i nie ma takiego balaganu :-) i co jakis czas tez wywoluje i zgrywam na plytki w razie czego bo to niegdy nie wiadomo, a szlag by mnie trafil jak by komp padl i zdiecia zniknely..... juz mi tak d zalatwil raz wszystkie moje zdiecia z kilku lat...mialam ochote go zabic!

ja robie w ten sposob, ze robie zdiatka potem zrzucam na kompa i wybieram najladniejsze, reszte kasuje, a potem kataloguje kazdy miesiac osobno :-) dzieki temu latwo je znalesc i nie ma takiego balaganu :-) i co jakis czas tez wywoluje i zgrywam na plytki w razie czego bo to niegdy nie wiadomo, a szlag by mnie trafil jak by komp padl i zdiecia zniknely..... juz mi tak d zalatwil raz wszystkie moje zdiecia z kilku lat...mialam ochote go zabic!

Ja też segreguje w picassie, każdy miesiąc, a w miesiącu dzień osobno, ale ponieważ cholernie dużo zdjęć robię to większość jest ładnych i szkoda kasować :D Nie zgrywam na płytki, bo płytka szybko się niszczy a przegrywam do picassa web albums - tam nigdy nie zginą i na tą taką pamięć przenośną... wiecie o co mi chodzi?

reklama
Do góry