E
etna36
Gość
Biedactwa, no nie ma jak mamusia duzo sily i wytrwalosci. Chłop chory to zle, a dwoch chorych chopow to .......Czesc dziewczyny. Wpadam na chwileczke bo jestem absolutnie wykonczona. W domu mam chorego meza i synka i nie wyrabiam. Maz bo sobie jeszcze jako tako radzi ale Oliverek nie dosc ze marudny bardzo przez zeby to jeszcze ma katar, kaszel no i wymiotuje wrecz chlusta mlekiem na caly pokoj przy wieczornych karmieniach. W nocy budzi sie co doslownie godzine. Nie chce jesc ale glodny jest napewno :-( ja sama jestem wykonczona, brak snu i odpoczynku daje we znaki no ale tak to juz jest ze kobieta musi dac rade.... ciekawa jestem co by bylo gdybym to ja byla chora a K byl teraz na moim miejscu.... mysle ze umarlibysmy z glodu hehehe.
No to tyle... Mam nadzieje ze u Was wszystko ok. Pozdrowionka :*:*:*
A ja po cichu powiem, ze dzisia kończymy 6 miesiecy
Dnia 14.11.2009r, urodzilo sie duzo dzieciątek wiec wszystkim składamy serdecze życzenia i kwiatki od Pawełka
Dnia 14.11.2009r, urodzilo sie duzo dzieciątek wiec wszystkim składamy serdecze życzenia i kwiatki od Pawełka
![fashmbm0203_01.jpg fashmbm0203_01.jpg](https://fx1.bbstatic.pl/attachments/108/108813-9ac5e045d1ceb731c6af26b0796d771b.jpg)
ja jestem ZaaaaaaPewnie ze mam! I pewnie Etna i Martolinka tezNo i Katrenki jak bedzie
![]()