reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Czesc dziewczyny. Wpadam na chwileczke bo jestem absolutnie wykonczona. W domu mam chorego meza i synka i nie wyrabiam. Maz bo sobie jeszcze jako tako radzi ale Oliverek nie dosc ze marudny bardzo przez zeby to jeszcze ma katar, kaszel no i wymiotuje wrecz chlusta mlekiem na caly pokoj przy wieczornych karmieniach. W nocy budzi sie co doslownie godzine. Nie chce jesc ale glodny jest napewno :-( ja sama jestem wykonczona, brak snu i odpoczynku daje we znaki no ale tak to juz jest ze kobieta musi dac rade.... ciekawa jestem co by bylo gdybym to ja byla chora a K byl teraz na moim miejscu.... mysle ze umarlibysmy z glodu hehehe.
No to tyle... Mam nadzieje ze u Was wszystko ok. Pozdrowionka :*:*:*
Biedactwa, no nie ma jak mamusia duzo sily i wytrwalosci. Chłop chory to zle, a dwoch chorych chopow to ....... :)

A ja po cichu powiem, ze dzisia kończymy 6 miesiecy

Dnia 14.11.2009r, urodzilo sie duzo dzieciątek wiec wszystkim składamy serdecze życzenia i kwiatki od Pawełka
fashmbm0203_01.jpg
Pewnie ze mam! I pewnie Etna i Martolinka tez :) No i Katrenki jak bedzie :)
ja jestem Zaaaaaa

reklama
Biedactwa, no nie ma jak mamusia duzo sily i wytrwalosci. Chłop chory to zle, a dwoch chorych chopow to ....... :)

A ja po cichu powiem, ze dzisia kończymy 6 miesiecy

Dnia 14.11.2009r, urodzilo sie duzo dzieciątek wiec wszystkim składamy serdecze życzenia i kwiatki od Pawełka
Zobacz załącznik 245682
ja jestem Zaaaaaa

Etna
, dziękujęmy za życzonka (my też z 14.11) i wszystkiego najlepszego dla Pawełka od Bartusia.

Jejku, to już pół roku, jak to szybko zleciało.

a wiec jeszcze raz ja ....

StO Lat StO Lat ... :)

Pawełkowi (Etny), Elizie (Wiewiórki), Soni (Mary_mary), Olivierkowi (Anja), Maksiowi (Agamir),
Jeremiaszowi
(Maliny), Bartusiowi (Basi)....

balony.gif
Idzie misio, idzie słonik,
idzie lalka no i konik,
wszyscy razem z balonami,
z najlepszymi życzeniami,
bo to dzień radosny wielce,
macie już pół roczku więcej :)

Zobacz załącznik 245685
Zobacz załącznik 245685
Oby następne pół roczku było również pełne wrażeń i uśmiechu :)

Zobacz załącznik 245685
ps. mam nadzieje ze nikogo nie pomyliłam :))

Ostatnia edycja:
Dziewczyny Wszystkiego NAJ dla Waszych kochanych szkrabkow! I spoznione zyczenia dla tych ktore juz pol-rocznice obchodzily.

Ja wymeczona po dniu mam w koncu chwile dla siebie.

Oli dostal po raz pierwszy na noc kaszke z lyzeczki poniewaz nie wiem czy to przez chorobe czy co sie mu dzieje ale od 3 dni chlustal mi wieczorem mlekiem z butli na pol pokoju. Moje male biedactwo prawie zasnelo w krzeselku a tak ladnie otwierajacego buzke jeszcze go nie widzialam (jadl z zamknietymi oczami :-D )

Siedzi ktos jeszcze na czacie bo mam straszna ochote z Wami pogadac ale gdy ostatnim razem bylam z jakis tydzien temu to byly pustki okolo 22 PL czasu. :(

no i coz znowu pustkiiiiii :-(

Ostatnia edycja:
Etna 100 Lat !!!!!!!!!! dla Pawcia od Pawcia :)))))))))))))))))))))
kasiula piekny wierszyk :))))), az sie wzruszyłam
Wszystkiego NAJ NAJ NAJ dla Waszych pociech z okazji skończenia pół roczku

Etna
, dziękujęmy za życzonka (my też z 14.11) i wszystkiego najlepszego dla Pawełka od Bartusia.

Jejku, to już pół roku, jak to szybko zleciało.

DZIĘKUJEMY DZIEWCZYNY

Dziewczyny Wszystkiego NAJ dla Waszych kochanych szkrabkow! I spoznione zyczenia dla tych ktore juz pol-rocznice obchodzily.

Oli dostal po raz pierwszy na noc kaszke z lyzeczki poniewaz nie wiem czy to przez chorobe czy co sie mu dzieje ale od 3 dni chlustal mi wieczorem mlekiem z butli na pol pokoju. Moje male biedactwo prawie zasnelo w krzeselku a tak ladnie otwierajacego buzke jeszcze go nie widzialam (jadl z zamknietymi oczami :-D )

Siedzi ktos jeszcze na czacie bo mam straszna ochote z Wami pogadac ale gdy ostatnim razem bylam z jakis tydzien temu to byly pustki okolo 22 PL czasu. :(

Dzięki :)))))
siedzimy, siedzimy pewnie niedlugo sie towazystwo zbieze :)))

reklama

no i coz znowu pustkiiiiii :-(

u nas byl taki czas jakis czas temu ze maly nie chcial ciagac butli i łyzka cały dzien karmilismy ... :) a pozniej okazało sie ze wyszedł ząb :)

a tak jak etna mowi niedługo pewnie przyjda mamuśki jak dzieci uśpia i chaty doprowadza do porządku :D

Do góry