reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Kamcia trzymam kciukasy ale jestem pod ogromym wrażeniem!!!!!!!!!!!!!
Ja może bym chciała ale wiem ze ciąża (mdłości blablabla) i noszenie Oliwierkai w ciąży mnie odstrasza. Poza tym chcę się poświęcić w 100000% małemu a wiem, ze ciąża mnie by ograniczała. Wiem jak się ze sobą pieściłam w tej ciąży. A teraz chcę skakać, biegać z Synkiem do woli :)

no wiesz można skakać i biegać z 2 za rok :-p
szkoda że nie udało nam się wystarać na listopad 2010.. o ale cóż..
dzielnie walczyliśmy;-) chociaż może ja o czymś nie wiem...:-D

no moze akurat ci sie cora trafi ;-);-);-)

no ja się w środę dowiem czy jestem w tej ciązy czy nie :-p
mam nadzieję że jednak tak...
i Tobie kilolku życzę kolejnego potomka:-D:-D:-D

Kilolku to ja bede sie modlic o Córe dla Ciebie :)
CZY WYŚCIE POSZALAŁY????
na głowę upadły, razem z moim mężem!
wypluć, odpukać, odczynić cokolwiek!
2 lata róznicy to wyzwanie, a rok to sobie zupełnie wyobraźnić nie potrafie, dziękuję bardzo. Ja jeszcze rok zamierzam wytrwać.

a ja własnie dostałam @ i zaraz chyba zdechnę, nie wiem czy mozna coś na bół łykać...też sobie wybrała termin jak po majówce, mąż w pracy a ja sama, a mały warjuje....:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Ojejku!! W pełni podziwiam nowe ''staraczki''. Ale szczerze życzę powodzenia.

My wreszcie po przeprowadzce. Jeszcze troche na kartonach i workach (brak jednej szafy), ale już coś widać.

Ale muszę przyznać, że chyba mam najgrzeczniejsze dziecko na świecie. Gdyby nie to, to chyba w życiu bym sie nie spakowała w 3 dni. A Maksiu sam się sobą zajmował, a ja z wyrzutami sumienia pakowałam worki i kartony.

A jutro kończymy PÓŁ ROKU :)))) Ale to zleciało, co??

reklama
CZY WYŚCIE POSZALAŁY????
na głowę upadły, razem z moim mężem!
wypluć, odpukać, odczynić cokolwiek!
2 lata róznicy to wyzwanie, a rok to sobie zupełnie wyobraźnić nie potrafie, dziękuję bardzo. Ja jeszcze rok zamierzam wytrwać.

:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Kilolek fajneg masz mężulka, mało który by się tak szybko zgodził na 3 dziecko;-)

Ja róznież życzę Ci córeczki hihi:-D:-D:-D

Nie wiem gdzie zapytac??:-/

Potrzebuję zaświadczenie z banku że mam tam konto do UP .Myślicie że każdy oddział mi je wyda czy muszę jechac tam gdzie konto zakładałam. Bo tak to przejdę na drug a stronę ulicy i juz.A wlec się z małym autobusem i moimi bólami to dziękuję....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry