reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
nas czeka podróż we wtorek :tak: najpierw 2 godzinki lotu z Krakowa do Oslo potem 2 godzinki przerwy i 50 minut samolotem do Kristiansund :-)
samego lotu się nie obawiam bo Kuba leciał już jak miał 2 miesiące (byliśmy w ambasadzie po paszport) , tylko mąż mówi że u nich śnieg sypie :szok::szok::szok:

nas czeka podróż we wtorek :tak: najpierw 2 godzinki lotu z Krakowa do Oslo potem 2 godzinki przerwy i 50 minut samolotem do Kristiansund :-)
samego lotu się nie obawiam bo Kuba leciał już jak miał 2 miesiące (byliśmy w ambasadzie po paszport) , tylko mąż mówi że u nich śnieg sypie :szok::szok::szok:
no to nie za ciekawie... a masz dużo takich cieplejszych ciuszków??

Kamcia ale podróżujecie!!! ;D
Ale tutaj dziś puściutko...wiatr hula na BB ;D
Moje dziecię nawet nie powiedziało mamie, że będzie tak długo spało i mama nie ma ze sobą co zrobić ;D
U nas od rana padało, dopiero teraz słonko wyjrzało, a Synek śpi tak od 14:20!

ja dzisiaj nie zajrzałam bo byłam babci prawnuczkę pokazać :-D
a teraz troszkę zmęczona jestem... ehhhh
jutro do teściów.. i znów dzień zleci;-)

My tate wyslalismy do kosciola, a sami odpoczywamy. Wczorajsze przyjecie bylo straszne, w restauracji zadnych warunkow dla takiego cyckowego malenstwa, duszno (co spowodowalo nasilenie kaszlu), ogolnie maly marudzil i nie chcial spac. O 17 zwinelismy sie do domu, a maly marudzil z tego zmeczenia i niewyspania jeszcze przez sen do 21.30 ufffffff, ja padlam z mezem o 22 szooook.
Za tydzien przyjecie w domu to moze bedzie lepiej, a za dwa tyg znowu w knajpie i na pewno malego juz nie wezme.

współczuję Wam...
wiem coś o tym, ja jechałam wczorraj autem tu w pl z kuzynką i ytaką mieli parówę w aucie...
a sami mają dziecko..
moja mała to miała aż mokrą głowę z tego wszystkiego a była bez czpeczki...

My tate wyslalismy do kosciola, a sami odpoczywamy. Wczorajsze przyjecie bylo straszne, w restauracji zadnych warunkow dla takiego cyckowego malenstwa, duszno (co spowodowalo nasilenie kaszlu), ogolnie maly marudzil i nie chcial spac. O 17 zwinelismy sie do domu, a maly marudzil z tego zmeczenia i niewyspania jeszcze przez sen do 21.30 ufffffff, ja padlam z mezem o 22 szooook.
Za tydzien przyjecie w domu to moze bedzie lepiej, a za dwa tyg znowu w knajpie i na pewno malego juz nie wezme.
o to macie imprezowy maj!

a my wciąz chrztu nie załatwiliśmy (nadal z braku chrzestnego, bo chrzestna księżniczka sie łaskawie zgodziła):eek: jak tak dalej pójdzie to na roczek te chrzciny będą. Generalnie to chętnie byśmy wcale nie chrzcili ale jak ochrzciliśmy Kubę to i Michasia trzeba, bo jak to tak jedno dziecko potem do komunii, a drugie nie i wogóle rozłam w rodzeństwie ;-)

reklama
A wieci co??? Mój mąż mnie namawia na koljne dziecko, już teraz!!! Oszalał chyba! Łazi za mną i ciągle jęczy. Ja ledwo z tą dwójką daję radę a on by chciał trzecie!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:

Do góry