reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
dziewczyny skoro tak o okresie..
to czy któraś jeszcze czeka na @ ??
bo ja od porodu jak miałam 10 dniowy połóg tak do tej pory nic....

Ja dostane chyba w tym tygodniu pierwsza @ :( tak przypuszczam, bo od dzis mam 7dniowa przerwe w tabletkach. a jeszcze miesiac temu karmilam piersia, wiec tabl nie bralam. kurcze, tak fajnie bylo ponad rok bez @ :)

Po pierwszym porodzie dostalam @ dopiero jak synek skonczyl 7 miesiecy, i tez nie bralam tabletek ani nie staralam sie o drugie ;)

Mnie kaszelwykancza...chilowa ulge przynosi mi kika kropel Amolu na cukrze :)

dziunka no z ta glosnoscia to tak w granicach normy wyzszej :))))) jak tys se ten internet zalatwila??? a czemu nie mozesz tak po lucku?

royana u mnie tez dlugowieczna rodzinka :) mama najstarsza i ja tez, ale za to moj maz starszy ode mnie najmłodszy w rodzince :)
wiec prababcie tylko z mojej strony dwie i jeden pradziadek jak u ciebie

Ja @ nie mam, ale dlatego, ze biore tabletki.
Dzisiaj nareszcie odzyskalam glos prawie w 100% :) ale za to kaszel mnie tak meczy, ze nie spalam cala noc, ktora w dodatku spedzilam w oddzienym pokoju aby nie przszkadzac moim facecikom ;) Co mozna wziasc na suchy kaszel jak sie karmi cycem?

Ja bralam Stodal :)

reklama
Bylam w czwartek. Mam zapalenie gardla i strun glosowych. Nie chciala dac mi antybiotyku by malemu nie szkodzic, kazala kupic tymianek-podbial co szkodzil malemu. Po 1 dniu odstawilam. Ale mozliwe ze dodatkowo to jakies alergiczne...ech..

ja na zapalenie krtani dostalam bioparox to antybiotyk miejscowy do psikania w gardlo a karmie piersia

Do góry