reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
tak, to jest jak najbardziej normalne.Ja akurat wciaz czekam na okres, ale przyjaciolka dostala w 3 miesiacu po porodzie i od tego czasu cisza. Ginekolog powiedzial jej ze ma sie nie martwic, a cieszyc :) wyrownanie okresu tj aby byl co miesiac moze potrwac nawet do roku, szczegolnie gdy karmi sie piersia. Jak sie przestaje - okres szybciej sie wyrownuje i przychodzi o czasie ;)

dzięki dziewczyny!!
hmmm ja dwa poprzednie razy, jak już dostałam, to od razu regularnie.
Kilolek - zgłoś się - jak u Ciebie jest?

hej :) ja juz u ssiostry :d pogoda sie popsula ale dobrze choc nie pada <narazie> hehehe

maly w drodze byl super przez 2h spal przez kolejny czas bawil sie gadal i mruczal se :)
przyznam sie wam ze zgrzałam go troche i ma dupke odparzona bosh ... ;/ czuje sie zla matka ;P yh... no coz walczymy z odparzeniem ;-)

a moge wam powiedziec ze myslalam ze podroz bedzie gorsza ... a tu nawet samochod nie bylo za duzo na drodze ... pewnie dopeiro dzis ruszaja na mazury :)

a czy któraś z Was spotkała się z wtórnym zatrzymaniem okresu podczas laktacji? czyli że był jeden normalny, a potem znów się nie pojawił? (nie ciąża na 10000000%)

Iza poszukaj na chustoforum, w dziale ciaza, porod itd zamiescilam kiedys watek o drugiej @ po ciazy. Masa dziewczyn miala np jedna a druga dopiero po dajmy na to roku.

Wrócilismy z Igorkiem ze spaceru...ale pogoda bajkowa :-) kurde chyba go ciut za grubo ubrałam ( body z długim rękawkiem, rajtuzki, ogrodniczki krótkie,polarek, czapeczka)..jak myślicie? Ni widzę żeby był zgrzany , trochę się boję tak rozgolaszać go od razu..jezuuu nic nie wiem :(((((

pocieszające jest to że mam koło domu las-mini las i Igor był megaszczęśliwy słysząc ptaszki:) w gg radiu jest opcja słuchania odgłosów natury, puszczam mu a taen w mig zasnął myśląc że w lesie hihi
u nas też było tak ciepło ja Igorka ubrałam w bodziaczka z krótkim rękawkiem bodziaczka z długim rękawkiem na to cieniutką koszulkę z długim rękawkiem skarpetki i ogrodniczki i czapeczkę ale w trakcie spaceru stwierdziłam że mu za ciepło i zdjęłam mu czapkę i ta koszulkę :-):-):-)i chyba było git dodam że wózkiem byliśmy na spacerku to mu do uszków nie nawiało

cześć cioteczki :-) u nas dzisiaj oczywiście pada no bo przecież weekend się zaczął :-( natomiast ciepło jest :-)

reklama
u nas lalo od rana. Chlopaki tak marudzili, ze o 13 ubralismy się i mimo deszczu poszlismy na spacer, a jak tylko wrociliśmy do domu o 15 przestalo padać:angry:

Do góry