reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Noo Milenka, Ty to masz naprawde przechlapane ;) a jaka dzielna z Ciebie kobitka :) a jak synek starszy sie w tym odnajduje?

reklama
haha, sto lat dla joasi, niech rosnie duza :))))

kasiula i kilolek, zarazilyscie mnie i teraz siedze i haftuje,bo mi sie metryczki zachcialo :)
anajlepsze,ze kupowalam na ebayu, nawet kupilam troche w chlopiecych kolorach tylko dlatego,ze mialo obrazek i kupa... obrazek byl,na papierze, a kanwa czysta i musze siedziec i liczyc :( ale powoli cos sie wylania. przyznaje,ze pracochlonne to hobby. nie moglyscie mnie zarazic, jak bylam w ciazy na chorobowym?????

heeh Banana nooo pracochłonne ale i jak wciaga szok !! :) ja narazie na etapie wybierania kolejnej pracy :) jeszcze na nic sie nei zdecydowalam za duzo tego :) banana a ty wstaw jaka metryke robisz :)

aa i moze ktos wejdzie na chata ?? :D

jak skoncze to wstawie, a na czata nie wchodze, bo wlasnie mnie wciagnelo i ide sciobac dalej, wpadlam tylko poczytac :)))

wozek z parasolka z misiem w srodku

Cześc. mam do was gorącą prośbę.
Wiecie coś na temat opłat za ogrzewanie w rsm PIONIER ?
(Znaleźliśmy wkońcu mieszkanie- śliczne jest.Dwa pokoje umeblowanie. Babka chce 500zł w tym czynsz co miesiąc ale 1500zł chce bezzwrotnie i niby za ogrzewanie i cos dla niej bo akurat od 1.04 wpasujemy sie w nowy sezon grzewczy.)
Nie rozumiem. Człowiek płaci czynsz co miesiąc i do tego jeszcze za ogrzewanie?
Nie znam się bo zawsze w domku jednorodzinnym mieszkałam.

reklama
Kasiiula o to samo chcialam pytać.

Pierwszą @ dostałam 21.02, teoretycznie powinnam już mieć następną, niby coś się kręci, ale @ jak nie ma tak nie ma. Jak to było z Waszą druga @ po porodzie?

Do góry