reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
kasiu a jakies foteczki???????????????

my dzis bylismy po paszport i musze powiedziec, ze jestem bardzo z malej dumna b byla mega grzeczna!!!A nie bylo nas ladnych pare godzin....wyjechalismy po 7 a wrocilismy po 2......korki do Londynu byly straszne, w konsulacie oczywiscie kolejka.....powrot nie byl najgorszy....mala nic nie plakala, normalnie wieeeeeeeelka buzka dla niej....ja za to jestem wykonczona, zaraz ide na drzemeczke...

Katrenki a paszport musicie sami odebrac czy wam przysla? My jedziemy 7 kwietnia wyrobic paszport ale jak patrze na ceny biletow juz do polski kolo lipca sierpnia to az mi sie cos w srodku przekreca....

A tak wogole to witam sie po dlugiej przerwie...

U nas leci pomalutku, dalej szukamy mieszkania, na szczescie rodzice juz jakos to zaakceptowali. Oliverek w koncu zaczal normalnie jesc i juz nie wybrzydza :-)

Ostatnia edycja:
Po obejrzeniu fotek stwierdzam że śliczna jesteś :)

wstydnis..gif410773019593bfdb..gif

ja tez uwazam Kasiu, ze bardzo ladnie wygladasz....podobala misie zwlaszcza fotka co trzymasz malego :-)
ps. bardzo ladnie ci w tej fryzurce:-)

Klaudzia- po paszport trzeba jechac, odrazu mowia ci kiedy jest do odbioru, ja mam na 19-ego kwietnia ...nie usiecha mi sie kolejna wizyta w Londynie ale co zrobic....po odbior moze juz jechac jedno z rodzicow...a parking masakra- £4 za godz...no i najlepiej jedzcie jak najszybciej go juz jak ja stalam w kolejce o 10 to kolejka bardzo szybko sie powiekszala i powiekszala......;-)

Ostatnia edycja:
reklama
dziunka to moze sie zamienimy? pierwszy okres po 3 miesiacach, drugi po 3 tyg, trzeci po 2 tyg. zastanawiam sie,czy za tydzien nastepny a potem to juz non-stop

Do góry