W
wyjatkowaonaa
Gość
Ja dostała druga 3 dni po tym jak miałam ja mieć Na dodtaek ze strachu zrobiłam test . @ trwała 2-3dni. Gin stwierdził ze to normalne.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja druga mialam tydzien wczesniej a teraz ta trzecia juz tydzien po :| nie wiem no... zaczynam sie bac powoli ...Kasiiula o to samo chcialam pytać.
Pierwszą @ dostałam 21.02, teoretycznie powinnam już mieć następną, niby coś się kręci, ale @ jak nie ma tak nie ma. Jak to było z Waszą druga @ po porodzie?
a o której wy teraz wchodzicie ?? :| ja jak zwykle weekend praktycznie poza domem yhPrzepraszam Cie bardzo ale wczoraj na czacie byla Katrenki, Etna36, Kilolek, ja (jak kogoś opuściłam to przepraszam) a wy nas olewacie!!! Przedwcozraj była Etna, ja i Ilona.
miram ale tak bez podparcia sama siedzi?????
No mirian już dawno Cię u nas nie był, najważniejsze że twoje dzieciątko już teraz dobrze przybiera, no i gratuluje siedzenia samodzielnego![]()