mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
Podobno nie ma rzeczy niemożliwych... ;-)...
a wlasnie jak ząbki to mozliwe ze tylko jeden dzien? yh
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podobno nie ma rzeczy niemożliwych... ;-)...
a wlasnie jak ząbki to mozliwe ze tylko jeden dzien? yh
Dziewczyny jaki rozmiar ubranek noszą wasze maluszki? bo ja już nie wyrabiam z kupowaniem, co kupie nowego ciuszka to chłopaki ubiorą dwa razy i zamałe, teraz muszę kupować im na 74
my 68 lub 74 zależy od firmy :-)Dziewczyny jaki rozmiar ubranek noszą wasze maluszki? bo ja już nie wyrabiam z kupowaniem, co kupie nowego ciuszka to chłopaki ubiorą dwa razy i zamałe, teraz muszę kupować im na 74
Podobnie jak u Dziunki - z 68 wychodzimy tzn jeszcze sa dobre ale za tydzien - max dwa beda juz za małe![]()
Mary ja to się zaczynam martwić, bo moja mała przestaje rosnąć. Rośnie ale tak jakoś wolno, stanęła. Twoja córa miała 53 cm jak się urodziła, moja 59, a na tym samym etapie jesteśmy. Joasia powinna już 74 cm nosić biorąc pod uwagę inne dzieciaczki z bb![]()
ja to sie martwie czy mala nie rosnie za szybko...jak sie urodzila milala 52 a teraz juz 71, martwie sie troche czy to nie za szybko, choc wiem , ze my oboje jestesmy wysocy
Nic mi nie mów...Moze masz racje...ech...zawsze sobie problem znajde hahah. Za to wszerz Joasia rosnie pieknie![]()